Avto Vžigalnik Plug 12V24V Vžigalnik Sedeža se Električna Skladu Z Stikalo S Svetlobno Stikalo

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€2.64

-24%

€3.52

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Značilnosti:

1.Težka Varnost Podaljšek:Linija, dolžina: 3M (line, je vse-bakreni vod) vžigalnik Za cigarete plug ima vgrajeno varovalko (5A) za zaščito linije.

2.3 mExtension Kabel: 3m dolgo avto univerzalno vtičnico za vžigalnik polnilnik vtičnice, podaljšek kabel, omogoča napajanje različnih naprav udobno.

3.Premium Kakovost in Trajno:Moški vtič z močjo lučka, dobre električne prevodnosti.Anti-break oblikovanje povezave samem.Ženska z vtičnico dustproof/nepremočljiva skp, podaljšuje njegovo življenjsko dobo

4.Enostaven za Uporabo:Moški-ženski kabel, svečke naravnost v vozila vtičnico cigaretnega vžigalnika, enostavno razširitev 12 voltni napajalni vir, ko potujejo

5.Uporaba:Posebej primerna za vse 12v/24v auto naprave z cigar lažji plug, kot so telefon, polnilnik, pnevmatike inflator, avto, TV, avto, hladilnik, sesalnik, itd.

Opisi:

1.Ta vžigalnik električni kabel, ki se pogosto uporablja, in jih je mogoče uporabiti za povezovanje drugi avto električnih izdelkov, ali avto luči, itd.Drugi konec žice, ki je dve žice konča, eno pozitivno in eno negativno, povezanih pozitivnih in negativnih poljaki druge izdelke.Nato ga priključite v avto vtičnico cigaretnega vžigalnika in bo pripravljen za uporabo.Rdeča črta je pozitiven in črno negativnega pola prihrani težave pobral avto linije.To je priročno in enostavno.Ko ni v uporabi, je primerno, da vstavite in potegnite.

2.Vse elektronske izdelke, LED luči, strešni luči, dekorativne luči, trakovi, itd.za 12V ali 24V napajalnik.

Specifikacije:

Barva: Črno-rdeča

Velikost:155*100*35mm

Delovna napetost: 12V-24V

Paket je vključeno:

1x Avto Vžigalnik Podaljšek

Opombe:

1.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2.Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

36643 Vroče Prodaje

Oznake: avto cigarret lažji, 12v avto plug, 24v polnilec, luzes avtomobilski cigaretni vžigalnik, cigareta priključek, cctv razširitev, 12v avto vtičnico splitter, 5v ac dc adapter, kota moški-ženska moč razširitev, 12v splitter.

Podatki

Ime Modela Avto Vžigalnik Podaljšek
Blagovna Znamka HSC
Vrsta Materiala Plastični
Postavka Dolžina 15.5cm
Zunanje Testiranje Certificiranje ce
Posebne Funkcije Avto Vžigalnik Podaljšek
Postavka Višina 3.5cm
Poreklo CN(Izvora)
Leto 2019
Element Širina 10cm
Element Teža 66g

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Avto Vžigalnik Plug 12V24V Vžigalnik Sedeža se Električna Skladu Z Stikalo S Svetlobno Stikalo

Avto Vžigalnik Plug 12V24V Vžigalnik Sedeža se Električna Skladu Z Stikalo S Svetlobno Stikalo

Podobni izdelki: