Novo Akcija
Najnižja cena SC09 PLC KABEL SC-09 Rdeče barve kabel za programiranje FX in vrsto PLC brezplačna dostava Povečaj

Najnižja cena SC09 PLC KABEL SC-09 Rdeče barve kabel za programiranje FX in vrsto PLC brezplačna dostava

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€8.21

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Dobrodošli Vaše Naročilo

Z uporabo najboljše valjane žice!Visoko ceno!Nizek dobiček!Neposredna prodaja iz Tovarne!Prosimo, bodite prepričani, da nakup!

Standard programiranja kabel za Mitsubish MELSEC FX in PLC serije z 8-pinski priključek in DB-25 priključek.RS232/RS422 Priključek,3 metrov dolžine,z kazalnika.

SC-09 MITSUBISH PLC programiranje kabel za FX in serije

Opis:

Rdeča Standard programiranja kabel za Mitsubish MELSEC FX in PLC serije z 8-pinski priključek in DB-25 priključek.RS232/RS422 Priključek,3 metrov dolžine,z kazalnika.

1.Bomo ladja vaše oders v roku 2 delovnih dni po plačilu se zbrišejo. 2.Element, ki je poslana preko Hongkong ali Singapur post CHN post .To običajno traja 12-15 delovni dan po vsem svetu, je odvisno od cilja, ki ste v živo. 3.Če ne boste prejeli izdelek po 25 dni, nas prosimo kontaktirajte prosto, bomo poskušali naši moči, da reši dostave problem. 4:Če se odločite, DHL/EMS/UPS ,vljudno prosim, povejte nam svoje telefonska Št., to je potrebno, ko jih pošiljate predmete, da vam čas dostave za DHL in ups je 4-5working dni,EMS dobavni rok je 6-8working dni. 5:Mednarodni ladijski promet je bolj zapleten in zaradi obeh držav, carine,tranzit postaje itd.To lahko traja dlje časa, kot je pričakovano. 1.Vsi izdelki so bili testirani in so v dobrem, preden ladja. 2.Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v roku 7 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Kupcu so odgovorni za theshipping stroškov. 3.Če element napako v 2 mesec, poslali vam Bomo zamenjavo brez dodatnih polnilnik, ko bomo prejeli okvarjen izdelek.Druge Politike: 1.Ne bomo odgovorni za vse po meri ali dajatve, uvozne dajatve. 2.Bomo zapustili pozitivno feedbackafter ste ga prejeli element.Pišite nam, če ne boste zadovoljni.

3.Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovnega dne.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosimo, ponovno poslal vaše e-pošte in vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

1 Kupca zgodnji potrditvi bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.

2 Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto,vendar je to 1 minuto je zelo pomembno, pomembno za nas.

3 obrnite na nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

Oznake: fetiš konj, m42 nikon, fetiš ogrlica, bayonet gori, fujifilm adapter za canon objektiv ef, canon pentax, sc09, fringer, baby swinger, cb600f hornet.

Podatki

Izolacijo PVC
Garancija 1 Leto Garancije
Uporaba plc cable
Cena Tovarniško ceno
Vrsta SC09 PLC CABLE
Blagovna Znamka ZHXOBD
Dirigent Materiala Baker
Številka Modela sc09

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Najnižja cena SC09 PLC KABEL SC-09 Rdeče barve kabel za programiranje FX in vrsto PLC brezplačna dostava

Najnižja cena SC09 PLC KABEL SC-09 Rdeče barve kabel za programiranje FX in vrsto PLC brezplačna dostava

Podobni izdelki: