Eeqasn Žogo Obleke Vestidos De 15 Quinceanera Obleke Sparkly Kristalno Steznik Sweet 16 Obleko Dolgo Vestidos De Debutante 2020

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€120.23

-24%

€160.30

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

1. Na vsa vprašanja(kot so barve,standardne velikosti,po meri,čas dobave,nujna storitev,spremenite obleko slog,popust in tako naprej), vas prosimo, da nas obvestite.

2.Lahko nam povejte, vse vaše zahteve za sporočila ko vzpostavite red.

3. Imamo DHL/UPS/TNT/Fedex/Aramex/DPD/EMS in vse druge express dostava pot.

Vse obleke so lahko narejena po meri.Prosimo, da nam naslednje informacije, če bi:

Možnost 1-8 se meri v ___ (CM ali palca)

1.Bankrot = ___

2.Pas = ___

3.Boki = ___

4.Z ramo ob rami= ___

5.Ramenski pas= ___

6.Kotanjo na tleh (brez čevljev)= ___

7.Višina= ( brez čevljev)= ___

8.Čevlji Višina= ___

1 : oblačenja Tega ne notinclude koli dodatki, kot so rokavice, poročni veil in crinoline petticoat ( prikaži na slike).Ponudbe je za eno obleko samo!

2 : Od računalniških zaslonov so kromatične aberacije, še posebej med CRT zaslon in zaslon LCD zaslon, ne moremo jamčiti, da barvo naših izdelkov bo točno isto s fotografije si videl.

Vse poti so acccepted,Visa Kartice visa,MasterCard in Bančno Nakazilo.

Morda bomo krat obleke znotraj navzven za zaščito beading ali vezna.Tam bo krat po mednarodni prevoz.

Uvozne Dajatve in Davek, niso vključene v postavko ceno ali ladijski promet pristojbina.To je kupca odgovornost.Ampak, če imate kakršne koli predloge,vas prosimo, povejte nam, in bomo poskušali nizko naredil te takse.

1.Naše Odpovedi Politike

a .Naročila prekličete v roku 24 ur za potrditev plačila bodo primerni za polno nadomestilo.

b .Naročila prekliče 1-3 dni po za potrditev plačila bodo upravičeni do delno nadomestilo, sestavljeno iz celotnega ladijskega stroškov in 50% cene za nakup izdelka.

c .Naročila odpovedana po 3 dni za potrditev plačila bodo upravičeni do delno nadomestilo, sestavljeno iz celotnega ladijskega stroškov.

d .Ko je naročilo že odpremljeno, ga ni več mogoče preklicati.

2.Vrnitev Za Zamenjavo ali Vračilo kupnine

a.Vaše zadovoljstvo je izrednega pomena za nas.Ob prihodu paketa, vam svetujemo, da preverite in se prepričajte, da obleko, je bila, da vaše naročilo specifikacije.Poskusite na vaš obleko v najkrajšem možnem času, ne da bi odstranili oznake, spremenijo ali umivanje obleko.

b.Če ste se vračajo ali izmenjava oblek in pribor, prosimo, prepričajte se, da so v svoje prvotno stanje - unworn, unwashed, nespremenjeno, nepoškodovani, čisti, brez vlaken in las in brez parfuma.

3.V okvari, Poškodovane ali Misshipped Predmeti

a.Ste upravičeni do vračila celotne kupnine plus stroški pošiljanja za okvari, poškodovan ali napačno poslani predmeti.Če menite, da vaše predmete je bilo poškodovanih med dostavo, morate najprej pridobiti "Dokaz Škode" dokumentacija iz dostavo vašega operaterja.

4.Vrnitev Proces

a.Predloži se vrnete zahtevo, da nas v 15 dneh od vaše naročilo pošiljko.Vključuje razlago in fotografijami, ki dokumentirajo razlog za vrnitev.Vrne ne bo sprejet brez predhodne odobritve s svojo trgovino.

b.Ko naši prodajalci, ki je odobril vaš zahtevek, vas prosimo, poslati predmet, in končan Izdelek Vrnete Obliki nazaj k nam ASAP.

c.Ko je prispela na naš objekt, tvoje vrnitve bo predelano v 1 do 3 delovne dni.Ko se vrnete je potrjeno in pregleda, prosimo, dovolite do dveh obdobij obračunavanja za to, da bodo nakazana na vaš račun.Predmeti vrnejo v nesprejemljivo stanje, ki smo ne bo obravnavalo kot nadomestila in bo pošiljajo nazaj v vas.

*Če puščate nevtralne ali negativne povratne informacije, ne more temeljito rešiti tvoje težave.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom nevtralne ali negativne povratne informacije.Kot resen in odgovoren prodajalec,, bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem.

* * * Če ste zadovoljni z nakupom in naše skupno storitev, prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s splošno Podrobna Prodajo Rating.

Morda vam bo všeč tudi

Oznake: debutante obleke, polka dot telovnik, tin obleke, debutante halje rokavi, obleko quinceanera, promdress, afriške dashiki obleko maxi, debutante fotografija oblek, iro obleke, žogo obleko obleke.

Podatki

vestidos vestido de Praznik
vestido debutantes Haljo de soiree
Vrsta Tkanine Til
Nova 2021
Po meri velikost, večjo od NAS Velikosti 20W US $ 25.00 več
Številka Modela Vestidos de Quinceaneras
Rokav Dolžina(cm) Brez rokavov
Rokav Slog Off Ramo
Večerno obleko Luksuzni Backless Formalno Stranko Obleke
Blagovna Znamka Eeqasn
Slike Dejanske Da,
Dekoracijo Crystal
Izrez Proti-Vrat
Material Poliester
Priložnosti Quinceanera
Silhueta Žogo Obleke
Zgrajena v Modrc Da,
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
formalno obleko Prvenec/Banket/Poroka/Žogo/Prom/Maturi
Postavka Vrsta Quinceanera Obleke
žogo obleko vestidos de 15
Modni Element Candy Barve

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Eeqasn Žogo Obleke Vestidos De 15 Quinceanera Obleke Sparkly Kristalno Steznik Sweet 16 Obleko Dolgo Vestidos De Debutante 2020

Eeqasn Žogo Obleke Vestidos De 15 Quinceanera Obleke Sparkly Kristalno Steznik Sweet 16 Obleko Dolgo Vestidos De Debutante 2020

Podobni izdelki: