2020 moške klasične nogavice nove bombažne nogavice barva kariran obleka nogavice moški

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€8.97

-44%

€16.02

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Spoštovani kupec:potrebujemo za vas.Naše blago ne sme biti najcenejši, a zagotavljamo vam, da vam lahko ponudimo kakovostne izdelke in storitve.Po prejemu izdelka, vam bomo srečni.Ne boste odpadkov čas čakanja za izdelke, ki bi si nezadovoljen.če potrebujete Prosimo, da ne prezrete.Hvala!

Smo strokovno čezmejno e-poslovanje prodajalcev.Smo se osredotočili na proizvodnjo in prodajo.Modni trend pisane nogavice.Prizadevajte si, da služijo vse kupec stranke, ki jo potrebujejo!Hvala vam, ker ste izdelek podpira dropshipping.Prosim, pustite sporočilo na plačilo strani (dropshipping izdelkov).Bomo pošiljanje paketov brez oznake in reklamnih oglasov.Če se ne bomo videli sporočilo.Bomo poslali paket, ki v napoto.Hvala 1 Za Rusijo stranke ,prosimo napišite svoje ime in priimek .če niste polno ime ,boste lahko dobivajo svoj paket v vaši državi. 2 nudimo kakovostne logistične storitve.Vse paket informacij, bo sledil.Lahko preverite, ali paket usmeritev v vsakem trenutku. 3 Če naletite na težave.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate.Zaradi časovno razliko problem.Včasih smo.Ni odgovora, da ste v prvi čas.ne skrbite.Ko gremo na delo, vam bomo odgovorili v prvič.Zahvaljujemo se vam za razumevanje in potrpljenje in vam želim vesel dan!

Lastnosti In Specifikacije

Spoštovani kupec.Če prejmete paket.Zadovoljni z našimi izdelki.Prosimo, ne pozabite, da zbirajo naših trgovinah.Primerno za naslednje naročilo.Če vaše najdražje in prijatelje.Treba nogavice.Prosimo, ne hranite.Prosimo priporočamo naših izdelkov.Najlepša hvala za vašo podporo!Najboljši blagoslov!

Podrobna navodila za pranje:

1 vode, temperatura ni višja kot 30 stopinj, 2 ne uporabljajte belila, 3 visi suho, 4 ne železa, 5 ne suho čiščenje,

Oznake: modne nogavice za moške in do leta 2018, moške nogavice fyypiin, gucci nogavice prodajo, barva nogavic, upam, da 4, otrok gucci nogavice, center orodje za zaklepanje, kolo hidravlični, zelena gucci nogavice, otroci gucci nogavice.

Podatki

Spol MOŠKI
Nogavica Tip obleka
Spolnost No
Velikost NAS 7-12 EUR 40-46
Postavka Vrsta Nogavica
Blagovna Znamka FYYPIIN
Nespodobno Sliko No
Material 80%bombaž ,17%najlon 3%spandex
Debelina STANDARD
Številka Modela 2020-03-01
visoko Posadka
Poreklo CN(Izvora)

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

2020 moške klasične nogavice nove bombažne nogavice barva kariran obleka nogavice moški

2020 moške klasične nogavice nove bombažne nogavice barva kariran obleka nogavice moški

Podobni izdelki: