Moda 3MM Neoprena Potapljaško Obleko UPF 50+ Zaščite za Celotno Telo, En Kos Dolg Rokav Vdih Spearfishing Podvodni mokra Obleka

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€24.03

-42%

€42.15

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Opišite prodajne točke:

Se vam je neprijetno, medtem ko spusti sami, oblečen v potapljaško obleko?To potapljaško obleko bo popolnoma rešiti ta problem.

Tesno vgradnjo clipping in 3 mm super debele design z edinstveno pokrivala, da vaše telo toplo.

Material, ki je Gladko in visoko elastičnega najlona v kombinaciji tkanine in neoprenske SCRnot zmanjšalo samo vode, ampak tudi zaščito vaše telo od morske živali " napad.

Edinstven pokrivala design-Za boljše

toplotno izolacijske učinkovitosti Vezivnega mednožje-Brezšivne vzorce in visoko kakovostnih sponke za priključitev vrhu in hlače z Visokim pasom design-Doseči več toplotni zaščiti in prepreči neprijetnosti, medtem ko je sedel in tehnologijo, ki je Boljša konstrukcija za vodoodpornost in toplotna izolacija

Opomba :

1.Nošenje plastično vrečko na vaše roke in noge, preden pospravite na.

2.Ko vzleta to obleko, prosimo, odklepanje zadrgo, nato obrnite potapljaško obleko in izvlecite vaše roke in noge.Ne vlecite za lisice preveč hardDue, da je mogoče fizično razlike med različnimi monitorji (e.g.modeli, nastavitve, barvne lestvice, plošče tip, zaslona bleščanja, itd.), je izdelek fotografija je samo za ponazoritev, in morda ne ravno odražajo dejanska barva othe postavka prejeli.

Pogosta VPRAŠANJA

Vprašanje: bo voda vpišite v to potapljaško obleko?

Odgovor: ta obleka je neprepustna in vročina ohrani, čeprav malo količino vode, ki lahko prodira v z zadrgo vrzel, lisice, in dekolteja.

Vprašanje: Bo toplo, ko voda prodrla v?

Odgovor: Nekaj vode je potrebno izolirati vaše telo od zunaj vode, ker se lahko izvede s telesno toploto in postane plast vode film, ki je zaščitena s to potapljaško obleko, tako da je vaša telesna temperatura ohranja stabilno.

Vsebina Paketa

1 x Mokro Obleko

Slog in Fit Disclaime r:

Lahko zagotovimo, da je na splošno slog prikazano na fotografiji je točno, vendar pa lahko obstajajo razlike v tem, kako slog, ki se pojavi med rabo.To je odvisno od drugih fizikalnih spremenljivk, e.g.osebna telo velikost, obliko telesa, limbproportion, višine itd.

Navodilo :

Tam lahko 1 - 3cm razlikujejo zaradi ročnega merjenja.Prosimo, da izberete pravega glede na vaše trenutne razmere, Velikost Prsi HiP Pasu S 88 cm/34.64" 76 cm/29.92" 82 cm/32.28" M 92 cm/36.22' 80 cm/31.49" 86 cm/33.85" L 96 cm/37.80" 84 cm/37.07" 90 cm/35.43" XL 100cm/39.37" 88 cm/34.64" 94 cm/37.01" XXL 104 cm/40.94" 92 cm/36.22" 98cm/38.58"

Oznake: potop bo ustrezala, neopren človek, surf neopren, Mokra obleka, potop opremite, plavati obrabe, hisea spearfishing mokra obleka, scuba potapljanje, za celotno telo, skladiščenje obleko, mikro tangice bikini kopalke za ženske.

Podatki

Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Wetsuits
Vzorec Tipa Trdna
Blagovna Znamka WOCLEILIY
Številka Modela potapljaške obleke
Spol MOŠKI
Šport Tip Plavati
Material Najlon
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Moda 3MM Neoprena Potapljaško Obleko UPF 50+ Zaščite za Celotno Telo, En Kos Dolg Rokav Vdih Spearfishing Podvodni mokra Obleka

Moda 3MM Neoprena Potapljaško Obleko UPF 50+ Zaščite za Celotno Telo, En Kos Dolg Rokav Vdih Spearfishing Podvodni mokra Obleka

Podobni izdelki: