1 Pc Flanela Dolgo Blazino Kritje Za Postelja Pozimi Mehko Telo Prevleke 120/150/180 cm Vzglavnik Primerih Doma Dekor

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€10.83

-30%

€15.68

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Material: poliester Tkanine Tip: flanela Velikost: 120x47cm/150x47cm/180x47cm Značilnosti: 1. Mehko in občutljivo flanela tkanine, prijazen do kože in udobno, odporne na obrabo in trajne 2. Nevidni zadrgo, elegantno in enostavno razstaviti in pranje 3. Ne mucke, brez krčenja, ne draženje, trajno. 4. Primerna za 120x47/150x47/180x47cm blazino jedro, če želite, zelo puhasto in polni učinek, lahko izberete blazino jedro, ki je 3-5 cm večja od vzglavnik zajema Paket vključuje: 1 x dolg prevleke (ne vključuje blazino core) Navodila za uporabo: 1. Če je umiril, malo se je med prvo pranje in malo dezintegratorjev na vode je normalno. 2. Če se vam zdi dodatno nit na blazino, le prerežite s škarjami, da ne bo vpliva na uporabo.Pranje Nasveti: Pranje pod 40°C, ni belilo, visi, da se posuši, ne železa, ne dolgo za namakanje.Opomba: vzglavnik jedro ni vključen.Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.Ker roko ukrep, je 2-3 cm napak za vzglavnik.To je normalno.Prosimo, da to veš.

Prednosti Naše tkanine je, močan, vzdržljiv, in če je poskrbljeno za ustrezno, bo dolgotrajno.Izdelujemo izdelke z dobro kakovostjo v mislih.Trudimo ustvariti ustvarjalnih izdelkov, in se trudimo ohraniti vrhunsko storitev za stranke, za naše stranke.Če iz kakršnega koli razloga ne boste 100% zadovoljni, nam prosto.Prijazno pomoč zastopnika vam bodo pomagali.Imamo tudi veliko drugih veliko posteljnina določa, dobrodošli, da obiščete našo spletno trgovino.Vse tkanine je reaktivni natisnjena,ne izginja,ne mucke,ki bi vam zdravo, svobodno življenje.

Oznake: krzno vzglavnik 40x40cm, kustuv blazino pokrov, misaki blazino, bodi blazino, črno telo blazino pokrov, pilows pokrov, dakimakura dxd, prevleke svile, pokrov pilow, primeru blazino.

Podatki

Vrsta Prevleke
Material Flanela
Razred Razred A
Tkanine, Štetje 50
Poreklo CN(Izvora)
Niti Štetje 400TC
Vzorec Tipa Trdna
Spolnost No
Nespodobno Sliko No
Uporaba bolnišnica
Nastavite Vrsto No
Slog Kepra
vzorec Navaden Barvanih
Številka Modela AG.QZH
Tehnika Tkanine
Funkcija Okolju Prijazno

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

1 Pc Flanela Dolgo Blazino Kritje Za Postelja Pozimi Mehko Telo Prevleke 120/150/180 cm Vzglavnik Primerih Doma Dekor

1 Pc Flanela Dolgo Blazino Kritje Za Postelja Pozimi Mehko Telo Prevleke 120/150/180 cm Vzglavnik Primerih Doma Dekor

Podobni izdelki: