LED Svetlobe Sončne Auto Temnenje Filter Varjenje/poljski Maska/Čelada/Varilec Skp/Varjenje Objektiv/Varilni Filter

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€3.65

-32%

€5.44

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Vsi paketi v Braziliji treba CPF število DHL/UPS/Fedex/EMS.Vsi paketi v Argentino treba CUIT število DHL/UPS/Fedex/EMS.Vsi paketi za Čile treba RUT število DHL/UPS/Fedex/EMS.Vsi paketi v Rusijo potrebujejo Polno Ime(ime + Sredi ime + priimek). 1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic .in 5 zvezdic za podrobno oceno vašega naročila. 2. Če ne boste zadovoljni naše porducts, pls obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije, ali pa podrobno oceno .Zagotavljamo vam bomo 100% slove vsak problem za vas. 1. Priprava Čas: potrebujemo 5-10 delovnih dni za pripravo vaše naročilo glede na naših številnih naročil vsak dan. 2. vse mine blago samo napolnite le majhen del ladijskega stroškov,in večina držav je brezplačna dostava 3. APO/FPO/varstvo osebnih podatkov Dostave se opravičujemo in prosimo, da P. O. Škatle in vojaške naslove (APO, FPO) ne more ponuditi.Za NAS ozemlja, prosim, pustite komentar, ko boste oddaji naročila.Na primer, če ste bili v Guamu, Puerto Rico, lahko članica Guam, Puerto Rico v državi oddelek.Stranke iz Brazilije naj pusti sporočilo, da nam svojo 11-mestno CPF kot vaši meri potrebuje.O Carinskih Dajatev V obravnavo naših kupcev koristi, Smo prisiljeni, da ladja vaše naročilo za redne pošte, in boste morali, da me pusti da bi upoštevajte, ali bi sporočilo, da mi poveš, koliko naj bi se prijavite na račun (če ne, povejte mi, koliko naj bi se prijavite na račun,bom prijavite 2/3 zakona vrednost na računu).Prosimo za razumevanje, vendar pa carin je izven našega nadzora ne moremo guarrante brez davka plačilo in ne bo medved vse davke, takse.Vendar bomo vračilo plačila za express dostava(če ste plačani) na vaš račun v roku 24 ur.Smo iskreno se opravičujemo za morebitne nevšečnosti to lahko povzroči vas.Opomba: Če izberete brezplačno dostavo možnost, vaš paket bo dostavijo neposredno začetni le enkrat ali ga bodo poslali na vaš lokalni pošti, potem boste morali vzeti vaš številko za sledenje in vaše osebne izkaznice za zbiranje predmetov.Vas bomo obvestili takoj, ko je vaša parcela so bila poslana.Če se odločite express ladijskega prometa, prosimo, ne pozabite, da zapustijo svojo kontaktno številko, to je nujno potrebno za express dostava.LEANOLOGY spletne trgovine ne prodajo, ki temelji na njihovih odličnih modelov in preverjene zanesljivosti.Tako je kakovost zagotovljena.Prav tako smo QA ekipo, da preizkusite svoje naročenih izdelkov sta deluje pravilno, preden so pakirani in poslali.Vendar pa morate za potrditev treba previdno!Pozornost : smo canrsquot sprejeti exchange ali odpoved po vaše naročilo je bilo poslano.Naslednje informacije so potrebne, ko boste odražajo težave:

*Številko naročila

*V itemrsquos SKU število

*Slike z napako kroglice.Če imate kakršno koli vprašanje v zvezi s politiko vračanja, vas prosimo, da nas kontaktirate!Če ne boste 100% zadovoljni s kakovostjo vašega nakupa, od LEANOLOGY, ga lahko vrnete ali exchange vaše predmete v 7 dneh od dobave datum.Zahteve: 1. Predmeti, ki jih prejmete v 7 dneh od dobave datum. 2. Predmeti, ki jih prejmete nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. 3. Vrnitev ladijski promet pristojbina se plača kupec.

st

Oznake: filter za vara, angel eye masko, filtri za varjenje, 92mm, solarni sistem masko, baterije varilne maske filter, človek varilne maske, filter varilec, maska varilna, optiva varjenje čelada.

Podatki

Stikalo Čas 1/10000
Napajanje Li baterijo/solar powered
Številka Modela TX600LF
Čelada Materiala PP
Blagovna Znamka LEANOLOG
Občutljivost Stepless nadzor
barve modra
kraj izvora Zhejiang, Kitajska (Celine)
Auto-Temnenje Da,
Sončno Energijo Da,
Prikaz Območja 92MM*42MM
Kartuše Velikost 110MM*90 MM*9 MM
CE odobreno

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

LED Svetlobe Sončne Auto Temnenje Filter Varjenje/poljski Maska/Čelada/Varilec Skp/Varjenje Objektiv/Varilni Filter

LED Svetlobe Sončne Auto Temnenje Filter Varjenje/poljski Maska/Čelada/Varilec Skp/Varjenje Objektiv/Varilni Filter

Podobni izdelki: