Anime Plašč Belilo Kurosaki Ichigo Sweatshirts Hoodie Ponoči Zip Kapuco Unisex Zgostitev Suknjič Oblačila za Moške in Ženske

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€20.34

-44%

€36.98

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

OPIS

To hoodie, ki je narejen z 95% poliester, 5% bombaž strani dodelane, da se zagotovi svoj pulover hoodie grafika je usklajena, popoln in povsem briljantno.Pralni pranje toliko, kot želite - naše hoodies opraviti, sublimacijski tisk, ki uporablja posebno toplote-dye aplikacija, ki je odporen na bledenje in krvavi.

UDOBJE & STYLE

High-definition sublimacijski tisk tehnika zajema celoten sprednji, nazaj, kapuco, rokavi...vse!Vsak tkanine plošče na puloverju je natisnjena z grafiko pred šivanje, da se zagotovi design je brezhibno in gradnjo je kot nalašč.

Naše apparels so vse Ročno Izdelane.Prosimo, dovolite 5% odstopanja glede na barvo svetlost (on-off zaslon), kot tudi šivanje poravnavo.

Če ste padec ladijskega prometa za stranke,vljudno prosim, obrnite na nas vam bomo pomagali obdržati blago na zalogi.

Imamo lastno tovarno,smo tudi podporo za oblikovanje po meri in 5pcs/velikost/barve MOQ.

Za padec ladijskega prometa stranke,vljudno prosim stik z nami,boste dobili najboljšo ceno.

Ponujamo najboljše 3D All-Over-Print Hoodies!

Prosimo, da preverite vse naše Marvel izdelkov.

Dragi prijatelj, lahko plačate denarja, s kreditno kartico/WebMoney prenos/debetne kartice/western union/QIWI Denarnice, itd.

Če vaše naročilo stroškov presega US $300, Bomo poskrbeli z vami DHL, FedEx, ali Aramex brezplačna dostava storitev. (oddaljeno državo na zahtevo US $400)

Če se odločite express ladijskega prometa, prosimo, ne pozabite, da zapustijo svojo kontaktno številko, to je nujno potrebno za express dostava

Če ne boste 100% zadovoljni s kakovostjo vašega nakupa, od Shipside, ga lahko vrnete ali izmenjava elementov v roku 30 dni od dobave datum.

Zahteve:1. Predmeti, ki jih prejmete v roku 30 dni od dobave datum.2. Predmeti, ki jih prejmete nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži.3. Vrnitev ladijski promet pristojbina se plača kupec

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, in vsakih 5 zvezdic za podrobno oceno vašega naročila.Ko ste nam kažejo screenshot tako 5 zvezdic, vam bomo POPUST za vaš naslednji naročila.

2. Če si delite naš izdelek povezavo na vašo Ins, VK, ali Facebook, vam bomo Darilo ali Kuponov za vaš naslednji naročila.

3. Če ne izpolnjujejo naših izdelkov, pls obrnite na nas, preden se odpravite nevtralno (3 zvezdice) ali negativna (1-2 zvezde) povratne informacije.Zagotavljamo vam bomo 100% rešiti vsak problem za vas.

4. Prosimo sporočilo, da nas, preden si pripravite se, da pusti negativne povratne informacije ali odpiranje vseh sporov za naročilo.Komuniciranje je najboljši način za rešitev težav,

10921517718438758

Oznake: potek igre, hentai majica, smrt opomba majica, ichigo, afriške super vosek, ichigo kurosaki, belilo cosplay kostum, topel pulover s kapuco anime, egipt zip hoodie, bape hoodi.

Podatki

Zapiranje Tip zadrgo
Dostava Načinu Dropship / Retail /Trgovina
Oblačila Dolžina Redni
Spol MOŠKI
Starost 18 do 39 Let
Številka Modela OTSW
Ovratnik Hooded
Hooded Da,
Darila Za Fanta / Moža/ Očeta/ Prijateljev
Blagovna Znamka YINUODAIL
Material Poliester
Vzorec Tipa 3D
Rokav Slog Redni
Velikost S,M,L,XL,XXL,XXXL,4XL,5XL
Vrsta Redni
Debelina Flis
Snemljiv Del NOBEN
Design Ideja za Film & Anime
Funkcija 2 Ženske Majica/ Moški Majica
Poreklo CN(Izvora)
Sezona Pomlad /Jesen/Zima
Slog Navijači Pulover
Rokav Dolžina(cm) Polno
Primerni Za Unisex
Funkcija 1 3D Natisne Majica
Postavka Vrsta Hoodies
Funkcija 3 Padec ladijskega prometa za podporo
obrti Svetlobna Digitalni Tisk

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Anime Plašč Belilo Kurosaki Ichigo Sweatshirts Hoodie Ponoči Zip Kapuco Unisex Zgostitev Suknjič Oblačila za Moške in Ženske

Anime Plašč Belilo Kurosaki Ichigo Sweatshirts Hoodie Ponoči Zip Kapuco Unisex Zgostitev Suknjič Oblačila za Moške in Ženske

Podobni izdelki: