JIALINZEYI Pravi Vzorec V Vratu Sequins Kristalno A-line Fromal obleke Stranka Obleko za Stranko, Večerne Obleke

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€245.79

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Ko ste skobljanje to, da kupujejo obleko od nas,prosimo preberi si to jasno v nadaljevanju

1. Prosimo, preverite vaše Prsi velikost , obseg Pasu , Kolk Velikosti , Naravni višina z naše standardne velikosti,in če niste prepričani o velikosti, nato pa nam pišite, hvala;

2. Ta Cena je za standardne velikosti , ne po meri, tako da, če želite po meri narejeno obleko, nato pa vljudno prosim naročila nam, hvala;

4. Tudi mi vam lahko zagotovi najboljše kakovosti storitev, tako izbrati nas,svojo pravico izbrati

5. Ta cena je samo za standardne velikosti,vljudno prosim upoštevajte to,hvala

6.Mednarodni Kupce Prosimo, Upoštevajte,

Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakup

Informacije o velikosti

Standardna velikost, ki temelji na našem velikost tabele, če želite, da bi po meri narejene storitev,spodaj je samo vodilo.Priporočamo vam, da kadar je mogoče, boste dobili kvalificirano seamstress, da izmerite svojo obleko velikosti.Vedno dobili nekoga drugega, da bi meritve za vas: merjenje sami, vam bo dal netočne številk in lahko vodi v razočaranje.Ukrep z krtače, podobne tistim, ki jih nosijo s svojo obleko; ne merijo čez druga oblačila.

barva Informacije

Lahko izberete vaše najljubše barve obleko iz naše barvne tabele.Če tam nimajo barvo, ki vam je všeč, vas prosimo, da nam referenčno sliko, bomo izbrali najbolj zaprta barvo tkanine, da bi svojo obleko.

Opomba

A: ni isti listi v svet,ne moremo obleko enako kot slika, Obleko, Se Lahko izvede v po Meri Velikost,Barvo, Obliko.Prosimo, da sledite navodili za meritve,in izmerite sami in previdno.

B: Ker je računalniški zasloni so kromatične aberacije, še posebej med CRT zaslon in zaslon LCD zaslon, ne moremo jamčiti, da barvo naših izdelkov bo točno isto s fotografije si videl.

C. poročno obleko, ne vsebuje nobenih dodatkov, kot so rokavice, poročni veil in crinoline petticoat ( prikaži na slike).Je ponujanje za obleko samo!!!

Plačilo

A:Depozitni je BREZPLAČNO varno plačilo storitev, ki se samodejno na voljo na vseh transakcij.Ta storitev zagotavlja, da se plačila, ki je izdal dobavitelj šele, ko jih potrdi zadovoljivo prejemu vašega naročila.

B: Več možnosti plačila bodo na voljo na www.safran.si v prihodnosti.

Dostava in predajo

A:EMS čas poštnine približno 5-7 dni.EMS je moč v državi, kot so ZDA,, Kanada,Avstralija,Singapur,velika britanija,Francija,Nizozemska,Švedska,Nemčija,Japonska,Fenland,Grčija.Če niste v teh državah, da bi bolje izbrati druge ladje podjetja.

B: TNT DHL ali je moč za večino držav po vsem svetu, vendar ladjar stroškov, bi se lahko malo višja kot EMS.Dobavni rok je običajno približno 3-5 delovnih dneh.

Pogosta VPRAŠANJA

1. Kako dolgo lahko traja za pripravo obleko po moje nakupa/naročila?

- To traja približno 15-20 dni za obleko pripravi, po plačilu in Informacije o(obleko, barvo,velikost, druge zahteve), ki jih prejmejo.

2. Koliko stane za carinske/davek?

-Kot za carinske pristojbine je odvisna od po meri urad v vaši državi.Kupec je odgovoren za vse davke ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.Ko smo ladje element, vam bomo tiskanje "DARILO", ont on paket, možnost carinskih dajatev je posodablja.

3. Če mi ni všeč, da obleko, ali pa ne ustreza mi po prejemu, morda sem se vrnete nazaj?

-sprejemamo politiko vračanja, le zaradi kakovosti problem.kot so barve, velikost problem, prilagodi obleko nista na voljo za politiko vračanja.

Politika Vračanja

1).Morate nas kontaktirajte v roku 3 dni (72 ur od prejema vašega obleko(es).Navedite problem prejetega blaga in razlog za vrnitev.

2) Predmet (- i) morajo biti vrne v svoje prvotno stanje brez znakov obrabe, solza, ali vonjav.

3).Vrnitev stroški poštnine bo kupca odgovornost.Če ste zadovoljni s točko, prosimo za pomoč, da nas pusti pozitivne povratne informacije,hvala za vašo podporo.

Povratne informacije

O Povratnih informacij : Povratne informacije so pomembne za vas in mene, če ste zadovoljni z našimi elementov in storitev, prosimo, da Objavite dobre povratne informacije za mene, jaz bom to, da je za vas tudi, če ste nezadovoljni z našo elemente, prosim, ne nam negativnih povratnih informacij takoj, prosim, kontaktirajte Me, najprej bom dal dobro rešitev, Če ne, Post Negativne povratne Ni prepozno.Hvala vam za vaše razumevanje.

W elcome, da še enkrat!

Lep dan in srečno dostava!

Oznake: poroka večerne obleke dolg luksuzni 2020, obleke caci, kolektivne obleke, večerne obleke dolg luksuzni 2020 stranka obleke, seksi rojstni dan obleko za ženske do leta 2020, tin obleke, obleke trči, obleko vrv, večerno obleko luksuzni 2020, iro obleke.

Podatki

Vrsta Tkanine Til
Vlak NOBEN
Material Acetat
Rokav Dolžina(cm) Brez rokavov
Rokav Slog Redni
Izrez Proti-Vrat
Silhueta A-LINIJE
Slike Dejanske Da,
Dekoracijo Beading
Poreklo CN(Izvora)
Priložnosti Formalno Večer
Zgrajena v Modrc Da,
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Blagovna Znamka JIALINZEYI
Tip Slike Slike Dejanske
Postavka Vrsta Večerne Obleke
Pasu Naravni

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

JIALINZEYI Pravi Vzorec V Vratu Sequins Kristalno A-line Fromal obleke Stranka Obleko za Stranko, Večerne Obleke

JIALINZEYI Pravi Vzorec V Vratu Sequins Kristalno A-line Fromal obleke Stranka Obleko za Stranko, Večerne Obleke

Podobni izdelki: