Super svetla LED luč Kolo Prenosni Kolesarska Svetilka Reflektorji iskalnim Z P50 Lučka Noge Ansi nosilec odprav

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€29.74

-30%

€43.10

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Opis:

Super svetla:Uporaba ABS plastika material, trajno in stabilno delovanje,XHP serije lučka kroglice zagotoviti super svetle luči, svetlobni razdalja presega 500 metrov

Večnamenski:4 za izbiro Načina Super svetle žarometi, velike svetlobne razdalje in dolge razdalje.Edinstveno podporo luknjo namenjen je izvrstno in krasen

in se lahko primerja z stojalom podporo (Tudi stojala), ki je Primerna za kampiranje, pohodništvo, prostem iskanje, itd.

Mobilni moč:Velike kapacitete litij-ion baterija za polnjenje lučka z USB-izhodna vrata, lahko hitro in enostavno napolnite z napravo, indikator napajanja

Široka uporaba:To je enostavna za prenašanje in se lahko opremljeni z bazo, ki je zelo primerna za dejavnosti na prostem, kot so pohodništvo, kampiranje, lov, avantura, nočni ribolov, itd.

Funkcija:

Super svetla: XHP serije lučka kroglice zagotoviti super svetle luči, svetlobni razdalja presega 500 metrov.

Mobilni moč: Veliko zmogljivosti vgrajena litij-ionska polnjenje lučka z USB-izhodna vrata, lahko hitro in enostavno napolnite z napravo, indikator napajanja

Večnamenski: super svetle žarometi, velike svetlobne razdalje in dolge razdalje.Uporabiti ga je mogoče kot iskalnim, kampiranje svetloba, delo svetlobe, itd.

Nepremočljiva:V IPX65 ocena pomeni, da je lahko prepreči brizganjem v vseh smereh in je primerna za notranjo in zunanje okolje in težkih vremenskih pogojih.

Široko uporabo.Je enostavna za prenašanje in se lahko opremljeni z bazo, ki je zelo primerna za dejavnosti na prostem, kot so pohodništvo, kampiranje, lov, avantura, nočni ribolov, itd.

Specifikacije:

P50-Big

Žarnica: 4 Core P50

Moč: 25 W

Tekmovanje v teku čas: 10 ur

Polnjenje metoda: Mirco polnjenje prek kabla usb

Čas polnjenja: 5-8 ur

Material: ABS

Oprema: Visoko/Srednje/Nizko/Strobe

Velikost: 31 cm * 16 cm

Teža:pribl 746g

Package:

1 X Svetilka P50

1 X USB kabel za polnjenje

1 X Nosilec

Opomba:

Prosimo, dovolite 0-1cm napak zaradi ročnega merjenja.

Postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno na vaš računalnik, monitor, saj spremlja niso umerjeni enako.

Oznake: žaromet moč, kolo spredaj lučka, titana baklo, p50 led, lučka za povečavo, kolo lumen, p50 led glave, programer ford expedition, Lanter LED, ekspedicijo ribiška torba.

Podatki

Poreklo CN(Izvora)
1 iskalnim

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Super svetla LED luč Kolo Prenosni Kolesarska Svetilka Reflektorji iskalnim Z P50 Lučka Noge Ansi nosilec odprav

Super svetla LED luč Kolo Prenosni Kolesarska Svetilka Reflektorji iskalnim Z P50 Lučka Noge Ansi nosilec odprav

Podobni izdelki: