Rešetke iz Nerjavečega Jekla Mesa Injektor Brizgo Komplet z 2-oz Sod in 5 Marinade Igle Meso Perutnine Turčija Piščanec za peko na žaru Orodje

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€5.17

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Značilnosti:

Resno kuharji vedo, kako pravico marinado lahko preoblikujejo piščančje prsi, puranov in več v delicasies.Pravico marinade prinaša še eno dimenzijo vašega mesa in naredi vsak ugriz manj suha in polnejše v okusu.

Nekateri marinade injektorjev, ki so dovolj velika za uporabo na celotno krava, ampak veliko prevelika za vaš večerje-to trmast injektor je popolnoma velika, da se prilega velikih domov-kuhane jedi.

lepota, mešani z nadvse preprosta oblika pomaga pri tem injektor prekašajo druge, ki s svojo enega kosa, iz nerjavečega jekla, igle in 2-unča zmogljivosti pokrov, da se zmanjša ponovno polnjenje, ki vaše meso okusno še nikoli ni bilo lažje.

Iz zrezek nasveti za turčijo, kako brizgalno šobo očistite med porabami je pomembno-in včasih težavno.Z Epica, samo sneti in očistiti ali nastavite v te pomivalni stroj za resnično lahkoten pranje.Opomba: 1 cm velikost odstopanje je dovoljeno, ker je merjena z roko.Package Seznam: 1*Meso Injektor

Certifikati

Embalaža & Dostava

Zakaj Izbrati nas?

O izdelkih

1. Nudimo kakovostne in razumno ceno.

2.Varčevanje z energijo,environmently prijazen .

3.Enostaven za čiščenje.

4.Najboljša izbira za kateri koli Hotel in družino.

O podjetju

1. Z leti profesionalni predelovalnih dejavnostih izkušnje!

2. Uspešno servisirati stranke iz več kot 25 državah po svetu!

3. Strokovno fabrika in prosti kotacija čakajo na vas!

Smo poslali vzorce, ki jih .. .

Informacije O Podjetju

informacije o podjetju

Ningbo Areyoucan Kuhinjska Posoda In Pribor Co., Ltd.proizvaja in prodaja peko oprema,hrana, oprema za obdelavo,hotelske in gostinske opreme.

Izvajamo tovarne strogo v skladu z ISO9001 sistem.Serija naši izdelki so bili nagrajeni s CE,ROHS,LFGB,ETL,SPS,NSF certifikati.

Naši izdelki so v veliko povpraševanje v Evropi in Ameriki, in mnogi so izvozili za stranke v državah Jugovzhodne Azije,Indija, Bližnji Vzhod,Naše podjetje uživa ugled doma in v tujini.

Pravočasna Dostava in Popolno Storitev so theTimely Dostava in Popolno Storitev, ki so jamstvo za našo dolgoročno sodelovanje.Mi smo pripravljeni deliti neskončno poslovnih priložnosti z clinets po vsem svetu.

Pogosta VPRAŠANJA

Q. Kaj je vaš MOQ?

A: Mi lahko bi bilo po vas potrebuje.Q.Kaj'stock mesa mlinček?

A: Samo nekaj.

Q. Lahko dodate naš logotip na izdelkih?

A: Da.Mi lahko.

Q: ali Lahko dobim nekaj vzorcev?

O: mi Smo ponosni, da vam ponujajo vzorce za preverjanje kakovosti.

Q. Kako dolgo vzorec, da bi pripravili?In kako dolgo časa množične proizvodnje?

A: Vzorec vrstnem redu: tri dni

Masovno proizvodnjo: običajno 25-30 dni.

Q: Zakaj nihče ne odgovori z mano?

A: 24 ur on-line.Ko nihče ne odgovori, ga , prosim, pustite vaše sporočilo.

vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Q: Kako se vaše tovarne opravljajo največ nadzora kakovosti ?

A: Kakovost je prioriteta.Ljudje vedno pripisujejo velik pomen za nadzor kakovosti, od samega začetka do konca proizvodnje.Vsak izdelek bo v celoti sestavljen in skrbno testirajo, preden je pakiran za pošiljko.

Q:Kako vam je vaša cena?

A: Mi, da je cena v skladu z našo celovito stanejo.In naša cena bo nižja od trgovsko podjetje, ker smo v proizvodnji.Boste dobili konkurenčnih cen in boljše kakovosti.

Q: ali se vam poda desno blaga, kot je odredil?Kako vam lahko zaupam?

O: Da, bomo.Jedro naše kulture podjetja je poštenost in kreditov.Želimo, da imajo dolgo sodelovanje z vami,tako da vam bomo ponudili naše najboljše storitev za doseganje dober ugled.

Oznake: bbq krtačo, meso brizgo, barbecu, chichen, nerjavno brizgo, žar pečica, iz nerjavečega jekla brizgo, injektor mesa, premagati meso, kuhamo meso.

Podatki

Poreklo CN(Izvora)
Tip 2 meso brizgo
Številka Modela 181901162
Blagovna Znamka BROTHERNEMCO
Funkcija Okolju Prijazno
igle 5pcs
Ime Marinado injektor
Material Kovine
Meso In Perutnina Orodja Tip Meso Injektorjev
Kovina Tip Nerjaveče Jeklo
Vrsta Marinado injektor

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Rešetke iz Nerjavečega Jekla Mesa Injektor Brizgo Komplet z 2-oz Sod in 5 Marinade Igle Meso Perutnine Turčija Piščanec za peko na žaru Orodje

Rešetke iz Nerjavečega Jekla Mesa Injektor Brizgo Komplet z 2-oz Sod in 5 Marinade Igle Meso Perutnine Turčija Piščanec za peko na žaru Orodje

Podobni izdelki: