Tečaj Del Predloge Usmerjevalnik Bit z Ležaja 1/4" 6,35 mm Kolenom 3/4" M x 1/4" H Lesnoobdelovalnih Rezkanje Rezalnik

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€7.79

-30%

€11.13

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Tečaj Del Predloge Usmerjevalnik Bit z Ležaja 1/4" Kolenom 3/4" M x 1/4" H Lesnoobdelovalnih Rezkanje Rezalnik

Specifikacija

- Material: YG8 Karbida Jekla in 45# Visoko Ogljikovega Jekla - Kolenom Premer: 1/4" (6,35 mm) - Rezanje Premer: 3/4" (19.05 mm) - Globina rezanja: 1/4" (6,35 mm) - Celotna Dolžina: 1-61/64" (49.60 mm)

Dimenzija

Uporaba

Pogosta VPRAŠANJA

Dostava Pogoji: 1) Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1~3 delovne dni.Bodite pozorni, prosimo, ne moremo prevzeti nobene odgovornosti za morebitne carinske zamude ali davka. 2) Prosim, povejte mi, vaš trenutni naslov po plačilu v roku 1~2 dni; v nasprotnem primeru, bomo ladja vaše element, ki temeljijo na vašem Depozitni naslov, zato poskrbite, da je pravilno. 3) Pred naročilom vas prosimo, obrnite na nas, da potrdite svojo prednost pošiljke način.Običajno to traja 20~50 delovnih dni za prihod po Pošti registriranih Air Mail, in traja 3~10 delovnih dni, ki jih Express. 4) Večina številko za sledenje, boste lahko spremljali v www.17track.net. 5) Včasih bi bilo več, ker je slabo vreme, izguba časa v carinjenje.Zato prosim, počakajte potrpežljivo, če ne prejmete vaš element na čas.Če ne prejmete izdelek v roku 30 dni, se, prosimo, obrnite na nas in potem bom lažje spremljanje to.Vrne & Vračilo: 1), Ko ste prejeli izdelek, ki je kupil in plačal za o naši trgovini, in boste ugotovili, da je ni, kot je opisano ali slabe kakovosti, se lahko obrnete na nas, če želite odpraviti te težave. 2) lahko oddate zahteve za vračila do 15 dni po tem, ko je vaše naročilo zaključeno in sicer z odprtjem spora, v vrstnem redu s podrobnostmi. 3) Če se boste strinjali z nami, da se vrnete vaš element, prosimo, preverite pri nas na informacije o pošiljanju. 4) obvestilo bo poslano na vas, ko so vaše vrnjeno blago prejel in še enkrat vašem povračilu/izmenjava je bila predelana.Povratne informacije: 1) Vaše mnenje je zelo pomembno za nas, si vzemite nekaj sekund, da pustite veliko povratnih informacij, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, najlepša hvala! 2) vedno ponudimo najboljše storitve za vas.Pišite Nam: 1) Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete pomoč, vas prosimo, da nas kontaktirate! 2) ne Bomo poskušali odgovoriti v najkrajšem možnem času.vendar prosimo, dovolite zakasnitev odziva za neposlovne čas.bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja, ki jih morda imate, zato vas prosimo, da nas kontaktirate.

Oznake: nadzor dostopa nepremočljiva, aluminij vodnik, rezkanje predlogo krogi, trill svedri za les, malo usmerjevalnik, vrata kovinsko rezilo, 4.4 mm, spoilboard navarjanje usmerjevalnik bit, fosilna iz nerjavečega jekla, rezalnik letenje.

Podatki

Številka Modela Lesnoobdelovalnih Usmerjevalnik Bit
Blagovna Znamka CONQROC
Material Volfram Zlitina Kobalta
Premer 19.05 mm
Postavka Vrsta Lesnoobdelovalnih Usmerjevalnik Bit
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Obraz Mlin
Steblom tip Naravnost Kolenom
Skupna Dolžina 49.5 mm
Uporaba Lesnoobdelovalnih
Površinska Obdelava Barve Za Razprševanje

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Tečaj Del Predloge Usmerjevalnik Bit z Ležaja 1/4

Tečaj Del Predloge Usmerjevalnik Bit z Ležaja 1/4" 6,35 mm Kolenom 3/4" M x 1/4" H Lesnoobdelovalnih Rezkanje Rezalnik

Podobni izdelki: