Polnilna Silikonski Rose Klitorisa Sesalna Vibrator sex igrače za žensko Sesanju Črpalka Ženske Bedak jezika Lizati Klitoris Stimulator

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€15.82

-31%

€22.93

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Opis : Ljubek Mali Rose - Adorime klitorisa sesanju vibrator je oblikovan kot rose, ljubek videz, zaradi česar je enostaven za prevoz z vami, in boste lahko doživeli popolno vznemirjenje, oralni seks, kadarkoli. 6 Intenzivno Sesanju Frekvence - vrtijo pretok zraka ustvarjen z notranjim vibracije zanič in nagaja ščegetavčka, vam pomaga, da doseže orgazem v kratkem času.Z enim klikom jo lahko enostavno spremenite v zabavno z različnimi sesali.

Varne in Svilnato Gladko Silikona - Adorime je sex igrače so narejene iz medicinskega silikona, ki higienski in brez vonja.Ta svilnata-touch klitoris bedak bi več udobja za svoje zasebne dele.

USB Polnilne - Ta klitorisa spodbujanje vibrator je mogoče napolniti kjerkoli z opremljeno polnilnik USB znanja, ki omogoča, da uživajo v oralnem seksu veselje do 2 ur po tem, ko je polna.

Diskretno pakage & Zanesljive storitve - obljubimo, da naše stranke " podatki tajni in diskretno pakirani za zagotovitev zasebnosti.In imamo tudi ponujajo hiter odziv poprodajne storitve.Če imate kakršno koli težavo o tem, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.

Material: Silikon, ABS Napajanje:USB polnjenje 120 min trajanje s polnjenjem za 5 ur.Velikost:Skupna dolžina 3.6 palčni , Sesati sponke dolžine 1.8 inch Barva: Kot je prikazano Seznam paketov: 1 x rose vibrator 1 x Polnilec 1 x Pakiranje

O izdelku:

❤ Čudovit Malo Rose - klitorisa sesanju vibrator je oblikovan kot rose, ljubek videz, zaradi česar je enostaven za prevoz z vami, in boste lahko doživeli popolno vznemirjenje, oralni seks, kadarkoli.

❤ 7 Intenzivno Sesanju Frekvence - vrtijo pretok zraka ustvarjen z notranjim vibracije zanič in nagaja ščegetavčka, vam pomaga, da doseže orgazem v kratkem času.Z enim klikom jo lahko enostavno spremenite v zabavno z različnimi sesali.

❤ Varne in Svilnato Gladko Silikona - sex igrače so narejene iz medicinskega silikona, ki higienski in brez vonja.Ta svilnata-touch klitoris bedak bi več udobja za svoje zasebne dele.

❤ USB Polnilne - Ta klitorisa spodbujanje vibrator je mogoče napolniti kjerkoli z opremljeno polnilnik USB znanja, ki omogoča, da uživajo v oralnem seksu veselje do 2 ur po tem, ko je polna.

❤ Zanesljivo poprodajne Storitve - če imate kakršnekoli težave s to sesanju igrača, vas prosimo, da nam poveste, smo vam vedno na voljo!

Oznake: rose vibratorji, rudnik seks igrače, artifici cvet, seks igrače, bdsm igrač, vibrat, roza rabbit vibrator, seks stroker, klitoris sesati, rose seks igrače.

Podatki

Blago Certifikat Kakovosti 3C
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta G-Spot
Spolnost No
Blagovna Znamka Vibefun
Material Silikonski
Nespodobno Sliko No

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Polnilna Silikonski Rose Klitorisa Sesalna Vibrator sex igrače za žensko Sesanju Črpalka Ženske Bedak jezika Lizati Klitoris Stimulator

Polnilna Silikonski Rose Klitorisa Sesalna Vibrator sex igrače za žensko Sesanju Črpalka Ženske Bedak jezika Lizati Klitoris Stimulator

Podobni izdelki: