Tooarts Železa Morska Deklica Figurice Stenski Obešalnik Železni Kavelj, Stenske Wall Mount Coats Brisače, Vrečke Tipko Stojalo Držalo, Kovinske Skulpture Obrti

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€9.25

-44%

€16.52

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Opis:

To je praktično morska deklica steno kavelj, in je privlačna in tekme za obmorskih domu, plaži, hiše ali druge plaža-tematskih dekor.Ta stenska svetilka kavelj rack je zasnovan tako, da bo dovolj trden, da ročaj vaši družini plašči, brisače, torbe, ključe in druge majhne stvari.To stenski obešalnik je ročno poslikane in je letnik učinek.Preprečuje kljuke iz rjavenje.Z nohti(vključeni), lahko pa ga namestite enostavno.Obešanje kavlji so lahko odličen dodatek za vaš dom in dodati veliko dotaknite se, da vaš dom dekor.

Značilnosti:

Privlačen stenski obešalnik: Ta vintage kovinski morska deklica steno kljuko, je privlačna in tekme za obmorskih domovih, plaža hiše ali katerekoli druge plaža-tematskih dekor.

Čvrsta struktura: Ta stenska svetilka kavelj rack je zasnovan tako, da bo dovolj trden, da ročaj vaši družini plašči, brisače, torbe, ključe in druge majhne stvari.

Ročno poslikane in enostaven za uporabo: Ta stenski obešalnik je ročno poslikane in je letnik učinek.Preprečuje kljuke iz rjavenje.Z nohti(vključeni), lahko pa ga namestite enostavno.

Prihranek prostora zasnova: Uporabite to v vašo spalnico, dnevno sobo ali katerega koli drugega prostora, da bo teh krajih urejeno in organizirano.

Edinstven dekor: obešanje kavlji so lahko odličen dodatek za vaš dom in dodati veliko dotaknite se, da vaš dom dekor.So zelo privlačne in bi svoje mesto očarljiv videz.

Specifikacije:

Barva: Modra in zlata

Material: Železo

Velikost izdelka: 23x3x13cm / 9 * 1.2 * 5.1 v

Paket velikost: 25x5x15cm / 9.8 * 2 * 5.9 v

Izdelek teža: 95 g / 3.4 oz

Package teža: 155 g / 5.5 oz

Package seznam:

1 * Steno Kavelj

Dostava:

1.Zagotavljamo vam, da pošlje blago v 24-72 uro po potrditev plačila, razen počitniških.

2.Mi ladje, ki jih na Kitajskem post,HKpost EMS,DHL,Fedex,glede na vašo izbiro pri dajanju naročil .

3.Če niste prejeli izdelek po 45 dni,vas prosimo, da nas kontaktirate.Mi bo vsa naša prizadevanja, da odpravite težavo.

4.Nismo odgovorni za zamude causedby carinskih Uvoznih dajatev,davkov ali drugih customscharges.

Garancija:

1.Vsi predmeti, ki imajo 1 leto garancije.ČE vaš nakup ne izpolnjujejo tržne kakovosti, primernosti za namen, ali se ujemajo z opisom, Smo lahko prepričani, da vaše težave je mogoče odpraviti .

2.Za napačno-poslani predmeti, vas Prosimo, da nas kontaktirate v 48 urah po porodu.Bomo poskrbeli, da poda pravilne postavke ali vrniti vse vaše plačilo.

3.Za napako ali napako izdelkih,vas prosimo, da fotografije ali videe,bi pon. ali nadomestila po potrditvi.

Oznake: hippo ključ, klop papirja, majhen kip, kvačkanje samorog, svečnik, candl imetnika, antler svijećnjak, hotel namizna, skledo hippo, aligator, dekor.

Podatki

Material Kovine
Tema Živali
Blagovna Znamka Tooarts
Slog Retro in Nostalgičen/Staro Pohištvo

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Tooarts Železa Morska Deklica Figurice Stenski Obešalnik Železni Kavelj, Stenske Wall Mount Coats Brisače, Vrečke Tipko Stojalo Držalo, Kovinske Skulpture Obrti

Tooarts Železa Morska Deklica Figurice Stenski Obešalnik Železni Kavelj, Stenske Wall Mount Coats Brisače, Vrečke Tipko Stojalo Držalo, Kovinske Skulpture Obrti

Podobni izdelki: