Celoten zaslon za Huawei P8 Lite 2017 Črna

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€29.35

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Obvestilo | Stvari, da se upoštevajo, ko montaža:

Na združljivo zasloni, svetlost ni enaka izvirniku.

Zaslon skladu z navodili proizvajalca so lahko modre, rumene, roza ali beli barvi.

To ne bi montažna navodila, kakor izhaja, da je predmet za specializiranih trgovinah.

Če je to potrebno za montažo, ter nudimo v montažni komplet, lepilo, kot tudi.Če se na zaslonu je pre-naneseno lepilo, tekoče lepilo na fotografiji ne bo zagotovljena, ker to ni potrebno, in če je treba uporabljati to lahko pripelje do nepravilne montaže.

Orodja voljo so basicas, nekaj model, ki morda potrebujejo nekaj posebne orodje, ki komplet ne vsebuje.

ČLEN KRHKE : priporočamo, da jih ti so občutljive izdelke, zato treba ravnati skrbno, če za urejanje, če ne, na koncu poči.Kristal je zelo šibka, in s enostavne tlačne če ne greš previdno, lahko prekinil.Začne se, da bo težko, ko se je vgrajena in ali je trdna osnova za njim.Še vedno, združljiv zaslonu je vedno dogaja, da je bolj krhek, kot originalen.

DEBELINA : TFT zasloni, ki je navedena v naslovu, vedno debelejši in imajo manjšo ločljivost, zato je bistvenega pomena, da imajo tehnično znanje za namestitev, ni dovolj, da vzlet, čisto in prilepi.Če vam je vzlet čiščenje in prilepite iz našega vidika niste tehnik, včasih posrednika okvir je treba odstraniti, itd.Da bi pravilno namestitev.

Ne ponujamo vaje, ali sestavljanje nasveti.Če niste prepričani, kako na gori, lahko uporabite naše pick-up, popravilo in z dostavno službo.Vedno lahko prosite, nas glede cene, temveč za oceno, to se lahko razlikuje med 30 in 40 evrov.

Pre-lepila, ki se uporabljajo na nazaj na okvir zasloni

Čeprav lepilo se lahko pojavijo na fotografiji, pre-uporabljajo trakovi, ta odvisna od veliko.Fotografija je splošne eno in ne smejo imeti, da lepilo.

PONOR SVETLOBE

Na podprtih zaslonov, heatsink ni prisotna, čeprav je fotografija kaže na to.To pomeni, gumbi sveti v ne-enoten način.

Točke pritiska | Sence

Če po nekaj skupščine, na zaslonu se prikaže točke pritiska, ki je opredeljena kot sprememba barve, je zaradi slabe namestitve.V ozadju ni bila očiščena, pravilno, ali pa je vijak, ki omogoča pritisk, ali upognjene šasije.Šasije, stanovanje, ki je ukrivljen, čeprav 1MM, za togo stekla je dovolj za ustvarjanje pritiska točko, ki spreminja barve na belem ozadju v rumeno in nato v črno, ko je lcd-preneha delovati.Ne mešaj tega z dead pixel, ki je tovarniško napako, ki je komaj opazna na belem ozadju.

VIDEZ

So izdelki namenjena za tehnične storitve, in ne nosijo posebno polje za prodajo, kot parfum.Ko gre za izdelke, namenjena za tehnične storitve, se ne bo videti enako kot članek posvečen porabe za javnost.Čeprav se zdi, da uporabijo za detras, kot zaslona, da nosi nekaj obzidje v hrbet, kjer se prilega ohišju, to ne pomeni, da so uporabljeni elementi.Ne bodite pozorni na del, ki se ne vidite v notranjosti telefona.

Oznake: prikaz huawei y5, celoten zaslon huawei p9 lite, Huawei P8, Steklo, prikaz huawei p8, huawei p smart zaslon, huawei p8 zaslon, p8, okvir huawei p8 lite, huawei lcd zaslon.

Podatki

Poreklo ES(Izvora)
Postavka Stanje Nova
Združljiv Blagovne Znamke Huawei
LCD Kit Da,
Certificiranje CE
Zaslon Na Dotik Tip Kapacitivni Zaslon

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Celoten zaslon za Huawei P8 Lite 2017 Črna

Celoten zaslon za Huawei P8 Lite 2017 Črna

Podobni izdelki: