Silikonski Baby Steklenice Ščetke Vrtljivo Krtačo za Čiščenje Gobo Pokal Krtačo Komplet Za Baby Steklenice Pranje Čiščenje Koristno x

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€4.42

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Silikonski Baby Steklenice Ščetke Vrtljivo Krtačo Za Čiščenje Gobo Pokal Krtačo Komplet Za Baby Steklenice Pranje, Čiščenje

1. Prodajne točke:

【Čisto Trikov-za-Doseči Mestih】Z dolgimi doseči ročico in mehke silikonske ščetine, in vgrajeni manganovega jekla naredi krtačo prilagodljiv, steklenica krtačo dobi globoko navzdol v kotičke in crannies za enostavno čiščenje proč trdovratno umazanijo v visoke, ozke posode, vendar ne prilegajo v pivo/vino steklenice.

【BPA-Free Varnost Materiala】BPA-free FDA Odobrila hrana razred silikonski material z hitro sušenje brez razmnožujejo bakterije, ki bo bolj varno za vašo družino, za zdravje.

【Se poslovite od Najlon/Gobo Krtačo】Najlonsko krtačo želijo težko lase enostavno nič steklenice, in enostavno izpadanje las, tako da je pri požiranju tveganja.Goba, čopič enostaven za preostale vode in pojdite mouldy, ki pasem bakterije in škoduje zdravju.Silikonska krtačo z mehkimi ščetinami ne bo nič steklenice več, suho, hitro, brez vode, oddih, trajen in brez deformacij.

【Anti-Slip Ročaj & Visi Luknjo Design】Anti-slip design ročaj omogoča bolj udoben oprijem.In visi luknjo enostavno odložite za hitro sušenje in skladiščenje.

【Dolgotrajno & Trajne】silikona čopič je ščetine vedno obdržati svojo obliko, se ne bo prekinil ali pa bo razpadel.BPA free in odporno na toploto do 464°F (240°C), vgrajena prilagodljiva manganovega jekla, da silikona steklenico krtačo dolgo obstojen in trajen.

2. Specifikacije:

Material: Hrana silikona BPA-free, manganovega jekla

Velikost izdelka: običajno: 30x4 cm / 11.8x1.6 palcev, več: 38x4 cm / 15x1.6 palcev

Delovna Temperatura: -40°~240° / -40°F~464°F

3. Opomba:

Zaradi različnih monitorjev in svetlobni učinki, dejansko barvo izdelka morda nekoliko razlikuje od slike barvo, hvala vam za vaše razumevanje.

4. Package:

1x Silikonski Steklenico Krtačo

Pošiljke:

Če ste naročilo,prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Na splošno,bomo poslali predmete v najkrajšem možnem času ko je vaše plačilo, je končan.

Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah,kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine,broderage taks,dajatev in davkov, za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov,in kupci, ki so odgovorni za carine.Razumem, da ste zaskrbljeni zaradi morebitne dodatne stroške za postavke.Na podlagi preteklih izkušenj.

Pogosta VPRAŠANJA:

1.Ali obstaja Številko za sledenje za moj predmet?

Da, smo ladjo, da vsak s svojo Številko za Sledenje, in si lahko ogledate pošiljko staus na ustrezni spletni strani.

2. Je izdelek, enako kot fotografije?

Da, vse fotografije so resnično.Vzeli smo te fotografije, ki jih sami.

3. Katere velikost lahko fit mi?

Predlagamo vam, da si naš velikost predlog grafikonu in naš izdelek velikost grafikona, če ste normalni prikaz.če imate posebna slika, prosimo, obrnite na nas ( povejte nam svojo višino in težo, prsi, pas, kolk velikost ).

4. Jaz sem prodajalca ,rad bi, da nakup več kosov vaš element, kaj je veleprodajno ceno?

Hi,hvala za vaše vprašanje, če bi želeli, da kupujejo velike količine, prosimo, pošljite e-pošto na nas, vam bomo najboljšo ceno, hvala!

Napovedi:

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili.kupec bo odgovoren za tako škodo ali izgubo, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

'

Oznake: čisto x, silikonski kuhinjsko gobo nosilec, silikonski nemoteno goba, silikonski hranjenje steklenički krtačo, oclean, p600, silikonski antilop goba, silikonski krtačo za pranje steklenico, park oznako x, 52mm pokal.

Podatki

Uporaba KUHINJA
Slog Strani
Vrsta Računalnik Krtačo
Poreklo CN(Izvora)
Material PP
Funkcija Na zalogi
Številka Modela Steklenice Pranje, Čiščenje

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Silikonski Baby Steklenice Ščetke Vrtljivo Krtačo za Čiščenje Gobo Pokal Krtačo Komplet Za Baby Steklenice Pranje Čiščenje Koristno x

Silikonski Baby Steklenice Ščetke Vrtljivo Krtačo za Čiščenje Gobo Pokal Krtačo Komplet Za Baby Steklenice Pranje Čiščenje Koristno x

Podobni izdelki: