1pc 50*15*5 Veliko Večino Super Močan Trak Blok Magnet Redke Zemlje Neodim 50 x 15 x 5 mm N35 50x15x5

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€2.38

-60%

€5.96

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

1pc 50*15*5 Veliko Večino Super Močan Trak Blok Magnet Redke Zemlje Neodim 50 x 15 x 5 mm N35 50x15x5

Podrobnosti Izdelka

Oblika: Cylindr Velikost:50x15x5mm

Material: Nd-Fe-B Magnetov Razred:N35

Toleranca : +-2 mm

Blagovna znamka :zhangyang

Max Obratovalna Temperatura: 80 stopinj Celzija / 176 stopinj Celzija

Prevleka: Nikelj+Bakra+Niklja trojno plastjo prevlečeno

Značilnosti : Neodim magneti, ki so močno & krhki.NAŠI TOVARNI

Vračilo kupnine:

Sprejemamo nadomestila, če izdelek ne, kot je opisano.

Če izberete ne-primerna postavka, smo sprejeli vrnitev v dobrem stanju, jo plačate povratni ladijski promet pristojbina.

Prosimo, upoštevajte,: imate, da nas kontaktirate, v roku enega tedna po prejemu blaga.

Povratne informacije:

Prosimo, da nam pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni o naših izdelkih.

Prosimo, kontaktirajte nas takoj, preden pustite nas negativne povratne informacije.Bomo poskušali naše najboljše, da bi odpravili težavo.

Če nisem na spletu, prosim, pustite vaše sporočilo vam bomo odgovorili, ko smo se prijavite.Smo odgovor vsakega sporočila, razen nismo dobili svoje sporočilo.

O NAS Smo strokovno magnetni material proizvajalec in dobavitelj na kitajskem.Tudi mi smo profesionalni spletni trgovec na kitajskem.Skoraj sto tisoč paketov je bilo oddanih v zadnjih 4 letih na Kitajskem.Hranimo več kot milijon kosov magneti različnih velikosti na zalogi.Najbolj naročila lahko razporejeni v 24 urah.Prilagajanje je sprejeta,ampak bo to stalo več za manjšo količino.Za vse informacije, prosimo, obrnite na nas.Bomo odgovor ASAP.Hvala, ker ste.

Neodim Magneti Pozor

Veliko neodim magneti, ki so zelo močna, in je treba ravnati previdno, da se preprečijo telesne poškodbe in škodo na magnet.Prsti in drugimi deli telesa lahko dobili močno stisnjeno med dve privabljanje magneti.

Nikoli ne postavljajte neodymium magneti v bližini elektronike, kot nam diskete, kreditne kartice, magnetne I. D. kartice, kasete, video trakov, televizijski sprejemniki, Videorekorderji, računalniškimi monitorji in drugimi prikazovalnike s katodno cevjo.

Neodim magneti Rabe Domačega Gospodarstva Spice Pločevinke na Strani Svoj Hladilnik,Magnetno Terapijo, čarovniških Trikov, Iskanje Nohte V Tla, Stud Iskala, Pobral Potepuških Žeblji in Vijaki,Brisanje Video in Avdio Trakov ali drugih Magnetnih Medijev,Hladilnik Magneti, Neumen Bar Triki, ki imajo Rezervne Ključe v Mestu, Doma Vode Naprava, Čiščenje Rib Cisterne od Zunaj, Pritrditev Ime Oznake na oblačilih, brez Igle, Božič Luči in Dekoracijo Obešalniki,Domače Kompas,Izobraževanja Šola in DIY Stavbe Generatorji, znanstvene Poskuse,Orodje / Nož Imetnikov,magnetni Objemke, Pierce-brezplačno uho Nakit, Detektorji Kovin Holding Krila na Model Letala,Kabinet Pristavi, ki svoje Goriva, število prevoženih Kilometrov Extender, Pritrditev Vrečke za Motorna kolesa Zamenjava Magneti za Kolesa,Iskanje Mikro Meteoriti Miniaturni Vojne-gaming, Magnetni Spojke na Model Avtomobilov Železnice,Oprijem Magnetov za Reže Avtomobili, Avtomobili Pritrditev Sledenje Naprav, Vozil in Opreme,Olje, Filtri, Zavarovanje Tarp, da Strojev aliAvtomobili,ki imajo Napise na Avtomobilih in Plava v Parado,Kljuko prikolice Palice, ki imajo Rezervne Ključe v Mesto - Avto,Garaža Organizatorji Tovarne

Neodim magneti, ki so krhke in lahko lupino, razpok ali razbila, če dovoljeno, da slam skupaj.Zaščita oči je treba nositi pri ravnanju, ti magneti, ker razbitju magneti lahko začetek kosov na velike hitrosti.Tudi oni ne sprejme vljudno, da obdelave.Neodim magneti izgubi magnetne lastnosti, če ogrevanih nad 80°C/176°F. Neodim magneti, ki se ne sme nikoli spali, kot je gorenje, ki jim bo ustvarjajo strupene hlape.telefoni, doma naprave, električni motorji, Brošure Zapirala,Magnetni Igrače, Skladišče za etikete o določitvi Jogijske Poskusi, Magnetni Nakit, Magnetni Nakit Zapirali, Magnetni Stirrers

Oznake: velika neodymium magnetom n52, blok magnet igrača, velik magnet močan, bio magneta, magnet iz neodima, magnet neo, baker propeler, velik, močan magnet, mi magnetni bloki, 15 mm magnet.

Podatki

Številka Modela 50x15x5
Z Luknjami No
Uporaba Industrijska Magnet
Vrsta Stalna
Kompozitni NdFeB Magnetov
Blagovna Znamka zhangyang
Oblika Stanja

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

1pc 50*15*5 Veliko Večino Super Močan Trak Blok Magnet Redke Zemlje Neodim 50 x 15 x 5 mm N35 50x15x5

1pc 50*15*5 Veliko Večino Super Močan Trak Blok Magnet Redke Zemlje Neodim 50 x 15 x 5 mm N35 50x15x5

Podobni izdelki: