Mini Profesionalni LCD Clip-on Digitalni Sprejemnik Metronom Kitaro, Klavir amp Metronomo Praktičnimi deli, pribor Za Turner 2019

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€2.84

-22%

€3.65

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

Mini strokovno metronom

LCD-zaslon za prikaz delovnih informacije

Značilnosti posnetek in landyard luknjo design, enostaven za izvedbo in popraviti

Z LED indikator

Vključuje ohranjanje način in TAPNITE način

Tapnite način, ki vam omogoča, da preizkusite svoje idealno hitrost ali tempo sledi

Podpira stereo slušalke

Primerna za kitaro, klavir, violino itd.

Tempo:30 do 280bpm

Premagati Vrednost: 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9

Prilagajanje glasnosti: najvišja glasnost, srednja količina, minimalni volumen, Mute

Natančnost: ±1/1000

Barva: Modra, črna, rumena, rdeča, bela

Velikost: Cca.57 x 32 x 20 mm/2.24 x 1.26 x 0.79 palčni

Pakete:

1x Mini Strokovno Metronom

1x Uporabniški Priročnik

1. Vse postavke, se lahko preveri dvakrat in dobro pakirano pred pošiljanjem.Predmeti

bo odposlano v roku 3-7 delovnih dni potem, ko stranke plačilo naročila.Ker imamo na tisoče da everydays.Smo morali urediti pošiljko enem naročilu za eno naročilo.Bomo poslali izdelke za vas ASAP.

2. Smo le ladja Potrdila, da naslov.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3. To običajno traja približno 20-60 delovnih dni za dostavo paketov do cilja(na oddaljenih območjih,lahko traja malo dolgo).Medtem,lahko izberete DHL Express skrajšati dobavni rok, če boste potrebovali, da bi nujno.

4. Če ne prejmete naročila v 60 delovnih dni,vas prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom negativne Povratne informacije,se bomo potrudili, da vam pomaga odpraviti težavo.

1. Če niste zadovoljni s točko, ko ga boste prejeli,prosimo, vrnite se vrnili v roku 10 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Obrnite se na nas, preden boste vrnili.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje in posebni razlog za vrnitev.

3. Povrnili vam bomo ste polni denarja,upone prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, ki spadajo.

4. Če je predmet, ki je poškodovanih med prevozom ali ne morete uporabljati običajno,prosimo, pišite nam pravi, da so fotografije predmetov in povrnili vam bomo denar.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Vaše zadovoljstvo je naša prva prioriteta!

I f prejemu naročila in je v dobrem stanju,bi vam bili hvaležni, če bi lahko pustite 5-Zvezd Pozitivne Povratne informacije za transakcijo.

V nasprotnem primeru,bi vam bili hvaležni, če bi nam pišite pred odhodom 1-Star 3-Zvezde Povratne informacije,mi bo veselje, da se zagotovi zadovoljivo rešitev.

Oznake: headphon amplifi, sprejemnik, bluetooth stran turner, st mini humbucker, kitara sprejemnik, cobre kitara deli, zaviralcev, klavir tune, vintage hofner, metronom klavir.

Podatki

Številka Modela metronom
Vrsta sprejemnik
barve 4 barve

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Mini Profesionalni LCD Clip-on Digitalni Sprejemnik Metronom Kitaro, Klavir amp Metronomo Praktičnimi deli, pribor Za Turner 2019

Mini Profesionalni LCD Clip-on Digitalni Sprejemnik Metronom Kitaro, Klavir amp Metronomo Praktičnimi deli, pribor Za Turner 2019

Podobni izdelki: