PODATKI ŽABA Vibracije Palčko, Žični, USB, PC Krmilnik Za PC Računalnik Prenosni računalnik Za WinXP/Win7/Win8/Win10 Za Vista Gamepad Črne

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€4.29

-48%

€8.25

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

NOV IZDELEK-PODATKI ŽABA Video Igra Konzola Podporo za GBA/MAME

Za razliko od drugih igralno konzolo krmilniki, tokrat naš krmilnik podpira šestih-(gumb) gumb brezžičnega palčko, ki nam omogoča, da zagotavljajo različne izkušnje za igre na srečo.Pet emulator podporo, po meri download igre.Če vam ni všeč naša vgrajen igre, prosim, ne skrbi, si lahko prenesete svoje najljubše igre na kartico SD.

4k HD Izhod Podpira Za PS1

Odprte izvorne kode Linux sistema, vgrajenega v 3000 + / 10000 + igre.Podpora PS1/ATARI/MAME/SFC/FC/GBA/SLO/GBC/MD igra formate.Podpira igralcem, da prilagodite najljubše igre in lahko predvajate in nalagate igre, ki jih sami.

*PODATKI ŽABA Mala Nasveti

Če je izdelek, ki ste ga prejeli dont delo, prosim, ne nam slabo pregled takoj, prosimo, obrnite na nas v času, mi lahko ponudimo vračilo in ponovno izdajo storitev.Najlepša hvala za vaše sodelovanje!

O Dostavi

*Dragi prijatelj, vam predlagamo, da izberete www.safran.si standardne dostave, običajno 7-20 dni, da pridejo.Če izberete privzeto prost kanal, lahko pridejo v 35-70 dni.Če pa še niste prejeli pošiljko v roku 40 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Žični, USB, Vibracije Gamepad

Na sprožilec, je ergonomsko oblikovana z ukrivljeno design in tlačnih senzorjev za maksimalno udobje.Ta ročaj smo oblikovali vibracije motorja, ko igrate igro, zavora drift ukrep je bolj zanimivo!Potopite se v vesele igre in ne more extricate sami!Vesel igre, da ste pozabili vaše težave!PODATKI ŽABA igra gamepad - ste si to zaslužijo!

Ta krmilnik je združljiv s sistemom Windows/95/98/ME/2000/XP, Vista/Win7/Win10.

V gamepad mora biti nameščen skupaj z voznikom!Lahko nam pošljete podatke v plačilni nalog, pustite nam svoj e-poštni račun, in poslali vam bomo programska oprema gonilnika!

Klasični Usb Viberation PC/USB Palčko

Ta krmilnik je plug and play, enostaven za uporabo!Z enim motornih vibracijsko funkcijo, lahko zares občutite navdušenje igre!Vam usb gamepad in občutek naši spomini na leto!

Glede tega, ali se to lahko dela običajno v win10

To žično krmilnik podpira win10. Če to ne deluje pravilno, morda zato, ker računalnik nima gonilnika.Če upravljavec ni mogoče najti v program za odkrivanje po vstavljanju krmilnika v računalnik, računalnik je lahko pomanjkanje voznik (večina računalnikov, ki so nameščeni privzeto).Če igra sama se ujema z upravljavec, ki lahko neposredno igra, igra.Poleg tega krmilnika ne podpira igranje iger XBOX neposredno na računalnik, prav tako lahko neposredno igrati igre na steam platforme.Če želite uporabljati naše krmilnik za igranje te igre, boste morali namestiti program drugega izdelovalca, za preslikavo tipkovnice za krmilnik, kot so JoyToKey ali Xpadder.Za posebne metode, prosimo, obrnite se na Google.

Analogni+Digitalni Dvojni Boj Nastavitev

Vam USB gamepad, potrebujete le en računalnik, da izpolnjuje vaše zahteve, čeprav je čas, že dolgo, vendar še vedno toplo!Popeljal nazaj v otroštvo in občutek krvi naše leto!Ta krmilnik je primeren za številne nove in stare PC igre.Visoko precizne 360° rocker za natančno določanje položaja.

1.5 Metra Visoke Hitrosti Kabel

Smo vedno osredotočeni na kakovost naših izdelkov.Proces zahteve, ki so zelo zahtevne.Gumbi na vse dele, ki so narejeni iz visoko kakovostnih materialov in imajo dolgo življenjsko dobo!Plug and play!Prihaja z 1,5-metrski kabel USB za zaščito signala iz visoke hitrosti prenosa!

Udobno Krmilnik

Z elegantno obliko upravljavca je ergonomsko zasnovana tako, da omogoča zelo udobno počutim!Najbolj pomembna stvar je, da se prilegajo v roko obliko mnoge kupce, in še naprej uporabljate, ne da bi se utrujeni!

Paket vključuje:

1 x Žični, USB Krmilnik za Igre

O gamepad gumbi ABXY in 1234

Dragi prijatelji, trenutno imamo dve različici, ena je ABXY in drugi, je 1234. Bomo dali prednost pošiljanje ABXY gumb ročaji.Če prejmete 1234 gumbi, prosim, ne skrbite, funkcija gamepad gumbe, je enako, ne vplivajo na običajno uporabo.

Stranke Izkušnjo

Prišli so zelo dobro zapakirano.Dober prodajalec!Na windows 10 vse deluje.Obstaja podpora za windows 10 (preverjeno).Vsi gumbi delo, vključno z analogni način, kar pomeni, da se delo strelec levo palico.Dobre igralne palice za njihovo ceno.Brez kakršnih koli težav, lahko nastavite prek emulator x360ce.Vibracije je prisoten, čeprav ga ne deluje v vseh iger.Za mesec uporabe, nobenih težav in okvar so!

Pogosta VPRAŠANJA

Rešitev na pogosta vprašanja kupcev!

Q:ali to gamepad imajo dvojno funkcijo vibracij?

A:Ne, prijatelj!To gamepad uporablja samo en motor vibracij!Če potrebujete vibracije programske opreme!Pustite nam svoj e-poštni račun, in poslali vam bomo programska oprema gonilnika!

Q:ali gamepad zgoščenko?

A:Ne, prijatelj!Zaradi izdelka za nadgradnjo,NE pošiljajte na disku,prosimo, leve mi sporočila, da bi dobili elektronski pogon.

Q:ali je delo na windows 10?

A:Da, prijatelj!njegov upravljavec je združljiv s sistemom Windows/95/98/ME/2000/XP, Vista/Win7/Win10.

Q:Zakaj je gamepad ne vibrira?

A:Dragi prijatelji!Ta ročaj vibracije funkcija zahteva, da namestite vibracij gonilnika, ki jih sami!Če nimate programske opreme, nas kontaktirajte in poslali vam bomo vibracije, ki voznika

Oznake: nadzor igre, palčko, da tv, moški računalnik, miško razer, celotno pc gamer, palčko pc, datum žaba, nadzor pc, stick usb, hp prenosnik.

Podatki

Funkcija 1 nadzor računalnika
Feature2 Žično Palčko za Prenosnik
Feature3 Krmilnik za igre pc usb
Poreklo CN(Izvora)
Velikost 155mm*97mm*52mm
Blagovna Znamka PODATKI ŽABA
Paket No
Funkcija 4 žično game pad
Napetost 5V
Certificiranje NOBEN
Številka Modela ZSL11JYYS11
Funkcija PC krmilnik
Združljiv Znamko/Model NOBEN
Vrsta Za PC krmilnik za igre
Feature1 USB vibracije gamepad za PC winxp/win7/win10
funkcija 3 Palčko za PC
Funkcija 5 črna žično gamepad za pc usb krmilnik za igre
Funkcija 2 gamepad za pc
Vrsta Vmesnika USB

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

PODATKI ŽABA Vibracije Palčko, Žični, USB, PC Krmilnik Za PC Računalnik Prenosni računalnik Za WinXP/Win7/Win8/Win10 Za Vista Gamepad Črne

PODATKI ŽABA Vibracije Palčko, Žični, USB, PC Krmilnik Za PC Računalnik Prenosni računalnik Za WinXP/Win7/Win8/Win10 Za Vista Gamepad Črne

Podobni izdelki: