M3-M10 Hex Kolenom Titanom Prevlečeni HSS Globina Navoja Metrični Tapnite Sveder hitroreznega Jekla Titan Hitro Spremembo Hex

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€5.54

-50%

€11.08

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

6pcs Metrični Navoj M3-M10 Titanom Prevlečeni HSS Svedrov in Tapnite Bits 1/4" Hex Kolenom

Opis:

Vaja tapnite bitov povečati učinkovitost delovanja, ki jih omogoča za vrtanje in prisluškovanje, da je mogoče doseči v enem koraku.Ti HSS svedrov in tapnite bitov so veliko orodij, ki se uporabljajo za ustvarjanje navoji, če želite izrezati ali obliki ženski del iskanja partnerja par.Uporabljajo se na stroj, da ne prisluškovanje, kot je na primer stružnica.Pralni tapkanjem s temi pipe, ki je hitrejši in običajno bolj natančno, ker se človeške napake, se izločijo.

Lastnosti: Ti pipe so narejene iz hitroreznega jekla in površinskih končal z nitriding za visoko trdoto in odpornost na rjavenje.

Obstaja skupno 6 kosov pipe, v različnih velikostih, od M3 do M10, ki jih lahko uporabite za prisluškovanje različne teme.

Pipe so izdelani s spiralno predvsem piščali in čip obračun proces, bi bilo bolje.So pipe s vrtanje funkcija, ki se uporablja za vrtanje luknje in narežemo nove niti v istem času, boste imeli gladko, prisluškovanje izkušnje z njimi.Ti pipe se uporabljajo na kavo, da ne prisluškovanje, na splošno bolj natančno, ker se človeške napake, se izločijo.

Specifikacije:

Material: hitroreznega jekla( titanium obložene )

Barva: Kot kažejo slike

Čarovnica Kolenom: 6,35 mm(1/4")

Standard: Meritev

Niti Velikost: M3, M4, M5, M6, M8, M10

Smola: 0,5 mm, 0.7 mm 0,8 mm, 1,0 mm, 1.25 mm, 1,5 mm

Uporabljajo Se Na: Stroj

Funkcija: Vrtanje

Količina: 6

Paket Vključuje:

6 x Pipe

Oznake: vaja priročnik, meritev tapnite svedri za kovine, m3 meritev tapnite drill bit, vaja moč, youtube vijak extractor, vaja vpliv, vijak extractor mini, kobalt vaja tapnite bit, majhna velikost, globina extractor, vaja.

Podatki

Vrsta Twist Drill Bit
Funkcija 3 Prisluškovanje Orodje
Uporaba Vrtanje Kovin
Številka Modela Sveder
Dolžina -
Certificiranje NOBEN
Funkcija 2 vijak pipe
DIY Dobave Lesnoobdelovalnih
Izdelek Vijak Pipe Komplet Orodij
Blagovna Znamka WALFRONT
Funkcija 1 Nit Se Dotaknite
Postavka Nit Tapnite Orodje
Poreklo CN(Izvora)
Material Hitroreznega Jekla

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

M3-M10 Hex Kolenom Titanom Prevlečeni HSS Globina Navoja Metrični Tapnite Sveder hitroreznega Jekla Titan Hitro Spremembo Hex

M3-M10 Hex Kolenom Titanom Prevlečeni HSS Globina Navoja Metrični Tapnite Sveder hitroreznega Jekla Titan Hitro Spremembo Hex

Podobni izdelki: