Vroče Prodaje Brezžični Šport BluetoothV5.0 Slušalke Slušalke Slušalke za Glasbo Smart Klobuk z Mic Stereo Zvočnik Handfree Pozimi Toplo

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€10.93

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Najboljše Božično novoletno darilo za prijatelje, družino!

2019 Nov Modni Beanie Klobuk, Kapa Brezžične Bluetooth Slušalke Slušalke Smart Zimski Šport na Prostem Glasbe Klobuk z Mic

To je zelo mehko in udobno, tako vam omogoča, da se upre hladno, ampak tudi vam omogoča, da si zelo cool visoke kakovosti brezžična tehnologija Bluetooth klobuk, ki je primerna fantje in dekleta nevtralno klobuk

Opis :

V5.0+EDR Bluetooth različice, ki so na voljo za večino naprav s funkcijo Bluetooth.

Elastičen pleten material, toplo, mehko in eleganten design.

Vas varuje pred mrazom pozimi in bo tudi vam omogočajo, da poslušanje glasbe in govori, medtem ko delaš različne druge dejavnosti.

Vgrajen mikrofon, ki je na voljo za mobilni telefon za prenos govora telefon in avdio naprav, ki so neposredno), hands-free sprejem.

Vgrajena Li-ion obračuna baterija, polnjenje preko USB kabla, dolgo stati-po času.

Specifikacije :

Bluetooth Različice: V5.0+EDR

Frekvenca: 2.4026 GHz-2.480 GHz

Prenos na daljavo: 33-45ft

Prenos na daljavo MIC: ≤1M

Li-ionska Baterija:3,7 V/120mA

Čas polnjenja:

2 URI

Čas pripravljenosti:60-100Hours

Neprekinjen delovni čas: okoli 6h

Ime Bluetooth:Čarobni Klobuk

Velikost:Ustreza za glavo obod 56-62 cm

Zvočniki lahko posnamete dol, tako da lahko pranje klobuk

Količina:1pc

Paket je vključeno :

1 x Bluetooth Glasbe Klobuk

1 x Kabel za Polnjenje

1 x Uporabniški Priročnik

Izberete lahko tudi naslednje darilo polje (klobuk + rokavice) za pošiljanje, da svoje prijatelje, sorodnike...

Najboljše Kakovosti Moški/Ženske Mode Pozimi Toploto Šport Touchscreen Rokavice pošiljanje kratkih sporočil na Zaslonu na Dotik Rokavice

Opis Izdelka:

Ni več imate težave igrati telefon v zimskem času, nova generacija topli mode mehko na dotik rokavice za vse pametne telefone in za dotik občutljivega zaslona naprave.

Visoka Kakovost debel Material Akril z super mehko in toplo Volne, prevlečena, edinstvena in navaden volne, Pletene, Zgraditi trden in stilsko Plesti Gradbeništvo slog.

*pošiljanje kratkih sporočil v nippy zraka na vaš Pametni telefon

*uporaba našli-moj-app avto v mrzli parkirišče

*dajanje klicev med plaz bori brez prekinitev

*snapping to odlično samice strel na vaš iPhone

Ste se bo zaljubila v ta občutek...

Najboljše Rokavice so narejene s pozornostjo do detajlov premium materialov za udobje & trajnost.Uživajte celotno Sezono ali več, toplo-prsti pošiljanje kratkih sporočil blaženosti z vsakim parom.

Čudovito točko za nošenje v hladno, pozimi pa smučanje, deskanje na snegu, drsanje, sankanje,krpljanje, kampiranje, pohodništvo ali katero koli zunanjo šport in dejavnosti.

Udobno in visoko kakovost rokavice material z odlično elastičnost, Razteza, da se prilega večini roke, lahko enostavno dobiti po meri prilagodi glede na svoje roke.

Par off s vaš najljubši Obleko.To je odlična izbira za Darila ali Svoje Jutranje.Kupite več za svoje prijatelje in družino.

Moda izgleda dobro videz, vaša oblačila z odlično tekmo, najbolj pomembna stvar je, da vaše roke tople, vse zimo!

1) DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

DHL dostava običajno traja 3-7 delovnih dni, odvisno od države dostavljeno.

EMS dostava ponavadi traja 8-12 delovnih dni, odvisno od države dostavljeno.

UPSshipping ponavadi traja 3-5 delovnih dni, odvisno od države dostavljeno.

HongKong post air mail:dostava ponavadi traja 15-30 delovnih dni, odvisno od države dostavljeno.

Kitajska Post Air Mail:dostava ponavadi traja 25-45 delovnih dni, odvisno od države dostavljeno.

2) Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3) Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4) STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

5) Če je niste dobili vašo pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

6) Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo. 1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.safran.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje. 1. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA ELEMENTE S

VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.safran.si!Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da smo se lahko opravljajo do vaše zadovoljstvo.

Oznake: zvočnik brezžični, bt v uho, bt stolpec, white christmas dokolenke, handfree, hobotnica tatoo, handfree brezžični, earphon, lp1, bt se slušalke.

Podatki

Vokalizmu Načelo Dinamično
Blagovna Znamka CHENFEC
Podpora Za Pomnilniško Kartico Da,
Brezžično Da,
Brezžična Vrsta Bluetooth
Slog Izhod za slušalke
Z Mikrofonom Da,
Nepremočljiva No
Občutljivost 123dBdB
Sporočilo Brezžično omrežje
Nadzor Gumb Da,
Podpora APP No
Aktivno Odstranjevanje-Preklic Da,
Dolžino Vrstice Nonem
Funkcija Šport
Nadzor Glasnosti Da,
Odpornost 16ΩΩ
Številka Modela BT-Klobuk
Poreklo CN(Izvora)
Priključki NOBEN

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Vroče Prodaje Brezžični Šport BluetoothV5.0 Slušalke Slušalke Slušalke za Glasbo Smart Klobuk z Mic Stereo Zvočnik Handfree Pozimi Toplo

Vroče Prodaje Brezžični Šport BluetoothV5.0 Slušalke Slušalke Slušalke za Glasbo Smart Klobuk z Mic Stereo Zvočnik Handfree Pozimi Toplo

Podobni izdelki: