Sledenje Projekcija Optični Krovu za Risanje Skice Ogledalo Sooča Kopijo Tabela Odboj Svetlobe Slike Odbor z Mobilnim Telefonom Nosilec

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€5.84

-38%

€9.42

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Značilnosti:

●【Načelo Optični Imaging】: slika ni projicirano papir, skozi objektiv stanja, lahko vidite, da je slika, ki je posnel na risalni papir.Iskanje odbor ima dve strani, spredaj in zadaj projekcija učinek dveh straneh je drugačen, prosimo, uporabite spredaj.

●【Podpirajo Mobilni Telefoni in tablični računalniki】: Obstajata 2 preplete metode za nosilec, enostavna in hitra montaža, podpora za večino mobilnih telefonov in tabličnih računalnikih.

●【ENOSTAVNO UPRAVLJANJE】--pa je treba, da prenesete APP, uvozite slike, postavite telefon na policah, in potem lahko začnete slikarstva brez risanje spretnosti.

●【Okolju Prijazno】: objektiv stanja je izdelana iz visoko kakovostnega materialu PC, dobra žilavost, ni enostavno, da bi prekinil.Ne potrebujete, če želite natisniti vse fotografije, varstvo okolja in varčevanje z energijo.

●【IDEALNO ORODJE za SLEDENJE】--To iskanje vrstico risanje, barvanje odbor je primerna za otroke, odrasle, stripi/anime ljubitelje začetku umetnikov, se naučijo, da pripravi pri katerikoli starosti.

Opis:

Barva: Črna

Material: PC

Lastnosti: Mobilni telefon, Tablični računalnik univerzalni

Slikarstvo odbor velikost: 2 Velikost Neobvezno

Velikost: 15*10 cm/18*10 cm

Obvestilo:

1.Prosimo, dovolite 1-3 mm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti pred nakupom.

2.Barve imajo lahko drugačne kot razlika zaslon,pls razumeti.

3.Prosim, pusti sporočilo, preden daš slabo mnenje, če se izdelki imajo nekaj težav.

Seznam vsebine:

1Set * Drawing Board Komplet

/ O ponudniku / Na - Čas Dostave Celotno vračilo če izdelek ni prejel v zagotovljena dostava časa Zaščite 15 dan več zaščite po tem, ko bi zaključku Vrne Dodatno Vrne katerikoli izdelek,samo tiste, v odličnem stanju Zagotovljena Kakovost Zagotovljena Kakovost ali Polno nadomestilo

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: risanje tablet, f xp pero, led tablični računalnik, doodle pad, luminaria nadstropje, kopiranje led board, blackview zavihek, pero za tablični računalnik pisalo, gaomon s620, pcb.

Podatki

Material Plastični
Blagovna Znamka LEORY
Številka Modela SKUE29202
Paket Da,
Tablični dolžina picture show
Certificiranje NOBEN
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Grafični Tablet
Tablični Širina picture show
Vrsta Vmesnika USB

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Sledenje Projekcija Optični Krovu za Risanje Skice Ogledalo Sooča Kopijo Tabela Odboj Svetlobe Slike Odbor z Mobilnim Telefonom Nosilec

Sledenje Projekcija Optični Krovu za Risanje Skice Ogledalo Sooča Kopijo Tabela Odboj Svetlobe Slike Odbor z Mobilnim Telefonom Nosilec

Podobni izdelki: