Večnamenska Električna Lase Udarec za Lase s Čopičem Glavnik Ravnalec Curler Glave Hitro Lase Curling Likalniki Styling Strojno Orodje

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€12.92

-53%

€27.49

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

1.Stalno ogrevanje design z 2 temperaturnih načini in turmalin keramični grelec lahko deluje skupaj za distribucijo toplote enakomerno in proizvajajo negativne ione, ki lahko učinkovito preprečijo nepotrebne toplotne poškodbe in zmanjša las frizz in statična, kar sijoč, bolj zdravo in močnejše lase namesto. 2.4-v-1 design, prišel s 4 izmenljivimi glavami, da v celoti izpolni vaše dnevne lase jutranje zahteve, truda, zaradi česar so vaši lasje suhi in puhasto, ustvarjanje mehek ravne lase ali lepe kodre in valove. 3.En gumb nadzoru, samo drsnik za nastavitev temperature s stresom-prosto delovanje, varnost zaklepanje bo omogočilo hitro sprostitev za glavo zamenjava prepir, varno glavo ne spustite off enostavno. 4.360 stopnjo rotacije napajalni kabel in zmeda-prost glavnik zob lahko brez truda bi se izognili lase knotting in žice knotting, da zaščitite svoje lase iz več vleče ali zlomljena s prilagodljivo delovanje izkušnje. 5.Ergonomska racionalizacijo ročaj zagotavlja non-slip in udobno prijemala tudi podolgo časa holding, kompaktna velikost in prenosni tako za domače in potovanja uporabo, hitra, da ne želeno lase styling, medtem ko piha vaši lasje suhi ob istem času.

4 V 1 Električni Sušilnik za Udarec za Lase s Čopičem Glavnik Ravnalec Curler Glave Hitro Lase Curling Likalniki Styling Pralni Prenosni Sušilnik za Jutranje Orodje

Značilnosti:

Specifikacije:

Material: Turmalin Keramični Grelec Shell Barve: Črna Vrsta vtiča: ZDA/EU Vtič(Neobvezno) Nazivna Moč: 550W Napetost: 220V Nazivna Frekvenca: 50Hz Zmerno Način: Dva Načina, Visoko-Nizko Opomba: 1.Prosimo, da izdelek izven dosega otrok. 2.Samo čista izdelka, ko je že postal ohladi v primeru dobili bolelo toplota.

Paket Je Vključeno:

1* Lase Curler s Kabel 4* Zamenljiva Glava

Povratne Informacije & Storitve:

1) Naš cilj je zagotoviti najvišjo Raven Storitev za Stranke, in na našo customer service strokovnjaki so vedno stal rešiti vsako vašo težavo.Če imate kakršna koli vprašanja dostave time & neustrezne kakovosti in predmetov ni prejel, prosim, obrnite na nas, mi vam lahko zadovoljni odgovor & resolution (ločljivost).Bomo zelo cenim vaše 5-STAR POZITIVNE povratne informacije in prosim, NE pusti negativne povratne informacije, brez prosi za pomoč. 2) Smo obljublja, da zagotavljanje najboljših storitev za naše dragocene stranke.Prodajamo kakovostne proizvode, ki imajo najboljše cene in premije storitev.Na vsa vprašanja bomo odgovorili v roku 24 ur (razen v soboto in nedeljo in praznik).Če imate kakršno koli vprašanje, ne oklevajte, da nas kontaktirate.

Plačila:

1) Pred nakupom, Prosimo poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo pravilen.Ali ne,prosim, popravite ga pred plačilom. 2) Prosim, pustite opomba v plačilo opomba pri določitvi plačila, če imate kakšne posebne zahteve (barve/velikost). 3) telefonsko številko, ki je priporočljivo za bolj natančno dostavo.

Dostava In Predaja Izraz:

1) Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 delovni dan po plačilu, dopolnjene prejeli. 2) izdelki so poslane prek gospodarstva poštnina (bomo poslali vaše paket z brezplačno številko za sledenje), doseže večina držav v 10 na 45 delovnih dni. 3) čas Dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike, lahko traja do 45 delovnih dni.Če ne morete sprejeti po 60 delovnih dneh.Prosimo, kontaktirajte nas za resolucijo. 4) Dostava lahko vpliva praznike, dogodke in druge negotovosti.Nismo mogli zagotoviti čas prihoda. 5) Prosimo treba opozoriti, da stranka iz ITALIJE ali Brazilijo, zaradi vašega držav strogo po MERI politike, da MERCHANDISES iz Vzhodne Azije, hitrost dostave lahko v veliki meri z zamudo . 6) Če vam je všeč na videz, dolgi dobavni rok, prosim, ne ponudbo.Ne želimo, da bi dobili negativne ali nevtralne ali nizko DSR rezultat le zato, ker je čas poštnine. 7) Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost. 8) Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Oznake: pričeske orodja, aut lase curler, curler lase, sušilec za lase, n ravnalec las, glavnik, komercialni klobasa stuffer, za lase krtačo človek, mehko zobno ščetko, membrana lase curling likalniki, lase roller.

Podatki

feature3
Vrsta Napajanja električni
Feature4
Feature5
Napetost Global Universal(100-240V)
Poreklo CN(Izvora)
Ciljno Občinstvo Univerzalni
Feature1
Blagovna Znamka Romyse
feature2
Rezilo Materiala Ogljikovo Jeklo

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Večnamenska Električna Lase Udarec za Lase s Čopičem Glavnik Ravnalec Curler Glave Hitro Lase Curling Likalniki Styling Strojno Orodje

Večnamenska Električna Lase Udarec za Lase s Čopičem Glavnik Ravnalec Curler Glave Hitro Lase Curling Likalniki Styling Strojno Orodje

Podobni izdelki: