ANYIGE Ultra Svetla LED Žaromet 1000LM Senzor Gibanja Smerniki USB Polnilne glave svetilke Vodotesne lampe frontale Svetilka

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€6.57

-19%

€8.21

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Značilnosti:

1.Če ste na prostem, na lov, ribe, ali celo samo za lagodno raziskati, ena stvar je gotovo: na rokah imajo boljše stvari za početi, kot imajo rednih svetilko.Hands-free osvetlitev je treba in vodenje vaš prostor dobro osvetljen pripomore k vaši varnosti in povečuje splošno izkušnjo za vaše potovanje.

2.To je zaradi teh razlogov in še več, da Pocketman prišel z HL800 Led Žaromet Smerniki Svetilko z Belo in Rdeče Luči.Za razliko od drugih žarometi, ta led svetilko glavo svetlobe, ki je ločen gumbi za svoje rdeče in belo svetlobo, tako da ne bo mix-up in priročno za uporabo, ko in kjer jo najbolj potrebujete.

3.MONTION SENZOR - Ta rechargeable žarometa bi se lahko obrnil on/off za mahanje z roko pod senzor gibanja način.To je priročno za izklop luči, da bi se izognili boli vašega prijatelja oči v temi.

4.LAHKI IN UDOBNO - žarometa je kot nalašč za vožnjo z maso Manj kot 3,5 oz in nastavljiv ergonomsko oblikovana elastični naglavni trak, ki bo žaromet, da se udobno nositi.

5.ENOSTAVNO POLNJENJE IN VISOKO zmogljiva BATERIJA - Polnjenje žaromet neposredno z USB kablom(priložen) prek vmesnika USB, baterije za ponovno polnjenje (priložena) lahko vodijo v 5000 lumnov bele svetlobe način.

Izdelek Parameter:

Blagovna znamka:ANYIGE

Vir svetlobe: XPE + 2*COB LED

Lumnov: 1000lm

Moč: 10w

Material: ABS

Vir napajanja: Notranja Baterija za ponovno Polnjenje

Nepremočljiva: IPX4

Svetloba Oddaljenost:200 m

Nagib: 60°

Načini: Visoko svetlobno - low light-2*COB Visoko svetlobno-Glavni Lučka +2*COB svetlo - strobe(rdeča svetloba)

Paket Vključuje:

1 x žaromet(Črna/Zelena/Rdeča)

1 x glavo, 1 x USB kabel

Oznake: žaromet, h4 led kit, vodja svetilka, peterbilt, led lenser ls, lučka led, led žaromet, senzor gibanja luči, l svetilka, finance ribolovno orodje.

Podatki

Namen Ribolov Lov
Nepremočljiva Da,
Vrsta Baterije LITIJ-IONSKA
Model LED Kroglice XPE
Moč 10W
Certificiranje ce
Vir Svetlobe LED Žarnice
Številka Modela AYGT101
Postavka Vrsta Žarometi
Kot Snopa 180°
Preklop Načina Visok/Nizek
Blagovna Znamka ANYIGEDEJU

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

ANYIGE Ultra Svetla LED Žaromet 1000LM Senzor Gibanja Smerniki USB Polnilne glave svetilke Vodotesne lampe frontale Svetilka

ANYIGE Ultra Svetla LED Žaromet 1000LM Senzor Gibanja Smerniki USB Polnilne glave svetilke Vodotesne lampe frontale Svetilka

Podobni izdelki: