ZRM 20pcs/veliko Debelo V Smrtni Instrumenti: Mesto Kosti Isabelle Lightwood je Electrum WhipSerpent Zapestnica Za Moške, Ženske

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€24.79

-42%

€42.75

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Sorodni Izdelki

Opis

Ime: ZRM 20pcs/veliko Debelo V Smrtni Instrumenti: Mesto Kosti Isabelle Lightwood je Electrum WhipSerpent Zapestnica Za Moške, Ženske

Material: Cinkove zlitine

Velikost:glej fotografije Barva:Zlato Ploščo,posrebreni,Pištolo black prekrita Pakiranje:Opp vrečko, Teža:35 g/kos Podrobnosti, ki Kažejo, Plačilo

1.Sprejemamo alipay tukaj.

2.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

Dostava

1.Smo brezplačna dostava za vse naše predmetov po vsem svetu v roku 48 ur po EMS/DHL/UPS ali Hongkong Post/China Post,prevozni način, je odvisna od skupnega zneska naročila.

Dostava Način(free )

Delivey Čas

Zneska Naročila

Kitajska Post Air Mail

15-45 delovnih dni

Hongkong Post Air Mail

10-30 delovnih dni

>=$50

EMS

8-12 delovnih dni

>=$150

DHL/UPS/Fedex/TNT

3-8 delovnih dni

>=$150

2.Včasih to lahko traja tudi do 4-7 tednih zaradi strogih po meri pregled.

Vprašanje

1. Vprašanje: kaj je vaš Minimun bi ?

Min.da je 15 usd, zagotavljajo brezplačno dostavo, ki jih na kitajskem post za vse države,Ko smo ladjo, navedite številko za sledenje ,bo stala približno 15-45 dni, da pridejo vas.Če kupite manj kot 15 usd, ne bomo dostave, prosimo za razumevanje.

2. Vprašanje: kako lahko zagotovijo mi ekspres?

Ko bi več kot 150 usd, prosimo, izberite "china post" brezplačna dostava prvi, plačal neposredno.Po tem, ko ste plačali, bomo spremenili, da pošlje za vas, FEDEX, UPS, DHL ali EMS,samo traja 6-9 dni, da pridejo ste po tem, ko smo ladjo.

3. Vprašanje: ali zagotavljate pada dostavo?

Nudimo padec ladijskega prometa, lahko pošljete izdelke za vaše stranke neposredno.

4. Vprašanje: ali bi Lahko zagotovili več popusta ?

Cena na naši spletni strani so končna cena, večina jih je skoraj najcenejši na www.safran.si.Prosim, ne vprašajte nas za več popusta, ne bomo odgovor in ne zagotovijo dodatni popust.

5. Vprašanje: ali so vsi imajo v zalogi, se lahko plačam?

V normalnih, vsi naši izdelki so na zalogi, tako lahko naročite in plačate neposredno.Ampak nekaj časa,če se srečamo vse eno ne zalogi, vas bomo obvestili, preden mi ladje, thenyou lahko spremeni ali vračilo kupnine.

6. Vprašanje: Kaj je čas obdelave?

Po tem, ko ste plačali, bomo začeli postopek naročila in poskusite, da pošlje za vas v roku 1-3 dni.Nekatere velike, da bi lahko stalo nekaj več dni, upam, da vaše razumevanje!

7. Vprašanje: Če so izdelki poškodovani ali parcela izgubil, kaj lahko storim?

Ne skrbite,če obstajajo kakršne koli problemom kakovosti ali poškodovanih izdelkov,ali če je paket izgubil,Prosim stik z nami, bomo povračilo ali pon. vas.

Storitev

1.Če izdelki niso isto kot desription ali zdrobljen v tranzitu,Bomo poslati ali vračilo denarja za vas.

2.Za katerega koli razloga,youare ne strinja s predmeti,smo sprejeli vrne in izmenjave v roku 7 dni po tem, ko ste prejeli vaše točke in jih je potrebno plačati za vrnitev ladijskega stroškov.

3.Lahko nas kontaktirate po Trademanger ali izstopu nam sporočilo na www.safran.si ali nam pišite,vam Bomo odgovorili vam v roku 24 ur,in v roku 36 ur na Vikend.

Naš delovni čas:New York čas 20:30-08:30,London čas 01:30-13:30,Peking čas 09:30-21:30.

Oznake: mens darkred hoodies, necklac, bangl, danes bangles, moški zapestnica dslr, zapestnica ženske, zapestnica moški, uno magnetna zapestnica, zapestnica, pioneer ženska.

Podatki

Material Kovine
Zaponko Tip Magnet
Zapestnice Tip Sklop Zapestnice
Združljivost Vsi Združljivi
Blagovna Znamka ZRM
Veriga Tip Figaro Verige
Spol Unisex
Številka Modela ZRM
Kovine Tipa cinkove Zlitine
Nastavitev Vrste NOBEN
Funkcija Razpoloženje Tracker
Fine ali Moda Moda
Obliko\vzorec Živali
Slog Klasična
Postavka Vrsta Zapestnice

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

ZRM 20pcs/veliko Debelo V Smrtni Instrumenti: Mesto Kosti Isabelle Lightwood je Electrum WhipSerpent Zapestnica Za Moške, Ženske

ZRM 20pcs/veliko Debelo V Smrtni Instrumenti: Mesto Kosti Isabelle Lightwood je Electrum WhipSerpent Zapestnica Za Moške, Ženske

Podobni izdelki: