750W Steno Sander Suho Delo Polisher Električne Stenske in Stropne Sander, Žirafa Sander Idealen za Strop in Brušenje

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€85.49

-20%

€106.87

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

750W Električni Drywall Sander Zložljive, LED Trakovi Luči

Ta električni drywall sander je primeren za začetnike, gospodinjstva, ali strokovne brušenje delovnih mest.Je robustno in masivno, z kovinskim ohišjem.To zagotavlja učinkovito brušenje delovanje z veliko moči motorja in nastavljiv spremenljivo hitrostjo.To je enostaven za uporabo, s posebnim teleskop okvir in ergonomska oblika za nošenje.Gladko vaša steno iz grobo teksturo in neenakomerno polt.

Opis Izdelka

Lastnosti in Podrobnosti 【TRAJNO STRUKTURO in UČINKOVITOST】- Izdelani iz plastike in kovine telo, ta električni drywall sander je trpežne za dolgotrajno uporabo.Ergonomski ročaji za udobno prilegajo.Enostavno upravljanje z dostopnimi stikala. 6 ravni spremenljivo hitrostjo: 800-1750 r/min.Čisti baker motor zagotavlja moč 750W.Lahko poskusite sami namesto plačevanja nekdo opraviti zaključna dela. 【TEŽKA BRUŠENJE GLAVE】- električno ročno sander značilnosti edinstveno ščetke pad, ki absorbira prah v celoti in zaščito stene.Čopič segment je snemljiv, da bolje peska do roba.Samodejno popravljanje horizontalno odstopanje, pesek gladko in enostavno.Šmirgl papir Premer: 8.86 palec/225mm. 【TELESKOP OKVIR & ZLOŽLJIVE】- steno sander za slikarstvo, ki je priročen za posipanje oblakov, z možnostjo podaljšanja design ročaj, od 1,4 m, 1,8 m, ki omogoča različne višine brušenje delo.To je mogoče enostavno zložiti za shranjevanje in prevoz, prihranek prostora. 【LED TRAK SVETLOBE in OPREMA】- Ta drywall sander je opremljen z LED trak svetlobe ponuditi 360° vsi-okrog osvetlitev v temi delovnem mestu.Prihaja z 6 šmirgl papir različnih pesek, 2m dolg prah cev, rokavice, ogljikove ščetke, in orodje za montažo. 【VELIKO VSESTRANSKOST】- orodje je primerno za brušenje in poliranje, drywall, stropov, notranjost in zunanjost, lepila, in svoboden mavca, tako za komercialno in zasebno rabo.Idealen je za začetnike, gospodinjstva, ali strokovne brušenje delovnih mest.

Ključne Značilnosti

Trajno & Učinkovito drywall zbiralec praha je izdelan iz plastične lupine in robustno kovinsko ohišje.Kabla je 3 m dolgo.Ergonomski ročaji so udobno in stikala so dostopni.Spremenljiva hitrost: od 800 do 1750 r/min.Moč: 750W.Posebno Brušenje Glave To ena-kos brušenje glave funkcije trajnost.Šmirgl papir Premer: 8.86 palec/225mm.Snemljiv krtačo segment omogoča brušenje do roba, drgnjenje notranjem kotu.Prihaja z 6 kosov drywall sandpapers.Raztegljivi & Zložljive To drywall sander značilnosti telescoping okvir, raztegljivi od 1,4 m 1,9 m, ki so primerni za različne delovne prostor, brušenje strop je enostavna.Orodje je zložljiv, primerno za transport in skladiščenje. 360° vsestransko Osvetlitev Ta moč 750W sander je zasnovan s krogom LED trakovi luči, nameščene na brušenje pad, ki ponuja 360° vsi-okrog razsvetljavo in varnejše delovne pogoje v temno območje.Svetloba je pod nadzorom neodvisnega stikalo.Pozoren Pribor Ta meja sander prihaja s par rokavic, zagotavljanje zdravih delovnih razmer, zaščita uporabnikov v čezmernega prah okolje.Dodaten niz ogljikove ščetke, 6pcs sandpapers, 2m prah cev.Široko Uporabo Te drywall sander je lahek in enostaven za uporabo, prihrani delo in čas.Primeren je za poslovno in tudi zasebno uporabo, kot nalašč za brušenje in poliranje, drywall, stropov, notranjost in zunanjost, lepila, in svoboden mavca.

Specifikacije

Nazivna Moč: 750W Napetost: 220V / MIN: 800-1750 r/min šmirgl papir Premer: 8.86 palec/225mm Navoj Vretena: M14 Dolžina: 4.59, ft-6.23 ft/1.4 m-1.9 m Prah Cev: 6.56 ft/2m Napajalni Kabel: 9.84 ft/3m, Brušenje Diskov: 80/100/120/150/180/240 Pesek

Package Vsebino

1 X Drywall Sander 1 X Komplet dodatne opreme(rokavice, prah cev, sandpapers, ogljikove ščetke, orodje za sestavljanje)

Oznake: lima, suho steno 100, sander, brusilni stroj za kiti, hivi strop, pro drywall sander, sander lesa, pas sander, 17hs4023, deli stene sander.

Podatki

Šmirgl Papir S Premerom
Vrt / MIN
Brušenje Diskov
Napajalni Kabel
Poreklo CN(Izvora)
Vretenca
Prah Cev
Material Kovine
Dolžina
Moč

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

750W Steno Sander Suho Delo Polisher Električne Stenske in Stropne Sander, Žirafa Sander Idealen za Strop in Brušenje

750W Steno Sander Suho Delo Polisher Električne Stenske in Stropne Sander, Žirafa Sander Idealen za Strop in Brušenje

Podobni izdelki: