SHEENIA Nail ART Gel Lakov, 8ml Visoke Kakovosti Nohtov, Gel lak Cenejša Cena Plastično Steklenico, Svetle Barve, Bleščice za Nohte Gel Nohtov

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€2.38

-49%

€4.67

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

15ml Gel lak Shinning Salon Nasveti Peneče Bleščice za Nohte Gel Soak off Organskih UV LED Gel za Nohte Lak Premaz Laka

Blagovna znamka: SHEENIA Materialov: UV Ozdravljiva Smolo Prostornina:15ML/za 0,5 oz Neto Teža:11g Certificiranje: MSDS, SGS Zdravljenju Orodja: UV Žarnica, LED Sijalka, UV/CCFL LED Lučka za Podrobnejše Informacije 1. Vse barve na zalogi za prodajo.Če ne boste našli barvo številko, ki jo želite, prosim, pustite nas pripomba z natančnim barve, števila, da bi pripombo. 2. Za priročno bi izkušenj, mi je dal različne predmete z različnih cen v eno povezavo, prosimo, preglejte slike skrbno nato izberite točen postavke, kot so vaše potrebe. 3.Če imate kakršna koli vprašanja vašega naročila ( odpreme , kakovosti in tako naprej ) , prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate ,in naj slove težave skupaj , to je naše zadovoljstvo, da vam ponudimo najboljše storitve in veseli 5 zvezdic povratne informacije od vas . 5. Dobrodošli zbrati naši spletni trgovini,se vam vnaprej zahvaljujem!

Wam Nasveti:

Barva 001 / 002 in 003, je prosojna ,Št 005 Čista Črna;Št 004 je Čisto Bela;Št 006 je Pregledna bela

24 barv 3D Cat Eye Gel lak za izbrane,prosimo, kliknite sliko, če želite videti vse barve seznam...

Vljudno Opomba: cat eye gel lak barve je treba uporabiti magnet palico, da bi dobili učinek, kot je na fotografiji.

Trije Koraki za manikuro, ki ga sami: 1.-Obliko nohtov površine, čiščenje obnohtno kožico, kožo nohtov površine in čist prah. 2.-Uporablja SHEENIA podlak (ne pozabite na pečat rob nohta).Zdravljenje z LED svetilko, za 60 sekund ali UV lučka za 2 minuti. 3.-Uporablja 1. plast SHEENIA barvni plašč.Zdravljenje z LED svetilko, za 60 sekund ali UV lučka za 2 minuti. 4.-Nanesite več plasti barve plast, če barva ni dovolj svetlo. 5.-Uporabljajo SHEENIA nadlak.Zdravljenje z LED svetilko, za 60 sekund ali UV lučka za 2 minuti. 6.-Obrišite lepljiv ostanek, na nohtih z čistilom.

Dva Koraka, da odstranite: 1.-Soak off nohte v akril odstranjevalec za približno 5 minut. 2.-Rip dol cel kos nohtov emajl nežno na vsaki nohtov.

Naše Prednosti

Kakovost je naš 1. prednostna naloga.Geli ohraniti bleščeče stanuje 30 dni.Najbolj priljubljene barve po izbiri.Primerna za vse priložnosti.

Q&A

1.Q, Ko boste ladjo iz moje naročilo?A, Vse barve so na zalogi.Običajno 1-3 delovnih dni po plačilu potrjena.To je po navadi o 25-59 dni ,če se še vedno ne boste prejeli paket po 45 dni ,prosimo, kontaktirajte nas,pomagali vam bomo rešiti! 2. Q,Ne posuši?A:Brez dejavnik za lase lučka, To je dejansko suho, prosim, ne pozabite, da uporaba lakov, čistil ali drgnjenje alkohola obrišite nalepke plast po zdravljenju nadlak. 3. Q,predebel?A:Slikarstvo znanje je ključ.Pred uporabo, stiring gel nekoliko in krtačo ozko grlo za nadzor nad njim, da tanjše gel, Nato, slikarstvo vsak tanjša plast za nohte, enakomerno in 2-3 plasti pokritost lahko bogato barvo in v bistvu dosegli oglas učinek.

Naše Storitve

Naša Obljuba za Stranke: 1.Vsi izdelki ustrezajo standardom kakovosti. 2.Vse blago, ki se bo treba preveriti PRED vsako reda in podal v čas. 3.Zagotavljanje tople & prijazno pred prodajo, servis in poprodajne storitve. 4.Vse zahteve, ki bodo odgovorili v 24 urah.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Pišite nam najprej, PREDEN ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije.

Oznake: gel za nohte venalisa, lak enostavno, gel za nohte, uv, Dazz, nail art, Gel Za Nohte, gel venalisa, Gel za nohte, gel uv, azur gel lak za nohte.

Podatki

Vrsta Gel Za Nohte
Številka Modela S001-S044
Material Steklo
Količina 1 steklenica za nohte, gel za nohte
Prednosti Ne-strupena, hitro suh, odlično, barvni učinek
Treba Top & Base Coat
Čas sušenja UV lučka za 2min, LED svetilke 60-ih letih
Postavka Vrsta Gel Nohtov
Glasnost 15ML
Uporablja Priložnostih Stranka/Počitnice
Funkcija Semi Permanent
Turing Orodja UV Svetilka, Led Lučka
NETO WT 11g
Število Kosov Ena Enota
Poreklo CN(Izvora)
Sestavine Smole

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

SHEENIA Nail ART Gel Lakov, 8ml Visoke Kakovosti Nohtov, Gel lak Cenejša Cena Plastično Steklenico, Svetle Barve, Bleščice za Nohte Gel Nohtov

SHEENIA Nail ART Gel Lakov, 8ml Visoke Kakovosti Nohtov, Gel lak Cenejša Cena Plastično Steklenico, Svetle Barve, Bleščice za Nohte Gel Nohtov

Podobni izdelki: