Avto Lak Goba Blazine Polirnice Penasto Gobo Voskanje Žarometov Poliranje Pad Komplet Cone Oblikovane Blazine Za Avto Polisher Pesto Kolesa

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€6.61

-30%

€9.45

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Značilnosti:

1. Paket Vključuje: 1pcs* 5 palčni ( pomahal goba/ravno goba/volnene buffer ), 1pcs* 3inch ( pomahal goba/ravno goba/volnene buffer ), 2pcs* sveder adapter in 2pcs* 3inch goba cone.

2. Visoka Kakovost: za Predsednika kakovost volne pad, goba pad, upogljivi, mogoče oprati in ponovno uporabiti.Različne barvne spužve imajo različne mehkobo, lahko izbirate, kot ga potrebujete, primerna za poliranje grobo in majhnih površinah.

3. Primeren za: Uporablja se za vse vrste plašč barve, voskanje, poliranje in tesnjenje glaze, čiščenje in izboljšanje njihove lahkotnost; In za auto avto podrobno poliranje.Uporablja za auto avto podrobno poliranje.

4. Taper Design: Enostavno na neravne površine za poliranje, kolo,membrana dolge, koničaste strani je kot nalašč za poliranje široko, ukrivljene površine.Idealen za pridobivanje v tesen, težko dostopnih področij skupaj s vaš najljubši kovinski lak, vam daje globoko, ogledalo, kot zasije v manj časa.Dolgo življenje, ga bo mogoče večkrat uporabiti po čiščenju.

5. Vse goba poliranje, je treba čistiti in zravnal pred uporabo, da se zagotovi, da ni nobenih delcev levo.Po uporabi, poliranje, je treba čistiti takoj in jih sušimo v hladnem.

6. Za poliranje lahko uporablja za vse vrste plašč barve, voskanje, poliranje in tesnjenje glaze, čiščenje in izboljšanje svoje lahkotnosti.Prav tako je super za Auto avto podrobno poliranje.To naredi kožo in poliranje proces veliko lažje in hitreje, kot to počne z roko.

Specifikacije:

Strokovni naziv komplet:

1 .Posebej zasnovan za poliranje vgradne površine, kot so mag kolesa, motorna kolesa kolesa mnogoterosti.

2. Sijaj vaš blede kolesa, zbiralnikov, itd.

Kožo blazine (3in / 5in):

1. Izdelana iz visoko kakovostnega umetnega volne, mehko in trajne, ne poškoduje površine.Uporabiti ga je mogoče za barve ogledalo polirani.

2. Kot nalašč za početje svoje končne dodelave, poliranje in končne vosek uporabo.

Enostavna namestitev:

1. Vzeti roko vaja.Priložite pretvorbo ročico za ročno vrtanje.

2. Pritrdite na sesalno skodelico na vzvod.

3. Prilepite goba pad v sesalno pokal.

4. Lahko preprosto spremenite goba ali volnene pad.

Seznam Vsebine:

2*Goba Cone Poliranje Pad(3-Palčni, Oranžna,Modra)

2*Vijugasto Poliranje Pad(5 Palčni Oranžna,3-Palčni Modra)

2*Okrogla Poliranje Pad(5 Palčni Oranžna,3-Palčni Modra)

2*Volne Rezerve Pad(1 x 5 Cm,1 x 3-Palčni)

2*Navojni Sveder Adapter(1 x 5 Cm, 1 x 3-Palčni)

2*Vijak za Adapter

Oznake: membrana nogomet, majhen avto lak goba, avto lak, membrana za nohte, avto nalepke, kovanec za poliranje, dpro t, zobni poliranje kompleti, Poljski, Poljski Vosek.

Podatki

Poreklo CN(Izvora)
Funkcija 3 cm/5 palcev
Oblika krožna
Blagovna Znamka Goxfaca
Ime avto poliranje ploščice

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Avto Lak Goba Blazine Polirnice Penasto Gobo Voskanje Žarometov Poliranje Pad Komplet Cone Oblikovane Blazine Za Avto Polisher Pesto Kolesa

Avto Lak Goba Blazine Polirnice Penasto Gobo Voskanje Žarometov Poliranje Pad Komplet Cone Oblikovane Blazine Za Avto Polisher Pesto Kolesa

Podobni izdelki: