2018 najnovejši Mini HIFU Radar Črto V-Oblike, Proti gubam Kože Zaostrovanje Ultrazvok Lifting Obraza Pralni za odrasle

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€13.13

-52%

€27.93

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Dobrodošli, da uporabite mini radar V zdravljenju opremo, to je nov design domačo uporabo lepoto stroj.

To je učinek obraza , izdelek vodi-v, ki spodbujajo regeneracijo fascijo plast in Kolagena.

Pred uporabo stroja , skrbno preberite to navodilo, in v tem se obravnava po smernicah resno.

Delovanje postopka:

1,Firsly , morate očistiti zdravljenje prostora(Če je make up , boste morali odstraniti make up, nato pa z uporabo čistil za čiščenje prostora.

2,Priključite napajalni vrstice , Pritisnite okroglo tipko, da vklopite stroj(Tam ima velik krog gumb na vsaki strani gumb, pritisnite enega od njih lahko vklopite napravo , pritisnite da, ko sveti lučka na vrsti za svetlobo , stroj je na , če želite izklopiti računalnik , pritisnite gumb za 1,5 sekunde.

3,globine in energetske naprave je mogoče prilagoditi, ko se naprava vklopi, predlagamo, da se 4,5 mm, da delujejo na obraz.

4,energije, Mehanične val in RF imajo 3 ravni: Nizka , Srednja , Visoka.Krog gumb na ročaju lahko prilagodi moč RF.Obratno gumb lahko prilagodi moč Mehanske val.Krog gumb spodaj so Delovanje gumb/ premor.Pritisnite delovanje gumb , bo na voljo 30 sekund samodejno proizvodnjo, Med proizvodnjo , vse gumb, ki so na voljo ,in zumer bo zazvonil enkrat na sekundo.Če se ne sliši , to pomeni, da je končal 30 sekund izhod.Če prekinete potrebno v obdobju izhoda, pritisnite gumb za pavzo.Kvadratni pritisni gumb lahko prilagodite globino.Obstajajo 3,0 mm/4,5 mm oziroma rdeča črta je ustreza globino.

5,Testiranje energetska intenzivnost: Najprej potegnite navzgor od desni spodnji čeljusti na vrh usta v stabilno hitrost, Če se počutite nič , lahko prilagodite energije Mehanske val in RF, je normalno, da čutite toploto , mravljince ali boleče.Ko delujejo na krilu nos , energije, je treba nižja.(Drugačno obravnavo območja lahko nosi različne energije , je treba spremeniti energije po naročilu kupca tolerance .

Normalno Kožo: prvič, z uporabo Mehanskih val in RF , Mora začeti od najnižje intenzivnosti, In lahko prilagodite intenzivnost glede na največjo strpnost med zdravljenjem.

Rdeče krvave kože: Za prvo uporabo , predlagamo, da se le obrnite na Mehanske val.Po uporabi 3-4 krat , se lahko obrnete na RF z Mehansko val ob istem času, RF energije začeli iz najnižje intenzivnosti, in prilagodi moč Mehanske val glede na vaše najvišje dopustne .

Občutljive cuticle slants tanke kože: Za pest uporabo, Najnižjo moč Mehansko valovanje in RF so predlagali, Po uporabi 2-3 krat , Lahko prilagodite energije, da svoje največje odstopanje glede na osebne kože položaj.

6,v Času zdravljenja ,je treba uporabiti medij na področju zdravljenja, kartuše mora zaprta za kožo , z redno hitrostjo in dviganje način, srednje mora biti priložen, ko se absorbira ali posušene.

7. Ponavadi to traja 30-45 minut za eno delovanje celotnega obraza.(Pogovorni čas in čas spremembe glede na velikost obraz. )

8.Čiščenje šob tiskalnega vložka z mokro brisačo je potrebno po operaciji.

9.Po operaciji , čiščenje obraza s toplo vodo ali čisto vodo, uporabi eno vlažilno masko takoj po operaciji.približno 10-15 minut, je v redu , če vlage je bil absorbira ali sušeni , morate napajanja (vroče vode ni predlagal)

Opozoriti: Drugi deli potrebuje operacijo , prosimo, da professional beauty smernice.Uporabljamo stroj z izključno uporabo Polipeptidne koncentrat, odprite primeru Polipeptidne koncentrat nanesite ustrezno količino za zdravljenje področju, uporabljajo jih enakomerno, če Polipeptidne koncentrat je bil absorbira ali sušene , ne dopolnitev to , molekularno iz Polipeptidne koncentrat je zelo majhen in enostaven, da se absorbira, eno majhno steklenico 5ml Polipeptidne osredotoči se lahko uporablja za cel obraz.(Lahko izberete ustrezen znesek glede na osebni Obraza velikosti)

Uporaba tabu:

Ljudje z naslednjimi simptomi morajo biti previden pri uporabi instrument in ga prosili za nasvete zdravnika ali strokovno; podrobnosti so naslednji:

1,se Pred uporabo instrumenta, morate očistiti kožo delovanje delov tako, da se prepreči umazanijo obliki, ki vstopajo kožo z ultrasonin ali preprečite vdor ultrazvokom.Prosimo, vzemite off vse kovinske predmete na vaše telo pred operacijo tako, kot da bi se izognili nepričakovanih stanju in vpliva na učinek zdravljenja.

2,ženske ne smejo upravljati ta izdelek med fiziološke obdobjih.

3,Osebe, katerih koža je alergičen, je priporočljivo, da uporabljate ta izdelek, en teden po alergijo konča.

4,Oseba, katere je vbrizga hialuronska kislina ali face-lift pin je priporočljivo, da uporabite ta izdelek v 30 dneh.

5,Zdravljenje območju, kjer je ponaredek telo , silicij ni priporočljivo uporabljati.

6,Mesta z vulnus, velikih od aken ali pustule se ne priporoča za takojšnjo uporabo.

7,Bolnikov, ki trpijo zaradi resne bolezni, bolezni srca, psihiatričnih in tako naprej, se domneva, da ne uporabljajo ta izdelek.

8,Oseba, ki ima resne kožne bolezni, nalezljive bolezni ali Hormon obraz ni priporočljivo uporabljati.

9,Ženske, ki so noseče ni priporočljivo uporabljati, Lahko uporabljate po mesecu porodu po porodu otroka.

10,Oseba, ki je žica vsajene (žice ne absorpcijske )ni priporočljivo.

11,je priporočljivo, da se uporablja vlažilno masko vsaj 3-4times na teden, in pijača ne manj kot 2000cc(osem kozarcev vode) dnevno.

Oznake: hifu visoko pralni, hifu ultrazvok, hifu, prenosni ščetko sonic, brado oblikovalec, ogledalo radar, kovinski radar, hifu dom pralni, miranda, hifu dvignite stroj.

Podatki

Dimenzije Izdelka 42*kar za 39,6*173mm
Blagovna Znamka Lescolton
Vrsta Radar V zdravljenju
Material Plastični
Številka Modela z-1804
Moč 20W
Blago Certifikat Kakovosti ce
Napajalna Napetost 100~240
Delovna Napetost DC24V
Vir Napajanja električni

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

2018 najnovejši Mini HIFU Radar Črto V-Oblike, Proti gubam Kože Zaostrovanje Ultrazvok Lifting Obraza Pralni za odrasle

2018 najnovejši Mini HIFU Radar Črto V-Oblike, Proti gubam Kože Zaostrovanje Ultrazvok Lifting Obraza Pralni za odrasle

Podobni izdelki: