VROČE PRODAJO FF7 Final fantasy FF7 Oblak Spori Claude sephiroth broadsword orožje Kovinski Meč Cosplay model pribor otrok igrača

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€11.08

-29%

€15.61

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Prosimo, preberite pred nakupom

OPIS

Blago material: Kovina

Pogoj: 100% NOVA

Velikost: približno 8-12 CM

Package: pakirano v OPP BAG (pristanišče na drobno polje )

POZOR!!!

Opomba:

Velikost maja 1~3 cm, netočnosti zaradi roko meritev.Barva lahko malo drugačna zaradi teh svetlobnih učinkov v roki paintingstudio studio in monitor.

Vračilo in ponovno izdajo Storitev

Vrnitev je sprejeta v roku 10 dni po tem, ko je kupec prejel blago. (Razen izdelane škodo ali misusage).

Vsi izdelki bodo preverjene v 100%, pred dobavo,vendar ne moremo zagotoviti, je durning, v tranzitu.Če je predmet, ki je vrnil na Kitajsko,bomo poslali novega, da kupec v 15 dneh.Vse stroške dostave, za vrnjene izdelke se plača kupec.Prosimo, kontaktirajte nas za povratni naslov,in preden smo ladje paket do kupca bomo preverili kakovost in število izdelkov,zato ne moremo vračilo Manjka nekaj blaga.

Izdelki

Slike so samo za referenco.Prosimo, da predmet, ki ga dobite kot standard.Prosimo, navedite svoje osebne zahteve, kot so barve, embalaže, vrednost izjava itd, pustite sporočilo, ko se boste plačali, da nas.Zaradi dolgoročne prevoz,pakiranje škatle, ki so bolj ali manj poškodovana, ki se ni mogoče izogniti.

Plačilni Pogoji

Sprejemamo z Depozitni/Western Union/TT samo.

Prosimo, prepričajte se, da imate veljavno/potrjena račun pred plačilom.

Če želite preklicati naročilo,prosimo, da ga zaprete z vaše strani;če je plačana, se obrnite na nas za prekličete v roku 24 ur.

Pošiljko Pogoji

Parcela, ki bodo Dobavljeni V roku 7 dni, takoj, ko bo vaše Plačilo Potrjen.Nekateri izdelki datum zamudo zaradi pomanjkanja.Vendar, vas bomo obvestili prek E-pošte z 24 ur.

Pošljemo na vaš naslov, ki SAMO.Prosimo, preverite, ali naslov, ki se ujema s vaš naslov za dostavo, preden boste plačali.

Mi NE bo odgovoren za zamudo pri dobavi, vključno z, vendar ne omejeno na carinski poštnina preverjanje, stavke, višje sile ipd.

Pogoji Dostave

Vse z Letalom.Za oddaljenega mesta,da bo trajalo en teden, da dostavi.Mi žal, da bomo mogli dostaviti blago v vaši državi, če oddate naročilo za logistiko za nekaj časa.In vsaka parcela ima lasten potrdilo o prometu, ki jih ladjar.

Povratne informacije

Po prejemu vašega plačila, bomo pripravili blaga na enkrat,vaša ocene so zelo pomembni za, ko ste prejeli paket,na primer,5 točk.Če boste našli vse težave po tem, ko je prejel blago, se nemudoma obrnite na nas in pomagali vam bomo rešiti težavo na podlagi ne škoduje interesom.In prosim, ne odprete sporov, ker mi Pripisujejo velik pomen za vaše mnenje!

Oznake: final fantasy sephiroth, primeru smrti opomba, moške fantazije, ko vroče igrače, Digitalni Pošast, costum, samuraji meč igrača, minecraft orožje, baby oblak, Kirisame Marisa.

Podatki

Zaključek Stopnja Končal Blaga
Blagovna Znamka Vineeki
Za Animacijo Vir Zahodni Animiation
Starostni Razpon 2-4 Let
Različica Tip Remastered Različica
Velikost about 8-12cm
Dimenzije približno 8-12 cm
Tema Film & TV
Vojak Dodatki Vojak Deli in Komponente
Lestvica 1/60
Material Kovine
Postavka Vrsta Model
Številka Modela 2016082912
Blago Atribut Perifernih naprav
stanje Na Zalogi
Daljinsko Upravljanje No
Opozorilo NOBEN
Lutke Tip Model
Spol Unisex
Mfg Serijske Številke Sestavljanje/Montažo

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

VROČE PRODAJO FF7 Final fantasy FF7 Oblak Spori Claude sephiroth broadsword orožje Kovinski Meč Cosplay model pribor otrok igrača

VROČE PRODAJO FF7 Final fantasy FF7 Oblak Spori Claude sephiroth broadsword orožje Kovinski Meč Cosplay model pribor otrok igrača

Podobni izdelki: