Novo Akcija
KIWITIME AK76 SMARTWATCH Bluetooth Smart Watch Srčnega utripa Prilagodite Gledati Obraz brez Zameno za Kakovost Vprašanje Povečaj

KIWITIME AK76 SMARTWATCH Bluetooth Smart Watch Srčnega utripa Prilagodite Gledati Obraz brez Zameno za Kakovost Vprašanje

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€21.27

-54%

€46.24

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Nasveti: Sledite našo trgovino, da bi dobili navijači ekskluzivni popust!

Specifikacija:

Pazi, velikost:44: 44*38*10.7 mm

Pazi, barva: Barva: Črna, Srebrna, Rose zlata, Blue & Rdeča

Trak velikost:44: Fit 42/44 trakov

Velikost zaslona:44: 1.75 palčni

Zaslon: HD IPS, 320x385 slikovnih Pik 2.5 D Ukrivljen, poln zaslon na dotik

CPU:MTK2502C

Pomnilnik: 256M+64M

Baterija: 320mAh Li-ionska baterija, 1.5-2 dni baterije, nespremenljiva

Polnilnik Specifikacije: Brezžični Polnilnik

Bluetooth različica:4.0

Sistem: Podpora AndroidOS 4.4 zgoraj in IOS 8.0 zgoraj

Jeziki : Kitajski, Tradicionalni, Angleški, Nemški, Španski, Italijanski, Francoski, Portugalski (Portugalska), Portugalski (Brazilija), Ruske, Indonezijski, Poljski, Vietnamski, Hebrew, Arabic, Perzijska , Tajska, Japonska

Funkcije:

Informacije Push: Sinhroni dohodna sporočila, obvestila Notification Center v vaš telefon (Opomba: Pri Nekaterih Telefonih, ikona za Sporočila ni na voljo zaradi sistemskih omejitev vseh dohodnih sporočil, ki bodo prikazani v ikona Obvestila, namesto)

Klici: Bo & Sprejemate klice po povezavo Bluetooth z Pametni Telefon

Srčni utrip odkrivanje: Nadzor vaš srčni utrip

EKG: EKG Zdravje analizo podatkov

Koraki: štetje Korakov, Kalorij, razdalje monitor

Celoletne reminder: Nastavite čas, da se opomnik vas, da šport, spreminjanje nezdravega življenjskega sloga

Spanje spremljanje: Za snemanje in analiziramo stanja spanja objektivno in znanstveno

Našli Telefon: Anti-lost, Zvoni telefon ali gledanje

Šport Funkcije

Bluetooth predvajalnik glasbe: Daljinsko upravljanje telefon, predvajalnik glasbe

Bluetooth, Kamera: Daljinski upravljalnik mobilni telefon, da fotografije

Druge funkcije: Alarm, Kalkulator, Stop gledal, Vibracije

Pakiranje:smart watch*1 / napajalni kabel*1 / uporabniški priročnik*1 / original trgovina na drobno polje*1

Q&A

1. Ali ima fotoaparat?

Ne, to nima fotoaparata, vendar pa se lahko daljinsko upravljanje fotoaparata na telefonu, da posnamete fotografije.

2. Ne sms sinhronizacijo podporo?

Stara Sms sporočila, sinhronizacijo, ki je na voljo za Android telefone, vendar je onemogočite za iOS zaradi omejitve iOS sistem.

Ampak za iOS, uro lahko sinhronizirate prejetem sporočilu iz Obvestila Center in prikažite vsebino sporočila pod ikona Obvestila, ne ikona za Sporočila.

Prejemate lahko sporočila, obvestilo SMS, Whatsapp, itd,

ko imate dohodni push sporočilo na vaš Telefon tako za Android in iOS.

Sporočilo si lahko ogledate vsebino v Obvestilu.

3. Je merilni rezultat natančen?

Zaradi srčnega utripa/EKG/Krvni Tlak monitor naprava ni strokovno medicinsko ali šport odkrivanje instrument, rezultat morda ni zelo natančen, kot tiste, strokovno instrument.Ta funkcija je samo za zabavo.Lahko uporabite poklic instrument, če boste potrebovali bolj točne podatke.

Pogoji Storitve

Dostava:

Uporabljamo www.safran.si Standardna Dostava (Poda, da večina držav v 10-30 dni) in DHL (Poda, da večina držav v 3-10 dneh.

Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske takse, dajatve in davki za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

Napovedi:

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 7 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Garancija In Vzdrževanje:

Ponujamo 7-dnevno brezplačno zamenjavo.Kupci lahko zaprosi za zamenjavo v roku 7 dni od vašega prejema izdelka.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

Ponujamo tudi 6-mesečno brezplačno vzdrževanje.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev in ponovno pošiljanje.Če se kateri koli del je potrebno, da se nadomesti, kupec je treba tudi plačati stroškov delov, ki se zamenjajo.

Pred vrnitvijo artiklov, prosimo, potrdite, povratni naslov in logistika način z nami.Po daš elemente logističnega podjetja, prosimo, pošljite nam številko za sledenje.Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.

Velikosti ali Fit Vprašanja:

Velikosti, ki so ponazorjene s posebnimi meritvami na podrobne specifikacije.Prosimo, preverite specifikacije, preden ste naročilo.Običajno dovoljene razlike v velikosti približno 0.5 cm v merjenje.Če ugotovite, velikost izdelki ne ustrezajo, lahko neposredno obrnete na nas.

Barvna Neusklajenost:

Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor, osvetlitev, ozadja itd.Vendar, če ste prepričani, da je izdelek prejeli v napačne barve, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno.

Povratne informacije:

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: smartwatch, p9 smartwatch, plus pametno gledati, ak76 pametno gledati, pametno gledati tactico v3, chotog pametno gledati, band smartwatch, hs6620d pametno gledati, tip122, bylynd.

Podatki

Vrsta Na Zapestje
Kamera Zadaj NOBEN
Zmogljivost baterije 300-450mAh
Sistem NOBEN
GPS No
Prenos APLIKACIJE na Voljo No
Certificiranje CE
Mehanizem No
ROM 256Mb
RAM 128MB
Način Omrežja NOBEN
Slog Moda
Kartica SIM na Voljo No
Baterija Snemljiv No
Band Materiala Lepilni Trak,
CPU Model MTK2502
Snemljiv Pasu Da,
Blagovna Znamka KIWITIME
Funkcija Klic opomnik
Nepremočljiva Razred Življenje nepremočljiva
Jezik Nemški
Ločljivost 320*385
Velikost Zaslona 1.75 palčni
Uporaba Starostni Skupini Za odrasle
Ohišje Material ZLITINE
Združljivost Vsi Združljivi
Več Klicanje Da,
Gibanje Tip Elektronski
Proizvajalec PROCESORJA Mediatek
Poreklo CN(Izvora)
Zaslon Obliko Kvadratni

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

KIWITIME AK76 SMARTWATCH Bluetooth Smart Watch Srčnega utripa Prilagodite Gledati Obraz brez Zameno za Kakovost Vprašanje

KIWITIME AK76 SMARTWATCH Bluetooth Smart Watch Srčnega utripa Prilagodite Gledati Obraz brez Zameno za Kakovost Vprašanje

Podobni izdelki: