Srčkan Newborn Baby Doll Mehki Silikonski Vinil Realne Newborn Baby Doll Naključno Oblačila X6I5

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€29.27

-25%

€39.55

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Opis

Vljudno pls opomba: doll oblačila bodo poslane naključno po naših zalog .smo prosi za razumevanje

VELIKOST - 21"/55cm od glave do pet, z mehko dotikajte vinil glave, obraza in udov, prilagojenih telo za resnično baby občutek.in otroci lahko pa ji, da povsod.

Popolnoma poseable za dodatno realizem.Ona je mehko otroka v prahu, vonj in je prilagojenih, da se počutim kot pravi otroka v roke. (Teža:1.98 LB)

Ljubek obraz in dolge trepalnice, rahel rdečilo na njen obraz in roke koreninami moher se zgleduje po naših umetnik, ki je namenjen predstavitvi visoko kakovostnih lutke za ljudi, ki so res ljubezen lutke.Lep silikonski vinil za celotno telo, Material izpolnjuje varnostne zahteve.ne vstopijo v vodo stuširam.

OBLAČILA - ročno.Po lutka velikosti, lutka, ki bo prišel z obleko.(0-3 mesecev, otroška oblačila lahko fit)

DARILA sklopu - realistična lutka, ki bodo prišli z cucla, hranjenje steklenički in lutka obleko.Dobra izbira za otroke darilo(igrače, hairband ne vključuje).

Las - Lase je mogoče oprati in oblečena.Če je dlaka je malo grdo, prosimo, uporabite posebne lasuljo glavnik, da skrbi za nežno.

SUPER ZA - festival darila, darila za rojstni dan, otroci igrajo z igračami, dedek ali babica, ki spremljajo lutka, ljubitelji in zbiralci zbirko.

pozdravljeni, fantje, hvala za obisk moje trgovine.Lahko stopite v stik z nami, da bi dobili več podrobnosti blaga .Če potrebujete več v to postavko ,se lahko obrnete na nas.mi vam bo dala naša najboljša cena.Pustite sporočilo!

Oznake: lutka bebe prerojeni telo silikonski vinil, lutka npk, lutka komplet, ki so prerojeni, bebe prerojeni 25 cm, baby dekle zelena, baby pravi mehko, 22 palčni telo, prerojeni krilo, silikonski lutke otroka ne bombaž, dojenček rodi menino.

Podatki

Postavka Vrsta Lutke
Blagovna Znamka JJRC
Poreklo CN(Izvora)

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Srčkan Newborn Baby Doll Mehki Silikonski Vinil Realne Newborn Baby Doll Naključno Oblačila X6I5

Srčkan Newborn Baby Doll Mehki Silikonski Vinil Realne Newborn Baby Doll Naključno Oblačila X6I5

Podobni izdelki: