0-320V Proizvodnje LED TV Ozadja Tester LED Trakovi Orodje za Preizkus s tokom in Napetostjo Zaslon za Vse LED Uporabe

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€18.24

-14%

€21.21

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

0-320V Proizvodnje LED TV Tester LED Trakovi Orodje za Preizkus s tokom in Napetostjo Zaslon za Vse LED Uporabe

Prosimo, da skrbno razmislite o svojih nalog.Mi ne zagotavljajo tehnično podporo .

To je EU vtikač ,

LED TV zaslon osvetlitev ozadja problemov, so čedalje bolj pogosti.Kot vemo, rahlo napetost spremembe imajo lahko velik vpliv na TV funkcijo.

Ko LED Tv prihajajo iz ozadja neuspeh,kaj bi moral storiti?

Zato morate koristno orodje za preizkus LEDTV ozadja trakovi.

Lahko najdete LED trak problem enostavno, kot se vam ni treba razstaviti LED TV preizkusiti LED trakovi, ki lahko prihrani veliko časa za vas.

Ta LED Svetilka, LED TV Ozadja Tester lahko našli napako LED na traku, v nekaj sekundah, s automatical napetost in tok za prilagoditev.

Če je kaj narobe z LED trak, ga lahko spremenite ali zamenjate, slabo LED kroglice.

Primerno za vse velikosti LED TV , ki je kot nalašč ozadja za pregled in vzdrževanje orodje !To je res dobro orodje za Vsak Tehnik.

Vhodna Napetost: AC85V-265V

Izhodna Napetost: 0-320V

Izhodni tok:0-35mA

Glavne Aplikacije:

- Primerna za eno LED kroglice, LED stirng, LED ploščo in Integriranih optičnih LED

- Podpora za testiranje kapaciteta kondenzatorja napetost in napetost diode - Ni treba razstaviti plošče za test LED trakovi, ki lahko prihrani veliko časa za vas.

- Varno Zaščito: Dvojno Izoliran

- Gorenja zaščite: Napetost in tok, ki Inteligentni Prilagoditev

- Varnostni načrt : Počasen zagon , mehki zagon (soft start.Povečanje trenutne enakomerno.

Paket vključuje:

1*LED tester

1*test vodi Depozitni Plačilo 1 Celotno plačilo mora biti izvršeno v 15 dneh po dajanju vaše naročilo. 2 kupec je odgovoren za vse davčne in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.Dostava in predaja Standardne mednarodne letalom s številko za sledenje je naša prednostna način dostave.Tudi jaz lahko ponudi drugi express post , če boste potrebovali, da se to hitro, lahko stik z mano, da dodatno plačati poštnino .Številko za Sledenje, bo poslana preko e-pošte po vaše naročilo je bilo poslano.Če ne prejmete Številko za Sledenje e-pošti v roku 7 delovnih dni, ki potrjuje plačilo, prosimo, preverite vašo mapo "vsiljena pošta" in nato obrnite na nas.Način dostave dostavo čas Poštnina Standardne Normalne letalom 7-22 dni, da ZDA Avstralija Nova Zelandija Kanada 10-28 dni BRITANIJI, Južni Afriki, Evropski Južni ameriki, Brezplačna dostava Hitrost objave 3-7 poslovanje dni, Prosimo, potrdite, pristojbina z mano pred nakupom Politiko Vračanja: nudimo brezplačno 30-DNEVNO GARANCIJO za ta izdelek.Kupec se mora obrniti nam v roku 3 dni od vročitve, če želijo na izmenjavo v okvari ali nepravilno poslani predmeti.Prosimo, Upoštevajte: Mi ne zajemajo vse elemente za škodo, ki se po uporabi ali kot posledica vodo.Naj se vrne, bo potrebno: 1. Korak Obrnite na nas preko centra Korak 2 zagotovite čim več informacij o težavi imate Korak 3 Dovoljenja za vračilo predmeta bo izdan Korak 4 Vrnete izdelek za dogovorjeno zamenjavo ali vračilo Vseh vrniti shipping stroški so odgovoren kupec.Povratne informacije & pišite mi, Če imate posebna navodila za vaše naročilo, kot so padec ladijskega prometa navodila in darilo, prosimo, obrnite na nas in vam bomo z veseljem pomagali !Če imate kakršno koli drugo vprašanje, o vseh naših izdelkov, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.

Oznake: ledstrips gibanja, slepi kabel, tv, pcie riser, nintendo wii, ssd tb, test led, 4k tv, Avto orodje za popravilo, multimet.

Podatki

Package
Paket Da,
Izdelkov Stanje Park
Tip
Številka Modela
Blagovna Znamka HIDORAJIN
Vrsta Kabel Adapter

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

0-320V Proizvodnje LED TV Ozadja Tester LED Trakovi Orodje za Preizkus s tokom in Napetostjo Zaslon za Vse LED Uporabe

0-320V Proizvodnje LED TV Ozadja Tester LED Trakovi Orodje za Preizkus s tokom in Napetostjo Zaslon za Vse LED Uporabe

Podobni izdelki: