Novo Akcija
Za BlackBerry Keyone DTEK 70 dtek70 Zadaj Velik Nazaj Glavne Kamere Flex Kabel za Sprednji Majhen Fotoaparat Nadomestni Deli Povečaj

Za BlackBerry Keyone DTEK 70 dtek70 Zadaj Velik Nazaj Glavne Kamere Flex Kabel za Sprednji Majhen Fotoaparat Nadomestni Deli

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€9.45

-23%

€12.28

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Priporočamo vam, da se seznanite z ali poiskati strokovno demontažo telefonu, sicer lahko poškodujete izdelkov.Vsak človek škodo, ne bomo zagotovili.

1. 100% popolnoma nova in visoke kakovosti.

2.Vsak izdelek je testiran tudi pred dostava.

3 .Popravilo/Zamenjavo starih, zlomljenih, krekirani, poškodovane napako mobilni telefon deli.

4.Pakirani tudi v pene za pakiranje polje.Za BlackBerry Keyone DTEK 70 dtek70 Zadaj Velik Nazaj Glavne Kamere Flex Kabel za Sprednji Majhen Fotoaparat Nadomestni Deli

1.Sprejemamo plačila preko www.safran.si .

2.Če imate kakršna koli vprašanja ali težave za način plačila,prosimo, cantact naše sevice oseba, prosto za podrobnosti.

3. Uvoznih dajatev , texes in stroški niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave .Te stroške kupca odgovornost.Bomo poskušali naše najboljše, da bi zmanjšali tveganje za carine.

4.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred kupiti.

1.Vaše naročilo bo predelano v 3 delovnih dni po plačilu. (Bomo obvestili takoj, ko vaše kupljene izdelke ali barve pojedel ni na voljo.)

2.Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli zamude naročil, če smo jih pošiljajo, ker hitrost dostave ni našega nadzora .

3.Čas dostave bo zelo odvisna od logistike podjetje in lokalno vreme , carinski/dolžnosti , poštnina .Upamo, da vaše razumevanje, če je zamuda.

4.Če se odločite, brezplačna dostava express,nekaj sledenje podatkov ni na voljo .Želite, da bi dobili informacije o vaši pošiljki, ne izberite in upam, da boste razumeli. 1.Prosimo, preverite element videz skrbno na prvi čas, ko ste prejeli to, da preverite, ali je videz poškodbe.Če so kakršne koli težave, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate in proviging fotografije za problem, se bomo odpravili za vas kmalu. 2.Hranite v originalni embalaži če potrebujete za zamenjavo izdelka.Uporabite kartonov vrniti, če je originalna embalaža poškodovana.Vračilo ali zamenjavo ne bo na voljo za te zdrobi izdelkov zgodila med prevozom. 3.Vse nameščene izdelke (skupaj z izdelki, ki jih prilepimo z lepilom ) ne uživajo pravico do zamenjave ali povračila, zato se prepričajte, ni videz prelom in funkcijo težave pred montažo. 1.Zadovoljstvo strank je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni z nakupom in našimi storitvami, vas prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s celotno prodajo oceno 5 zvezdic .Hvala! 2.Če niste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, vljudno prosimo, da nas kontaktirate, preden datoteko spora ali pušča negatative, nevtralno mnenje.Bomo poskušali naše najboljše, da prepričajo.Hvala za razumevanje! 3.Podjetništvo ni enostavno, upam, da bomo lahko razumeli med seboj, je cilj za dolgo časa, sodelovanja, nikoli ni pustil na cedilu!

Smo strokovno dobavitelja, ki je listino izkušnje v telefon deli vložena.Smo dobave rezervnih delov in opreme za večino telefon.Mi vam bo z visoko kakovostjo , dobre storitve in konkurenčne cene .Upam, da boste lahko postali naše stranke, čakajo na vaše vprašanje!

Vam bomo odgovorili v roku 24 ur v času našega lokalnega delovnega časa. ( 9:00 - 6:00 Pm od ponedeljka do petka, Kitajska).Bi radi vzeli dodaten čas (kot so vikendi, prazniki), da bodite pozorni na vaše naročilo in vprašanje, ampak učinkovitost morda ne bo tako kmalu, kot delovni čas.

Oznake: mobilni telefon mobilni telefon, mafam, blackberry keyone nadomestni deli, telefon samsung galaxy grand prime g530h, blackberry keyone lcd, blackberry q10, blackberry keyon, blackberry keyone okvir, oneplus 6t rdeča, 5 kartica sim telefon.

Podatki

barve kot slike
Nadzor Kakovosti Preizkušen Enega Po Enega
Na Zalogi Da,
Številka Modela Za BlackBerry KEYone DTEK70 DTEK 70
Blagovna Znamka GOODFIXTOUCH
kraj izvora Guandong,Kitajske (Celinska)
Dostava 2-7 Delovnih Dni Po Plačilu
Pakiranje Standardni Izvoz Pakiranje
Uporaba -
Združljivih Delov Flex Kabel
Vrsta Izdelka Original
Design BAR
Združljiv Blagovne Znamke Za BlackBerry KEYone DTEK70 DTEK 70
Trgovina Na Drobno Paket Da,

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Za BlackBerry Keyone DTEK 70 dtek70 Zadaj Velik Nazaj Glavne Kamere Flex Kabel za Sprednji Majhen Fotoaparat Nadomestni Deli

Za BlackBerry Keyone DTEK 70 dtek70 Zadaj Velik Nazaj Glavne Kamere Flex Kabel za Sprednji Majhen Fotoaparat Nadomestni Deli

Podobni izdelki: