Multi Za Fitbit Obratno/2 Obratno Platno, Trak Manšeta Dihanje Watch Trak z Multi-slogi za Fitbit Obratno 2 Zapestnica

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€3.21

-20%

€4.02

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

【Multi-barvne Izbire, Dve Velikosti na Voljo】 na Voljo v več barvah in dveh velikostih so na voljo za Fitbit Obratno/Obratno 2/Fitbit Obratno Lite ženske moški, prosto nastavljiv sponke iz nerjavečega jekla drži Obratno sturdily.Lahko izberete glede na oblačenje, dnevno razpoloženje, dnevne aktivnosti, primerni za veliko prizorov, tudi vse vrste intenzivno šport, poudarite svoj osebni stil.Vsaka barva je zdelo, kot popolnoma novo uro.Majhne velikosti za 5.5"-7.1" zapestje, velikosti za 7.1"-8.7" zapestje. 【Popoln Načrt za Fitbit Obratno】 Nadgraditi in izboljšati-zgrajen za hitro sprostitev, nožice, ki vam omogočajo, da storiti hitro, priročno uredbe odstranite off/on, šivi na oba konca pasu so izdelani z brezšivne skupno tehnologijo.To lahko natančno in hitro zaklepanje Fitbit Obratno tracker brez orodje za namestitev in sprostitev.In, robusten dizajn lahko zagotovi, pasove pravilno pritrjen brez skrbi, ki spadajo.Obstajajo dodatni 2 watch zanke v vsak paket. 【Idealen za Šport & Prosti čas】 Klasičnih rednih načrta za Fitbit Obratno in Obratno Lite in Posebna Izdaja.Na obrabo, mraz, zračen design omogoča zapestje, da ostanejo hladen in suh in znoj-dokazilo med vadbo.Lahek, to se zdi kot nič v roke, boste počutili udobno v športnih ali prosti čas.Neitooh Fitbit Obratno razredi prilagodite vaš Fitbit Obratno, da se ujemajo vaši dnevni stil v različne priložnosti, ki lahko ustvari visoke mode sliko in da vas izstopajo iz množice.

Ta postavka NE vsebuje tracker.

Izdelek ima Visoko kakovost in nove band samo za Fitbit Obratno.Ne za druge modele!Preklopite v novo barvno mešanico stvari, ali se ujemajo z vašo obleko.Edinstvene barvne in izdelani zamenjava pasu za Fitbit Obratno Enostavno spremeniti, samo pop ven Fitbit flex modula in jo vstavite v nov band.Stiskanje modeliranje, čvrst in vzdržljiv

Postavka vključuje 1pcs Zapestnica za Fitbit Obratno Le redko. ( Tracker, ki niso vključene )

No številko za Sledenje za mala naročila ( order cena , povzroči to bo povečalo vaš nakup stroškov, pravkar smo poskušali ponuditi najboljšo ceno za vas.

Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus/ Prek prodajalca dostava način ---številko za sledenje lahko le preveriti informacije v prodajalec "država, ni informacij v kupca' s državi.

Kitajska Post Registriranih Air Mail----lahko preverite vse informacije na poti.

Ruski prijatelji, prosimo, bodite pozorni:

1. navedite ime in priimek, da enostavno po meri potrditev.

2. Package potrebujejo dolgo časa, je bolje, da izberete China Post Registrirani Letalski Pošti.( če izberete Prodajalca Način Dostave ,NE ODPRITE Spor V roku 60 Dni ,hvala )

Brazilski prijatelji prosimo, bodite pozorni:

1. Najbolj paket potrebujemo 20 do 50 dni, ampak nekaj paket potrebujete 70 do 90 dni , to je normalno.

2 .100% Predlagamo, da izberete China Post Registrirani Letalski Pošti.

PLS, UPOŠTEVAJTE, da zaradi svetlobne učinke, monitorja svetlost / kontrast nastavitve, itd., je lahko za nekatere manjše razlike v barvnih tonov slik in dejanski izdelek!

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našimi predmetov in storitev.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in vam zagotovimo najboljšo storitev za stranke.

Jaz sem tukaj, da vam pomagamo, ko imate kakršna koli vprašanja pred in po nakupu.Naš cilj je, da poskrbite, da boste imeli prijetno nakupovalno izkušnjo z nami.

Oznake: fitbit, najlon watch, za xiaomi mi band 4 stekla, fitbit obratno pasu trak platno, fitbit sponke trakov, tkanine traku watch, zapestnica m4 smart, najlon trak watch, blaze fitbit platno, m4 pametno gledati xiaomi.

Podatki

Funkcija 1 Za Fitbit Obratno Trak
Funkcija 2 fitbit obratno 2 band
Funkcija 3 Za Fitbit Obratno 2 Zapestnica
Funkcija 4 Za Fitbit obratno/obratno band
Blagovna Znamka Baaletc
Jezik angleščina
Vrsta Pazi Trak
Uporaba Starostni Skupini Za odrasle
Združljivost Vsi Združljivi

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Multi Za Fitbit Obratno/2 Obratno Platno, Trak Manšeta Dihanje Watch Trak z Multi-slogi za Fitbit Obratno 2 Zapestnica

Multi Za Fitbit Obratno/2 Obratno Platno, Trak Manšeta Dihanje Watch Trak z Multi-slogi za Fitbit Obratno 2 Zapestnica

Podobni izdelki: