Visoka Kakovost HD-SDI Video/Audio/Ethernet Vlakna, Optični Mediji Pretvorniki Oddajnik in Recevier za SDI CCTV,LC

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€180.98

-14%

€212.91

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Visoko Kakovost In Visoko Zmogljivost

HD-SDI Optičnih Medijev pretvornik z dvosmerno Avdio in 100M Ethernet

Pregled:

Element je HD-SDI nad singlemode ali multimode fiber oddajnik in sprejemnik extender za vgradnjo v vozilo.Ta enota zagotavlja optičnega prenosa enega HD-SDI signal, z vgrajenim avdio signala ,tudi zanke-izhod in dvosmerna 2-kanalni avdio (4RCA priključki,2 v 2 out) na oddajnik & sprejemnik za spremljanje, sistem za podporo signalov v skladu s standardi SMPTE292M,SMPTE259M,SMPTE297M,SMPTE310, SMPTE305 in podporo digitalne TV-signale, kot so DVB-ASI, ki izpolnjujejo zahtev za industrijske audio in video opreme z visoko zmogljivost in zanesljivost.Poleg tega so naši inovativni video, avdio in nosilcev podatkov prometni sistem je bil zasnovan tako, da ohrani lossless vlaken podaljšanje med vhodnih in izhodnih signalov.Plug-and-play design omogoča namestitev priročno in enostavno, LED-indikator design pomaga uporabniku, da vedo, delovni status enostavno, in nobene potrebe ni za na mestu prilagoditev.Signal Bitno Hitrost od 270 Mb / s in 1,5 Gbps.Vlakna, optični prenos izključuje elektromagnetno hrupa dejavnik, to je ta izdelek je odlična rešitev za učinkovito, zanesljivo in zavarovane HD-SDI signal promet.

Funkcija: 1x HD-SDI in zanke iz 2x Audio (RCA priključek) bi-directional , dve in dve iz 1x 10/100Mbps Ethernet

RS-485 podatkov je obvezen, za nadzor kamere.

Značilnosti:

100% Brand-New Podpira prenos v eno smer high-definition SDI video nad single-mode fiber z simplex LC.10/100M Ethernet & 2-kanalni avdio dvosmerno (RCA priključki) Podpira visoke ločljivosti HD-SDI (1.485 Gbps) (3G-SDI 2.97 Gbps je na voljo, če je potrebno, se obrnite na nas); Compatiable z 1080P@30 in nazaj, 1080i@60 in nazaj oddajanje signala kakovost, popolnoma združljiva SMPT standard; največja dolžina kabla: SD 400m; HD 200 M; 3G 140M; Delovna razdalja: Single-mode 0-20Km, multimode 0~500m Singlemode 1310nm/1550nm Napetost:AC100V~240V,5 V/2A Package:karton polje

Paket Vključuje:

1 x HD-SDI Oddajnik 1 x HD-SDI-Sprejemnik, 2 x napajalnik AC100~240V 5/2A (privzeto ZDA, EU/UK/AU je na voljo ) 1x 3m LC/LC singlemode optični patch kabel 1x Priročnika

Dostava : Mi Ladje po vsem Svetu, elemente, ki bodo poslani v 1~3 delovni dan po vaše celotno plačilo !Mi ladja to za epacket, EMS , FedEx,DHL, kot je dogovorjeno.

Plačilo : Alipay,Paypal

Politika Vračanja:

1. Nadomestila so na voljo samo za proizvode z napako prijavljene v roku 7 dni po prejemu.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Bomo zamenjavo artikla, če je ugotovljeno, da je napako v roku 14 dni.

4. Kupec zahteva plačilo za svoje poštne pristojbine za vračilo predmeta do nas.Ladijski promet in manipulativni stroški so nevračljive v vsakem primeru.

5. Najprej obrnite na nas po e-pošti, preden se je vrnil vaš element, zato, ker nekatere rešitve ne smejo zahtevati vrnitev vaš element.Vrne element, ki mora biti v novo stanje, z vsemi dodatki.

6. Vse garancije ne krijejo škode, ki so posledica nepravilne uporabe ali združljivosti.

8. Trudimo se, da služijo vsakega kupca najboljše, kar lahko.

Garancija in Jamstvo:

1.Eno leto Garancije, Kupite z zaupanjem!

2.Če boste našli vse okvare, za artikel v 3 mesecih, vam bomo poslali nadomestno brez dodatnih stroškov, ali bi nadomestila po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.

4. Če element je v okvari po 3 mesecih, še vedno lahko sprejeti, da ga pošljete nazaj k nam.Novo vam bo poslano, ko smo prejeli okvarjen element, vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.

Druge Politike:

1. Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

2. Po prejemu plačila za element, bomo zapustili POZITIVNE POVRATNE informacije.Če je predmet, ki ni zadovoljiva, da ko boste prejeli, vas prosimo, da nas kontaktirate.

3. Vsa sporočila bodo odzvali v roku 1 delovnega dne.Če ne prejmete naš odgovor, bomo odgovor po prejemu vašega ponovno poslati e-pošto, kakor hitro je mogoče.

4. Resen Kupec, Le!Prosimo, kraj ponudbo le, če se strinjate z vsemi pogoji.

Oznake: optični lc, lc upc, optični oddajnik, avdio over ethernet, imx291, cleaver svjetlovodni, usmerjevalnik optični asus, ethernet vlaken, SDI, fiber sdi.

Podatki

Ethernet 10/100Mbps
Prenos na daljavo Singlemode vlaken 0~20Km,multimode 0~500m
Avdio 2CH bidirecitonal (2v, 2 out)
RS-485 Podatkov neobvezno
Blagovna Znamka GuantaiTelcom
Tip Konektorja LC/UPC
Podpora SDI HD-SDI
Vlakna Tipa En Način
Comptiable za 1080P@30 in manj, 1080i@60 in pod
Številka Modela HXT-HD-SDI-A-E
Optični port Simplex LC (SFP slot)

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Visoka Kakovost HD-SDI Video/Audio/Ethernet Vlakna, Optični Mediji Pretvorniki Oddajnik in Recevier za SDI CCTV,LC

Visoka Kakovost HD-SDI Video/Audio/Ethernet Vlakna, Optični Mediji Pretvorniki Oddajnik in Recevier za SDI CCTV,LC

Podobni izdelki: