Najlon Platno Tkanine Watch Band Za Fitbit Polnjenje 2 Šport Gledam Trak Zamenjava Watch Dodatki

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€2.84

-36%

€4.45

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Bullet Točk:

1、Udobno Nošenje Izkušnje: To tkanine watch band je za Fitbit Polnjenje 2 Fitnes Dejavnosti Tracker.Ne le še dodatno zmanjša težo, ampak tudi, da vašo zapestje, da "diha".Vam prinaša udobno nošenje izkušnje.

2、Premije, Tkane Tkanine Material: iz premije, tkane tkanine materiala, to je z zmerno mehkobo in drobne obrti delo.To je mehak in prožen, prijazen do kože in trajne.To dihanje watch band omogoča več pretoka zraka in pomaga ohraniti svojo roko kul in udobno.

3、Primerno Za: Velika velikost za 6.7"-8.1" zapestja; Majhne velikosti za 5.5"- 6.7" zapestja.To je unisex in so primerne za uporabo v športu, poslovno, vsakdanje življenje, stranke, itd.

4、Bogatih Barvah: na voljo so različne barve za svoje odločitve.Prilagodite vaš Fitbit Polnjenje 2, da se prilega vašemu razpoloženju in obleko v vsakdanjem življenju, bo vaše Polnjenje 2 Fitnes Dejavnosti Tracker eleganten in plemenit, povzdigne svoj slog za vsako priložnost.

5、Enostavno Namestitev: To watch band prihaja iz nerjavečega jekla priključek za Fitbit Ch arge 2 na obeh koncih.To je enostavno namesti neposredno in se lahko odstrani z enim gumbom.

Opis:

To je Najlon platno tkanine šport gledam pas, ki je narejen iz premije, tkane tkanine materiala.Ne samo, da je to kul in udobno, ampak tudi to je prijazen do kože in trajne.

Parametri:

Velikost:

Majhne velikosti za 5.5"- 6.7" zapestja

Seznam:

1 x Watch Band

Opomba:

Ura ni vključen.

Če imate kakršnokoli nezadovoljstvo ali dvoma o naših izdelkov, nas kontaktirajte preko prodajalca novice v prvič.Mi vam bo dala zadovoljive rešitve v 24 urah!

Oznake: fit malo polnilnik 2, pasek fit malo polnjenje 4, črna fit malo polnjenje 3, fit malo polnjenje 2 replase, fit malo polnjenje 2 kabel, fit malo polnjenje 2 kaljeno, fit malo polnjenje 2 kabel, cintura fit malo polnjenje 2, fit malo polnjenje 2 ženske, plastični fit malo polnjenje 2.

Podatki

Združljivost Vsi Združljivi
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija Pazi Trak
Uporaba Starostni Skupini Za odrasle
Vrsta Pazi Trak
Funkcija 1 Pazi Band
Feature4 Najlon Platno Tkanine Watch Band
Jezik angleščina
Feature2 Fitbit Polnjenje 2 Šport Gledam Trak
Blagovna Znamka Rondaful
Funkcija 3 Zamenjava Watch Dodatki

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Najlon Platno Tkanine Watch Band Za Fitbit Polnjenje 2 Šport Gledam Trak Zamenjava Watch Dodatki

Najlon Platno Tkanine Watch Band Za Fitbit Polnjenje 2 Šport Gledam Trak Zamenjava Watch Dodatki

Podobni izdelki: