Vzglavnik Polje,Poroka Korist Škatle, Stranka Korist Polje, darilo polje 30pcs/veliko

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€35.70

-6%

€37.98

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Kot nalašč za baby tuš korist, poroka korist, in darilo.Material: 250 g Velikost Papirja:14x19x4.5 cm 30pcs/veliko Pls opomba:ne vključujejo trak in oznako.

Dostava

1. Običajno bo ladja vaše naročilo v roku 3 delovnih dneh po prejemu vašega plačila, zamude, vendar dostava bi se zgodilo, kot je naš shranjevanje sprememb vsak trenutek, če potrebujete nujno, vljudno prosimo, da nas kontaktirate, preden, da preverite zalogo.

3. Ne potrdite Naslov in Telefonsko Številko, ki ste pustili, da nas.Telefonska Številka je zelo pomembno za post office lahko stik z vami, v čas, zato vljudno prosimo, da skrbno preverite, da bi se izognili nepotrebnim moti in izgube lahko bi vam.

4. Stranke so odgovorne za kakršno koli po meri, takse, uvozne takse in dajatve, davki, ki jih zaračunavajo svoje občine, vsak civilne je responsiblity za svojo dolžnost.Bomo potrudili, da bi preprečili ali zmanjšali meri pristojbine, ki jih ugotovi elemente kot "darilo" ali razglasi nizko vrednost v račun.Če niste zagotovili osvojil meri pravila, prosimo, posvetujte se s svojim prvič po meri.

Povratne informacije:

Cenimo vsak pustite povratne informacije, ki jih naše stranke; Če obstajajo kakršne koli težave, se obrnite na nas prvič pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Obravnavali smo ga rešiti vse težave ASAP.Upamo, da vam je všeč naša predmetov in uživajo nakupovanje in nam alsp upam, da vam lahko nam pozitivne povratne informacije.Hvala!

Storitev:

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.Potrudili se bomo, da bi bilo naše veliko veselje mi je, da naredite nekaj za vas.Podpiramo velika količina naročil in OEM storitev, če boste potrebovali, prosimo, obrnite neposredno na nas, vam bomo ponudili najboljše cene in odlična storitev.

Če imate kakršno koli quetions o naši trgovini ali naše prodcuts, vas prosimo, da nas kontaktirate, bomo odgovor, da boste v roku 24 ur po prejemu e-pošte.

Hvala, ker ste prišli, dobrodošli spet!

roza

Oznake: baby robe, veliko obroč, Lepota Ponudbe, otrok robe, 3d model ženska, storge šatulji, darilni set polje, glave šatulji, moške darila polje, darilo polje socialne.

Podatki

Blagovna Znamka Ferimo
vzorec Cartoon živali
Številka Modela A-92
Število Kosov 30pcs
Material Karton
Priložnosti Stranka

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Vzglavnik Polje,Poroka Korist Škatle, Stranka Korist Polje, darilo polje 30pcs/veliko

Vzglavnik Polje,Poroka Korist Škatle, Stranka Korist Polje, darilo polje 30pcs/veliko

Podobni izdelki: