Novo Akcija
2ml twist pero slog lip gloss posodo z barvo krtačo, lip gloss čopič, svinčnik prazen paket, 100 kozarcev/veliko Povečaj

2ml twist pero slog lip gloss posodo z barvo krtačo, lip gloss čopič, svinčnik prazen paket, 100 kozarcev/veliko

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€61.65

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Spomnil:

1.Smo prodajajo samo prazen paket (pero pipa) za to postavko!!!

2. Pls svetuje pero barvo, kadar je to kraj, da lahko mixtured za 100 kozarcev.

Opis ta postavka: 2ml twist pero slog lip gloss posodo lip gloss cev lip gloss primeru z čopič

Postavka Št. TM-LG761

Pero velikost: 125.0*12.3 mm

Neto prostornina: 2.0-2.2 ml

Delo design: za zasuk navzgor/Struženje

Aplikator: krtačo konico aplikatorja, lahko dela dobro z lip gloss kozmetiko, kreme, debel gel izdelkov.

Lahko se uporablja področju: se Lahko uporabijo za Zdravilo ali Kozmetični izdelki polnjenje ali razpršilnik, kot lip gloss, oči krema, krema za roke, losjon za vse vrste gel, lak za nohte, lak za olje, itd.Prav tako se lahko uporablja za druge inducstry področju izdelkov razpršilnik.

Za to postavko, podrobnosti in jasno sliko vsake rezervne dele, lahko vidite iz followings slike.

Če ne logotip in barve po meri, sprejemamo tudi, na moq je 10 000pcs.

Pero v roza barvi:

Pero v zeleni barvi:

Pero v rjavi barvi:

Pls svetovala, katere barve si želite, da če se odločite za nakup(lahko naredite mešanico izbira)

Timabeauty je zadovoljen, da je dobava različnih in inovacije kozmetični izdelki, orodja in pripomočki v lepotnih področju.Nenehno poskuša najbolje, da dobava dobro izdelkov, konkurenčne cene in odlično storitev.

Toplo spomnite točk:

1. Lahko mix različnih predmetov prosto mesto, da shranite ladijskega tovora, vendar vas prosimo, da nas kontaktirate, ki je pred nami, ker smo, da preverite naše zaloge ravni za te elemente, ki jih pobral.

2. Za nekatere predmete, če potrebujete velik, da količina ali na zahtevo prilagojene da ali pakiranje, obvestite nas, smo zagotovo sprejeti po meri naročila.

3. Če imate velike količine naročila pa skrbeti za kakovost, smo lahko predloži 1-2pcs vzorcev za testiranje preden postavite formalno naročila.

Rok plačila: vsa plačila je treba opraviti, preden smo se dostavo.Sprejemamo Alipay (Depozitni), western union, Kreditne Kartice, T/T plačilo za naše podjetje bančni račun.

Dostava pogoji: Vse blago, ki bodo dobavljeni v roku 3 delovnih dni po prejemu potrdila plačilo.Bomo izpolnite številko za sledenje parcela ko smo ladje naročila.Za zagotovitev pošiljko, varnost in hitro dostavo, trenutno uporabljamo samo EMS, DHL, FEDEX, UPS, TNT račun na ladjo blaga, za večino držav, v kolikšnem času je potrebno samo 3-5 delovnih dni.Naše podjetje lahko dobili zelo dober popust za naše stranke.Če bi količina je tako velika, bomo lahko poskrbeli ocean pošiljke za shranjevanje tovora, smo pošiljke oddelek za ravnanje pošiljke za naše stranke.

Vrne in vračilo pogoji: povrnili vam Bomo celotno vsoto, če je blago, ki ste ga prejeli ni isto kot opis, blago mora biti v dobrem stanju in ga je treba vrniti k nam v 3 dneh po tem, ko ga prejmete.Pomanjkljivo ali poškodbe med prevozom, se obrnite na nas v času, za izmenjavo, ampak ladjar stroškov, je treba sprejeti odgovornost za kupca.

Povratne informacije:

Zadovoljstvo strank je zelo uvoz za podjetja.Če ste zadovoljni z izdelki in naših storitev, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije velikodušno.Če niste zadovoljni, nas kontaktirajte, preden to storite negativne povratne informacije, recimo, dela skupaj, da reševanje spora ali nesporazum med posel, lahko napišete e-pošte za nas, naše storitve koordinator je Gospod Jacky Chen.

Oznake: cev twist, prazno maskara, prazno nohtov olje pero, Prazno Pero, steklenico twist, prazno lak pero, prazno svinčnik za nohte, prazno lip gloss pero, prazno lip gloss cev s čopičem, pero twist.

Podatki

Vsako pero teža 11g s čopičem nasvet
Neto Prostornina 2ml
Aplikator Čopič nasvet aplikator
Številka Modela TM-LG761
Pero materiala PP materiala
Velikost 2ml twist pen
Pero velikost L125.0*D13.8 mm
Postavka Vrsta Povratne Steklenice
Pero se lahko uporablja Za lip gloss ali gel ali krema kozmetika
Pero barve Roza, rjava ali zelena

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

2ml twist pero slog lip gloss posodo z barvo krtačo, lip gloss čopič, svinčnik prazen paket, 100 kozarcev/veliko

2ml twist pero slog lip gloss posodo z barvo krtačo, lip gloss čopič, svinčnik prazen paket, 100 kozarcev/veliko

Podobni izdelki: