SPDIF digitalni Optični Avdio Delilnik 2 Način Toslink Splitter Adapter 1 Vhod 2 Izhod SPDIF Optični Kabel usb Hub Razdelilnik Za CD DVD

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€2.85

-32%

€4.20

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

SPDIF digitalni Optični Avdio Delilnik 2 Način Toslink Splitter Adapter 1 vhod 2 Izhod SPDIF Optični Kabel usb Hub Razdelilnik za CD DVD

Značilnosti:

1. Ta 1 v 2 od optični delilnik je združljiv z CD/DVD/PS4/Xbox 360/Xbox en/Xbox Ena S.

2. 1 x 2 Optični Audio Splitter vam omogoča, da priključite en toslink optični digitalni avdio vir in razdeljen na dva različnih sprejemnih naprav, kot so a/V sprejemnik in televizor.

3. Sprejel Zlato Priključek, z nizko izgubo optičnih Vlaken, nizka popačenja, sintetičnih vlaken in kovinski priključki prinašajo odlično kakovost zvoka izkušnje.

4. Kvadratni oblikovanje vmesnika za potrebe najbolj vlakna, optični vmesnik naprave na trgu.

5. Kabel, ki je mehak in prilagodljiv, enostaven za shranjevanje in prevoz, DTS panoramski surround, podporo 5.1/7.0 kanal.

Specifikacija:

Barva: Črna

Material: ABS lupino, ki se uvažajo svjetlovodni prenos

Uporaba: Eno izhodno lahko razdelimo v dvojni vmesnik rezultatov

Značilnosti: S kombinirano ohišje, kompakten in ne-sedi, nedestruktivne, en-dva prenosa.

Velikost: 57*40*20 mm / 2.24*1.57*0.79 palčni

Teža: 16g

Širok Spekter uporabe:

1. Priključite DVD/CD-Predvajalnik za močnostni ojačevalnik

2. Priključite računalnik na napajanje ojačevalnika

3. Povežite se PS4/HDVD za močnostni ojačevalnik

4. Priključite digitalni TV/STB za močnostni ojačevalnik

5. Primeren za TELEVIZORJE

6. Primerna za DVD/BD igralci,Yamaha in Denon/Marantz domači kino sprejemniki

Opomba:

Digitalni optični delilnik podpira 1 moški vhod 2 ženski rezultatov, hkrati; Vendar prosimo upoštevajte, da to lahko ne podpira 2 ženski vhod 1 moški ven ob istem času.ko 2 ženski vložki 1 moški izhod, prosimo, izključite ena ženska vhodi napravo, ker 2 ženski vložki ne morejo delati ob istem času, sicer to optični audio splitter bodo vplivajo in ne povzročajo hrupa.

Package Seznam:

1 x SPDIF 1 v 2 Out Optical Audio Splitter

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo. 1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Oznake: dac spdif, cd vretena, hub toslink, 2 vrata vga splitter, zgoščenka dvd, toslink, c2xd, toslink optični spojnik, asus n73sv, pc spdif.

Podatki

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka tmddotda
Številka Modela -
Paket No
Vrsta Drugo

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

SPDIF digitalni Optični Avdio Delilnik 2 Način Toslink Splitter Adapter 1 Vhod 2 Izhod SPDIF Optični Kabel usb Hub Razdelilnik Za CD DVD

SPDIF digitalni Optični Avdio Delilnik 2 Način Toslink Splitter Adapter 1 Vhod 2 Izhod SPDIF Optični Kabel usb Hub Razdelilnik Za CD DVD

Podobni izdelki: