V19 Šport Smartwatch EKG, Krvni Tlak Kisika v Krvi, Spremljanje Nepremočljiva Uresničevanje Korak Zdravje Inteligentni Zapestnica za Telefon

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€12.29

-32%

€18.08

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Opis:

1.Edinstven Modni E-C-G : Omogoča vam strokovno E-K-G analize, preprosto ostali prsti na senzorjev za 30s—brez žic ali geli, ki zahteva in si oglejte rezultat na App takoj.Spremljate svoj ritem in utrip srca, da poznate svoje srce pogoj kadarkoli, kjerkoli in daje mir uma.A elektrokardiograma video na App prikaže, kako srčnega ritma izvesti je treba najbolj inovativno in priročno obliko.

2. 1.14-palčni IPS Barva Zaslona: Ne zajetno vendar večji in svetlejši zaslon visoke LOČLJIVOSTI, kot kdajkoli prej.Lažje in jasno za vaše branje kljub na soncu z prilagoditve svetlosti.Z IP68 vodotesen zmogljivosti, ti si prost, da ga nosite za umivanje rok, stuširam in nekatere vodne športe .Začeli so poskusite in našli več presenečenj za vas.

3. 24/7 Health Monitor: posodobljene spalna monitor ne le za splošno noč odkrivanje, ampak tudi delo za vaš spal v dnevno.Skrbeli za vas vse čas z podrobnejše spalna podatkov, kot so globoko spanje/lahka spanja v App.Zeleno luč + ir dvojno zajemanje za srčni utrip in krvni tlak z osebno in-app poročilo veste, vaše zdravje bolj specifične.

4. Enostaven za par z Inteligentnim Dejavnosti Tracker: pravilno sledenje navodilom, hoja razdalja , porabljene kalorije,aktivnosti, časa, ves dan, ki vam pomaga, zdrobimo vaše fitnes cilje.Nobena tehnologija, potrebna za sinhronizacijo s telefonom in enostaven dostop do vas, zdravje poročilo za skoraj 30 dneh.Samo prenesite brezplačno Morepro in par preko App.

5. Dolgo Življenjsko dobo Baterije in Široko Kompatibilnost — Način, kako poenostaviti svoje življenje z brezžično polnjenje prek kabla USB slog in do 5 dni, s popolno napolnjene baterije za dnevni napredek (Baterije in polnjenj, je odvisna od uporabe in drugih dejavnikov).Univerzalni združljiv z operacijskim sistemom Android 4.4 ali višje , iOS 8.0 ali višja pametnih telefonov.

Specifikacije:

1. Poiščite aplikacijo "wofit" iz apple store ali Google play in jo prenesete na vaš pametni telefon.

2. Odprite aplikacijo in registrirajte svoj račun z e-poštnim naslovom, ali s pomočjo tretje osebe (kot so Facebook, twitter procesorji), ali pa poskusite neposredno.

3. Ko se prijavite v wofit aplikacijo, skupaj osebni profil registracija.

4. Prosimo, izberite "Nastavitve - moja naprava - dodaj novo napravo" na app, in vklopite Bluetooth v skladu z vrsticami.

5. Po iskanja, v19 se bo prikazala ikona.Prosimo, kliknite ikono in app samodejno par gledam s telefonom.

Paket Je Vključeno:

1 * pametna Zapestnica

1* navodila

Oznake: ekg ppg pametno gledati, prenosni ekg monitor, vaja tracker, imetnik telefona teči, hs6620d pametno gledati, fitbit pametno gledati, redmi opomba 12 pro, contec ekg, primeru zaženite telefon, holter.

Podatki

Ohišje Material -
Nepremočljiva Razred Življenje nepremočljiva
Združljivost Vsi Združljivi
Snemljiv Pasu No
Jezik Drugo
Band Materiala KREMENČEV
Model -
Slog Šport
Blagovna Znamka centechia
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba Starostni Skupini Za odrasle
Zaslon Slog Pravokotnika/Kvadrata,-oblike
Padec ladijskega prometa Da,
Vrsta Zaslona Barvni LCD -
Funkcija Drugo
Zaslon Na Dotik Da,

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

V19 Šport Smartwatch EKG, Krvni Tlak Kisika v Krvi, Spremljanje Nepremočljiva Uresničevanje Korak Zdravje Inteligentni Zapestnica za Telefon

V19 Šport Smartwatch EKG, Krvni Tlak Kisika v Krvi, Spremljanje Nepremočljiva Uresničevanje Korak Zdravje Inteligentni Zapestnica za Telefon

Podobni izdelki: