Simulacijo Prostora Model Vesolja Letalstva Raketa Planet Model otroška Plastične Puzzle Igrača

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€9.04

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Debelo Opis

Prosimo, Pazljivo Preberite naslednje Pogoje in učinkujejo od Časa Naročanja.Če Imate kakršen Koli Ugovor, Prosimo, Potrdite, s Osebja za pomoč Strankam, pred Naročilom.

I. o Trgovini

1. Naročil je Manj kot 200 Juanov Se Šteje Trgovini in Se Lahko Pošiljajo.Ko Prodajajo, Jih Ne Bo Mogoče Vrniti Ali Zamenjati.Če So Probleme Prevoza, ki Jih je Mogoče Rešiti s Pogajanji,

Prosimo, Preverite pred Osebje transportno Podjetje, in se prepričajte, Da Je Pravilno, preden se Prijavite za To.

2 Zaradi Kakovosti Težave, ki jih povzročajo Funkcionalne Pomanjkanje, Če Boste Potrebovali, da Bi Dodatki, brez posebnega Ureditve, kar Potrebujete za Dopolnitev naslednjič Ali nošenja Tovora.

Drugi, o Dostavi

1. ko Kupec Mesta Nalog za Plačilo, Je Običajno Urejeno, Izda V roku 2 Dni.Naročila Ali Plačana po 16:30 Vsak Dan, se Šteje, da So Dostavljena naslednji Dan.

2. Če Vam Ne uspe Dostaviti Blago v Času, ki Zaradi Posebnih Razlogov, Vam Bo Stik Kupca v najkrajšem Možnem času.Prosim, Odpusti Mi in Hvala lepa.

III.o Logistiki

1. Ekspres: Shentong, Yuantong, Poštne Express, Itd.So Poslana Privzeto.Če želite Določiti katero Koli od hitre Dostave, Prosimo, Obrnite na službo brez Jarku.

Vse Ekspres Bo Dostavljeno Privzeto.

2. Logistika: Tovorni Je na Splošno Plača se ob Prihodu, in Blago, je Treba Pobral na Tovorni Postaji.Logistična Podjetja Se Lahko, Ki jih Stranke Ali z NAMI

Izberite Primernega za Vas.

IV.o prevzemu Blaga

1. Če Obstaja Pomanjkanje, Prosim, Pustite Nam Sporočilo V 24 Dni po Podpisu za To.Pomagali Vam bomo, da se Preveri Stanje v najkrajšem Možnem času.

2. Če Paket Blago, ki Je Poškodovano Blago, ki Manjkajo Ali So Poškodovani, vas Prosimo, da Fotografije in pustil Potrdilo, Zavračajo Express, in Nas kontaktirate za Ravnanje.

Pet, o Vrnitvi

1. Kakovost Problem Samega Izdelka Vodi k Zaradi Afunction Samega Izdelka.Se bomo Vrnili in Izmenjavo Blaga, vendar Nastali Pošiljko

Stroške Krije Kupec (Največ Problemov je Mogoče Rešiti s Preprostimi Metodami, kot je na primer Zamenjava Baterije, Baterije Prilagajanje Jahanje Položaj, ki Povezuje Nit Konča...

Vsekakor, Če Prodajate Igrače, Morate Biti Sposobni, da Popravilo Igrač).

2. Ne bomo ponudili Vrne Ali Izmenjav zaradi Drugih Razlogov, kot so Slaba Prodaja in Ne tako Dober, kot si Predstavljala.

3. Če Res Želite, da se Vrnete Blaga, v Primeru Izdelkov in Pakiranje Zvoka, Lahko Vrne Blago na Popust Glede na Dolžino Časa, in Kupec Nosi Vse Tovora,

izklop V roku 7 Dni, in izključeno za Vse nad 7 Dni.

6. o po-Prodajnih Storitev

Prosimo za Povratne informacije Izdelkom Težave, da se Nam po-Prodaje V 10 Dneh po Prejemu Blaga (Predmet Podpisu Čas).Če je časovna Omejitev Prekoračena, Ni Povratne informacije Bodo Podane.

Po-Prodajne Težave, Ne Bodo Sprejete.Prosimo, da se Kopičijo Izdelke z Težave s Kakovostjo in Jih Vrne z Rednim Logistiko.Vrnjeni Tovora, ki ga Nosi Kupec.

Podprte.za Težave s Kakovostjo, Prosimo, Obrnite na Našo Customer Service za Registracijo.Če Nabrali Proizvodov, ki Niso Bile Zaščitene, Jih Ni Mogoče Vrniti.

Oznake: igre planet, planetarij, začetek raketni, model sončnega sistema, lego raketni, planet sončnega sistema, planet sončnega sistema, izstrelitev rakete, air rocket, model rakete.

Podatki

outerID SS1119305
Električni ali Ne No
Material Plastika/plastika
Poreklo CN(Izvora)
Zmogljivosti intelektualni razvoj
Ali Obstaja Animacijo Slik No
Ali Lahko DIY No
Blago 3C Authentication Code 2018012203042720
Ali Zunanjo Trgovino No
Specifikacije 23*37.5 CM
3C Nastavite Kategorije Plastične igrače pod 14 let
Postavka 6811
Vrste Zunanje Trgovine Izvoz
Znanstvene In Izobraževalne Igrače Tip Astronomski Znanosti in Izobraževanja
Ali Je Nakupovanje Vodnik Video No
Primerno starost otrok (4-6 let)
Embalaža Opp vrečko
Ali Multi-Funkcijo No

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Simulacijo Prostora Model Vesolja Letalstva Raketa Planet Model otroška Plastične Puzzle Igrača

Simulacijo Prostora Model Vesolja Letalstva Raketa Planet Model otroška Plastične Puzzle Igrača

Podobni izdelki: