Jobon Preprost Avto Ključnih Verige Ženske Moški Luksuzni Keychains po Meri, Čitljivo za ključe Imetnik Vrečko Obesek Najboljše Darilo Dodatki

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€3.73

-30%

€5.34

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Znamka : Jobon

Material : Cinkove Zlitine+Usnje, Teža : 30 g Barva : Zlata/Črna/Srebrna

Izdelek Fea t ures

1. Zagotoviti Meri Napis Storitev(Na kovinsko)

2. Super trd in trajen

3.Nikoli ne rja Nikoli ne zbledi

Uporabite prefinjeno multi-slojna prevleka tehnologije

da barve izdelka stalna

in nikoli ne poškodujejo zunanji barva

Način Plačila

1. Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na www.safran.si, kot so Alipay, kreditne kartice,v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese,bo tvoje plačilo začasno ki jih Alibaba, in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.

Dostava

1.Ko bomo prejeli vaše naročilo, informacije in plačila, smo običajno 2-5 dni za dokončanje dostave, nudimo logistiki sledenje podatkov.Vendar pa je zaradi nekaterih dejavnikov in regionalnih vprašanj, ki lahko povzroči zamudo pri dostavi, upam, da bo mogel razumeti, tranzitni čas je običajno 15-40 dni, prosimo, bodite potrpežljivi.

2. Če potrebujete hitrejši transport logistika način, lahko izberete druge načine, se obrnite na nas.

3. Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

4. Naročilo bo poslano na vaš roki, ki jih ladjar v čas dostave glede na seznam prevozov v nadaljevanju.Če si ne prejeli paket v času dostave ,se obrnite na nas, bomo ravnali z njim in se odzivajo na vas, v 24 urah .

Nadomestilo Politike

1. Smo popolnoma zagotovilo naše artikle.Vse elemente, ki so v popolnoma novem stanju, če ni drugače navedeno drugje v opis.

2. Vse povrne - v okvari ali kako drugače - je treba preauthorized.Prosimo, da nas kontaktirate, da se dovoljenje in se vračajo naslov pred pošiljanjem predmeta nazaj.

3. V vseh primerih, kupci plačati poštnine na lastne stroške, da se vrnete izdelkov za zamenjavo ali vračilo kupnine.Bomo biti odgovorna za poštnino zamenjave.

Stik z nami

1. Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, biti prost v stik z nami, radi bomo odgovorili na vaša vprašanja ASAP

2. Bomo odgovorili na vaša vprašanja preko e-pošte, prosimo, da preverite vaš e-mail za odgovore.

Povratne informacije

1. Prosimo, e-mail me pred odhodom povratne informacije če ste nezadovoljni z vašim element, tako da lahko delamo to jasno.

2. Mednarodni Kupci, Prosimo, Upoštevajte: Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali ladijskega stroškov.

Oznake: človek nogomet keychain, pošten keychain, modno kovinsko keychain, prilagojene datum keychain, ključnih verige jeklo kos, avto prilagoditve in dodatki cupra, vrečko čar luksuznih, vw keychain lesa, blagovne znamke keychain, črkovno tipko.

Podatki

Material Kovine
Združljivost Vsi Združljivi
Poreklo CN(Izvora)
Slog Klasična
Spol Unisex
Kovinska Barva SREBRNA
Blagovna Znamka jobon
Kovine Tipa cinkove Zlitine
Obliko\vzorec Kvadratni
Številka Modela 005
Darilo Za Družine, Prijatelji, Pari

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Jobon Preprost Avto Ključnih Verige Ženske Moški Luksuzni Keychains po Meri, Čitljivo za ključe Imetnik Vrečko Obesek Najboljše Darilo Dodatki

Jobon Preprost Avto Ključnih Verige Ženske Moški Luksuzni Keychains po Meri, Čitljivo za ključe Imetnik Vrečko Obesek Najboljše Darilo Dodatki

Podobni izdelki: