1/5/10 Kos Swashable in Ponovno Ženske Človek Odraslih Krpo Mondkapjes Zarodnih Zaščito Mondmasker Maskara Prostem Varnost maske za obraz

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€2.45

-50%

€4.90

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Sledite nam, da uživajo Navijači Ekskluzivni Popust

1.VIP cena in dodatni popust za spremljevalce.

2.Zmagovalni brezplačne izdelke in velika kuponi iz trgovine klub.

3.Poznavanje novih turistov, trgovina promocijo in drugih prejemkov vnaprej.

1/5/10 Kos Swashable in Ponovno Ženske Človek Odraslih Krpo Mondkapjes Zarodnih Zaščito Mondmasker Maskara Prostem Varnost maske za obraz Prosimo, da se vljudno opozoriti,navedenih izdelek proizvaja in distribuira v tujini in v skladu z zakoni svoje države izvora.Specifikacije

Material: Poliester bombaž

Množice: Izobraževanje Odraslih

Spol: Unisex

Opombe: 1 kos KN95 filter za vsako masko

Je treba biti pozoren

Prosimo, dovolite majhnosti odstopanja zaradi človekovih meritev.

Zaradi vpliva svetlobe in monitorja svetlost, lahko obstajajo majhne razlike med barvni ton fotografija in dejanski predmet.

O naših trgovin in izdelkov:

Zagotavljanje kakovosti: zavezani Smo k zagotavljanju najboljše izdelke za globalne kupce.Vsak izdelek, ki bo preizkušen v nakup in shranjevanje.

Cenovni popusti: Naši izdelki so na voljo neposredno po tovarni in ni posredniške agencije.Če želite, da bi v večjem obsegu, se, prosimo, obrnite na nas za veleprodajno ceno!

Strokovno pakiranje: Za namestitev na dolge razdalje mednarodne pošiljke, večina naših trgovini, se bodo izdelki, ki so priložena original škatla.Ob istem času, da bi zmanjšali cene, najbolj igrače bodo zapakirani, brez potrebe za izvoz standard embalaži.

Odlična storitev: Prosim, pustite 5-star povratne informacije, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, bomo cenim (Postavka, kot je Opisano 5 zvezdic, Komunikacije 5 zvezdic, čas Poštnine 5-zvezd).

Če izdelka, ki ste jih prejeli poškodovane ali napačen, prosim, ne pustite vse negativne povratne informacije prvi.Prosimo, kontaktirajte nas čim prej.Bomo rešili v najkrajšem možnem času in najti najboljšo rešitev.

Izbrati nas z zaupanjem, tako da vam ne bo žal vaši izbiri !

Oznake: črna Maskara, odrasle maske, modra maskara, maska za virus, trepalnic maskara, vodotesno maskara, barvno maskaro, velikonočni masko, oblikovanje maske, risanje masko.

Podatki

Funkcija Osebni
Blagovna Znamka QWER
Številka Modela KZ70
Razred zaščite NOBEN
Življenjski cikel Non-enkratno
Poreklo Celinska Kitajska
Primerno Za odrasle
Material Bombažno krpo

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

1/5/10 Kos Swashable in Ponovno Ženske Človek Odraslih Krpo Mondkapjes Zarodnih Zaščito Mondmasker Maskara Prostem Varnost maske za obraz

1/5/10 Kos Swashable in Ponovno Ženske Človek Odraslih Krpo Mondkapjes Zarodnih Zaščito Mondmasker Maskara Prostem Varnost maske za obraz

Podobni izdelki: