Novo Akcija
Plačilo Link za vse dele, nismo prenos Povečaj

Plačilo Link za vse dele, nismo prenos

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€149.70

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Prosimo, obrnite na nas:

1. Če potrebujete kombinaciji dostava po Express (EMS, FedEx, UPS).Bomo poiskali najnižjo ceno za vas!

2. Če ste re-prodajalci potrebe padec ladijskega prometa.Bomo poskušali naše najboljše, da zagotavljajo najboljšo storitev in delež več kakovostnih modnih izdelkov z vašimi strankami!Ne bomo razkrili vse naše informacije, samo na vašem imenu.

Dostava Pogoji

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU.

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Vrne Izraz

V primeru, da ste prejeli poškodovan element, ima kupec do 7 dni od datuma prejema da zahtevek za vračilo ali zamenjavo za novo.

V primeru, da ste prejeli napačen element, izdelki morajo biti vrnjeni v originalni in neporabljene stanje & treba tudi v originalno škatlo in embalažni.

Ne dovolimo nadomestil ali izmenjav zaradi spremembe uma.Prosimo, da preberete opis, ki kot vodnik, preden boste ponudbo.Medtem ko se vsak korak je bilo poskrbljeno, da smo ladjo iz pravilne element, bo priložnost, ko prejmete predmete, ki se razlikujejo od opisa.V takem primeru vas prosimo, da se obrnete na nas takoj, tako smo lahko izboljšanje stanja.Vaše zadovoljstvo je za nas pomembno in cenimo vaše podjetje.

Oznake: les rezanje umre, sova, xeon e5 2650 v3 combo, seks pripomočki vibro, nalepke auto monstre, svileni šal pričeske, xs max kalp kare primeru, tapiserija, zvezdnato noč, rezervni del hilux vigo, m3 vijaki iz titana uk.

Podatki

Napetost 110V
Blagovna Znamka TJPARTS
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela TJPARTS

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Plačilo Link za vse dele, nismo prenos

Plačilo Link za vse dele, nismo prenos

Podobni izdelki: