IWHD Ameriški Retro LED Stropna Luč Napeljave, Kuhinja, Balkon Verandi Industrijske Dekor Stropne Svetilke Lamparas Pared De Letnik

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€51.47

-29%

€72.50

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

O svetilke,to je garancija je 3 leta!Specifikacije Svetlobno Vrsta Informacije Podometno Montažo Funkcije Žarnica je Vključene Style Letnik Amercian Mansarda Konča Slikarstvo, Smer Svetlobe Svetloba Okolice Predlagal, Soba Fit Garaža, Hodnik, Vpis, Jedilnica, Spalnica, Dnevna Soba Predlagal, Soba Velikost 10-30 Dimenzije Stalnica Višino, Kot slika prikazuje Stalnica Širina Kot slika prikazuje Držalo Dolžine Kot slika prikazuje Verigo/Dolžina Kabla 0 Žarnica Informacije Število Žarnic >20 Žarnica Znanja Klin Moči 12W Žarnica je Vključene ali Ne, Žarnica je Vključena Material Stalnica Material Aluminij Odtenek Material, Steklo Barva Stalnica Barva Črna Teže Neto Teža(kg) 1

Plačilo

1) Weaccept Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive throughsecure plačilnih procesor DEPOZITNI.

2)Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Ifyou ne more prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minutesand ponoviti Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

Pošiljko

1.DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2.Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov MORA MATCHyour naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi andholidays.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, pleasecontact nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem possiblewith odgovor.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, bomo odločite, da ladja vaše itemfrom naš prvi na voljo skladišče za hitro dostavo.

Vrnitev

1. Youhave 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma, ko se wasreceived.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, je consideredused in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.Tam so NOEXCEPTIONS!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE ZAGOTOVITI uswith dostave številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev in y

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v itsoriginal stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti,PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.safran.si.ALI ste maychoose, da imajo zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če naj izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Garancija

1. 12months omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen itemsdamaged in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-monthwarranty.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku(in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je defectis in nam vašo številko naročila.NE BOMO POPRAVIL ALI ZAMENJAL IZDELKE Z ANEXPIRED GARANCIJO.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.safran.si!

Povratne informacije

Wemaintain visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% customersatisfaction!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na usimmediately, PREDEN ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da smo cansatisfactorily naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: kopalnica retro svetilka, torba nepremočljiva, lučka steno, stropna svetilka retro, lamparas techo, zunanji stropne luči krog nepremočljiva, kopalnica svetlobe, strop retro, lofahs 1738, okrogle stropne luči stalnica.

Podatki

Uporaba Dnevni Svetlobi
Blagovna Znamka IWHD
Certificiranje LVD
Napetost 90-260V
Feature6 stropne luči za dnevno sobo
Število svetlobnih virov > 20
Zaključek Brušen Nikelj
Telo Material Železo
Feature7 Deckenleuchten
Osvetlitev Prostora 15-30square metrov
Je Svetil Vključeni Da,
Garancija 3 leta
Številka Modela C-98eeeweee
Feature1 vintage stropna svetilka
Slog Lamparas DeTecho
Feature4 lampy sufitowe
Material Kovine
Feature10 domačo razsvetljavo
Feature9 Lampara De Techo
Vir Napajanja AC
Tehnika Naslikal
Vir Svetlobe LED Žarnice
Preklop Vrsta NOBEN
Je Zatemniti No
Feature8 Stropne Luči Napeljave
Feature3 Dnevna Soba Luči
Feature5 LED stropne luči
Feature2 Plafondlamp Plafonnier LED
Namestite Slog Površinsko nameščena
Značilnosti Nepremočljiva
Funkcija Luminaria LED De Techo
Postavka Vrsta Stropne Luči
Osnovna Vrsta Klin

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

IWHD Ameriški Retro LED Stropna Luč Napeljave, Kuhinja, Balkon Verandi Industrijske Dekor Stropne Svetilke Lamparas Pared De Letnik

IWHD Ameriški Retro LED Stropna Luč Napeljave, Kuhinja, Balkon Verandi Industrijske Dekor Stropne Svetilke Lamparas Pared De Letnik

Podobni izdelki: