5000mAh Bluetooth Zvočnik Prenosni Zunanji Zvočnik Podpora FM TFCard Bas Box Brezžični Sončne HandCrank колонка беспроводная

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€16.15

-32%

€23.76

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Opis:

【AM/FM RADIO S SUPER SPREJEM】To sili radio ima širok obseg pasu sprejem AM, FM in NOAA vremenske postaje , podaljšana teleskopska antena do 46.4" za visoko občutljivost sprejem pomaga napredno polprevodniško vezje oblika in LED kazalnik moči signala, za pin-točka iskanje natančnost, ki ima boljši sprejem kot drugi.In visoke kakovosti vgrajenega zvočnika prinaša glasno in hrustljavo zvok.

【5000mAh NAJVEČJA ZMOGLJIVOST BATERIJE & 4 POLNJENJE NAČINI】To vreme radio podpira 4 način, da bo naprava napaja.V 5000mAh velika zmogljivost baterije, ki ga sili, radio, mobilni telefon, polnilnik je dvakrat ali celo štirikrat drugih vremenskih sili radio, ki je bigest zmogljivosti v vremenu radio trgu.Tudi, Micro USB za polnjenje, Sončna brezplačno, Ročno ročice lahko tudi ponudbo svetilko radio zadnjih dni po neurju je minilo.

【SUPER-SVETLO 3 NAČIN SVETILKA & SENZOR GIBANJA BRALNA LUČKA】Ta prižge svetilko radio prihaja z super svetla 3 načini svetilka(daleč/kratki pramen), svetlejša od drugih običajnih zasilna svetilka radii na trgu.Za pohodništvo in kampiranje namen, to vreme radio je vaša pametna izbira, da zasveti v polni teme, da ste varni v sili.Tudi, branje svetilko z senzor Gibanja bo zelo pomagal vstati sredi noči, da bi se izognili zbujam vašo družino.

【IPX6 NEPREMOČLJIVA in KOMPAKTNA VELIKOST】velikost za to vreme radio je samo podobno kot pri iphone X, in smo vključili nosite traku in visi sponke in je izdelana iz močnega ABS materiala, ki je IPX6 vodoodpornost.Zelo priročno za izvajanje za kampiranje, potovanje, backpacking ali katere koli druge dejavnosti na prostem.

【DODATNO GLASNO SOS ALARM Z UTRIPAJOČA BELA LUČKA】Preprosto pritisnite tipko SOS gumb, zakaj prosi za pomoč v primeru, da ste v nevarnosti, kot so vihar, orkan in tornadi, ali v primeru, da bi radi opozarjajo, da je nekdo drug, SOS opozorilni zvok je zelo glasen in ga lahko slišali milj.tako boste pripravljeni v primeru izrednih dogodkov.

Priročna Bluetooth zvočnik tri glavne igranje načini, konvencionalna glasbe, povezave in igranje na način so bili združljivi, tukaj boste lahko uživali v glasbi na bo, sprostitev opravljanje glasba brez omejitev.Bluetooth igra, FM radio, TF kartice igra

Specifikacije:

★ NOAA vreme radio s 7 NOAA kanalov, da bi dobili najnovejše vreme in nevarnosti informacije.

★ Strani prižge radio, svetilka, mobilni telefon polnilnik s 5000 mAh li-ionska baterija, ki takse več kot en pametni telefon v sili.

★ 4 Načine( Micro USB za polnjenje, Sončna brezplačno; Ročno ročice; Zamenljiva li-ion baterija; ) voditi roko ročice generator na moč.

★ Električne energije oznaka boste opazili, da ste jasno električne energije v sili radio.

★ Svetilko radio s super-svetlo 3 način svetilka za vse temnih prostorih, v katerem ste.

★ Senzor gibanja bralna lučka za vas vstati sredi noči, da bi se izognili zbujam svojo družino

★ SOS Alarm s svetilko rdečo svetlobo lahko pomaga, da se počutite varno, medtem ko ste v stiski pomoč in nihče okoli vas.

Specifikacija:

- FM: 87-108 MHZ, AM: 520-1710 KHz, NOAA: 162.400 - 162.550 MHz

- Baterija za ponovno polnjenje: 5000mAh 18650 Li-ionska baterija

- Dimenzije: 6.3*2.4*3.1 v

- Teža: 0.53 LB

- Nepremočljiva ravni: IPX-6

Paket Je Vključeno:

1 * radio

1 * polnjenje linija

1 * navodila za uporabo

Oznake: pokal brezžični bluetooth zvočnik, aktivni zvočniki strokovno, bluetooth receiv, amazon bluetooth zvočniki za prenosni, bluetooth zvočnik, zvočnik, sončna paluba, klasični zvočniki polje, bas zvočnik, veliki modri zob zvočnik.

Podatki

Inteligentni Osebni Pomočnik Bixby
Kanali 6 (5.1)
Vgrajen Mikrofon Da,
Število Zvočnika Ohišje 1
Baterija Da,
Blagovna Znamka Vwinget
Omara Material Kovine
Poreklo CN(Izvora)
Vir Napajanja AC
Sporočilo USB
Vrsta Zvočnika Prenosni
Avdio Crossover Dvosmerna
Vhodna Moč(W) 400-499 W

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

5000mAh Bluetooth Zvočnik Prenosni Zunanji Zvočnik Podpora FM TFCard Bas Box Brezžični Sončne HandCrank колонка беспроводная

5000mAh Bluetooth Zvočnik Prenosni Zunanji Zvočnik Podpora FM TFCard Bas Box Brezžični Sončne HandCrank колонка беспроводная

Podobni izdelki: