NOVIH Celotno Strani Prezračevanje, Hlajenje Računalnika Primeru USB3.0 Mini Primeru s Svetlobo Bar 1 Ventilator Položaj Strani na Plošči PC Primeru

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€30.17

-39%

€49.46

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Opis:

Primeru vrsto: popolno strani prezračevanje, hlajenje primeru

Uporablja matično: m-atx/mini-itx

Material: black SPCC

HDD*2 ali SSD*2

Moč podpora: ATX

CPU odvajanje toplote omejitev: 150 mm

Grafična kartica omejitev dolžina: 250mm

I/O panel: USB3.0*1/USB2.0*1/ avdio vmesnik/mikrofon vmesnik

Razširitveno mesto: 4 skupine

Hladilni sistem: zadnja svetilka 1*80 mm ventilator

Značilnosti:

- 3 mm zadebelitev celoten zaslon jasno akril, kul učinke poudarjajo osebnost.

- RGB gradient lightbar blagoslov, ključni lahka, mehka svetloba, zaščito za oči, barvno slepi, takoj na voljo.

- USB3.0 vmesnik, visoka hitrost za kopiranje in prenos datotek, ni dolgo čakal, HD audio in mikrofon vmesnik, ki je enostaven, da uživate v glasbi video po delu.

- Neposredno konvekcija, močno odvajanje toplote.Znanstveno delitev strojne opreme površina skozi konvekcija hladilni kanal, odvajanje toplote ne mrtvega Kota, tako da gostiteljice v igri konkurenca vedno hraniti na hladnem.

- Strojno notranje znanost in učinkovita delitev območja, omni-dimenzionalni hladilni sistem, s nepričakovanih združljivost, podporo, m-atx, mini-atx specifikacija matično ploščo, ki je združljiv z 250mm esports razred dolžina video kartico.

Paket je vključeno:

1 x Računalnik PC Primeru (Case le ,matične plošče in navijači niso vključene)

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo je treba vložiti v 15 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora biti zaključen v 15 dneh.

{infomodule}

Postavka so dobavljeni v roku 5 delovnih dni, ko polno plačilo se poravna.Če ne morete dobiti svoje predmete v čas,se najprej obrnite na nas,mi pa preverite in reševanje je za vas kmalu.Bomo odgovor na vašo pošto v 24 urah normalno.včasih so malo zamude zaradi vikend ali počitnice.Če ne morete priti naše pošte po 48 urah,prosimo, preverite mapo z vsiljeno ali pa nam pišite, z drugimi poštni naslov.

Vrnitev:

Če element DOA(Dead Prihoda),Kupci Lahko vrnete v 14 Dneh,Smo bo Zamenjal z Novo postavko ko bomo prejeli DOA element.Obrnite se na nas, Preden boste poslali element nazaj

Garancija:

Vse element, ki Prihaja z Osnovno 3 Mesec Prodajalci Garancijo,če je postavka napako v 3 Mesecu,vam Bomo ponudili zamenjavo withour dodatno Polnilnik(vključno ladijski promet pristojbina)Po tem, ko smo Prejme Okvarjenega izdelka.

Če element v Okvari po 3 Mesecu,se Kupci še vedno lahko pošljete nazaj,Bomo v stik z dobaviteljem ali Fabrika za Garancijo.Kupci Morda Morali plačati za Ladijski promet pristojbina Za ponovno pošlje nadomesti element.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: igra mini pc, mitx pc primeru, pc ohišje atx, onda rudarstvo primeru, 3090 rtx, USB3, računalnik spojnik ventilatorja ženski, posebne računalniške primeru, velika pc ohišje atx, asus ventilator.

Podatki

Paket Da,
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela celotno strani prezračevanje, hlajenje primeru
Certificiranje NOBEN
Vrsta Drugi
Izdelkov Stanje Park

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

NOVIH Celotno Strani Prezračevanje, Hlajenje Računalnika Primeru USB3.0 Mini Primeru s Svetlobo Bar 1 Ventilator Položaj Strani na Plošči PC Primeru

NOVIH Celotno Strani Prezračevanje, Hlajenje Računalnika Primeru USB3.0 Mini Primeru s Svetlobo Bar 1 Ventilator Položaj Strani na Plošči PC Primeru

Podobni izdelki: