Flanela Hoodie Odejo, Toplo, Mehko Debelo Haljo Majica Pulover z Rokavi pokrov Rdeče in Črno Kariran Odejo za gledanje TV

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€26.49

-9%

€29.43

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Flanela Hoodie Odejo, Toplo, Mehko Haljo Majica Pulover z Rokavi Žamet Debele Rdeče in Črno Odejo Kariran

Bullet Točk: 1、Krznen Odejo Hoodie: Vodi vas toplo in udobno v času hladne noči, medtem ko kampiranje, ki uživajo na prostem glasbo, se družim doma, branje knjig, gledanje TV, delaš športne aktivnosti.

2、Toplo in Udobno: Nosljivi odeje z rokavi kritje vaša ramena in roke, ki vam omogoča premikanje in uporabite svoje roke prosto.Ogromno plišastih kapuco ohranja vaše glave toplo in dovolj dolgo, da pustite, da vaše noge, da se prosto giblje brez curling ali zdrs ali jih povlečete na tla, vodenje ste toplo od glave do peta.

3、Primerna Oblačila: Naše hoodie odeja je idealna za ženske, ki naj se uporabijo kot jopice, moške in otroke uporabite kot hoodie odejo.

4、Ena Velikost: Ena velikost ustreza vse številke, je odeja je velika in ohlapno, tako da je primerna za odrasle, teen fantje in dekleta, stare 14 let in več.Elastične manšete na koncih rokavi obdržati rokavi na mestu in rokah.Odejo je super toplo in udobno.Pralni stroj.

5、Odlično Darilo: To je veliko darilo za ženo, vnukinja, otrok, Primernih za Božič, rojstni dan, Zahvalni dan, materinski Dan, Dan očetov.

Specifikacija:

Tkanina: flanela / bombaž

Barva: rdeča in črna kariran

Teža: približno 800 g

Velikost: ena velikost

Velikost(o): Dolžina: 88 cm/34.65 v / Ramenski 72 cm/28.35 v / Bust 144cm/56.69 v / Pas 140 cm/55.12 v / Rokav 49 cm/19.23 v

Seznam Vsebine:

1 * Odejo

Oznake: mehko odejo hoodie, odejo prostor, hoody kariran, črna kariran, odejo kapuco, kariran kavč, je udoben hoody, fancy zajec, bedspread lev, rdeče lobanje odejo.

Podatki

Oblika Drugo
Slog Sodobno
Starostna Skupina Odrasli
Uporaba Potovanja
Vzorec Tipa Kariran
Vrsta Drugo
Material Drugo
Odpornost Barve (Razred) Drugo
Sezona Pozimi
vzorec Drugo
Tehnika Drugo
Nastavite Vrsto No
Pranje Slog Mehanske Pranje
Razred Drugo
Številka Modela TV Odejo
dropship Da,
Funkcija Nosljivi
Blagovna Znamka AIHOME
Teža about 800g

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Flanela Hoodie Odejo, Toplo, Mehko Debelo Haljo Majica Pulover z Rokavi pokrov Rdeče in Črno Kariran Odejo za gledanje TV

Flanela Hoodie Odejo, Toplo, Mehko Debelo Haljo Majica Pulover z Rokavi pokrov Rdeče in Črno Kariran Odejo za gledanje TV

Podobni izdelki: