PYRO Denarnice Adam W Magic Trick,Mentalism Magic,Blizu,Ulica Čarobno Rekviziti,Zabavo,Party Trik,Iluzija,Prevara

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€24.85

-16%

€29.59

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

PYRO Denarnice Adam Wilber

Hi Guys,

Brad Christian tukaj, ustanovitelj Ellusionist.

Torej.Pyro Denarnice.

Smo iz naših znamenitosti na oblikovanje dokončne različico izdelka, ki ga ni bilo na trgu za skoraj 10 let.Je treba, in zdaj se je.

Sem letel na Manhattan za upravljanje streljanje priklopnika sam.Res, kaj to je, mi dajo priložnost, da vidim to stvar v akciji v resničnem življenju.

Bil sem presenečen, na tri stvari:

· Stvar deluje kot po maslu.

· Velikost požara

· Kako enostavno, kako hitro, predmet luči

To je, da gredo na snemanje kot eden izmed najlažjih izdelkov, da bi dobili velik odziv s.Kaj boste videli v priklopnika, da je resnična......ljudska usta fly odprto.Se odzivajo, in potem želijo, da PRIDRŽITE kartico in POGLED na to.Točno tisto, kar želite.

Vam je znano, da vam ni treba uporabljati vizitke v ta denarnice.Funkcije denarnica je preprosto, da prižgejo vse, kar si dal v to.Da je lahko igranje kartice kot razkrivajo, ali $5 bill, ki ste ga odnesete na barista za vaše kave.

Lahko sem slikati preproste slike za vas?En način, sem ga uporabljate?Ste na večerjo z nekaj prijatelji, in pride čas, da se razdeli zakona.Vsi se kopati v svoje denarnice.Kopljemo, vendar imajo malo nazaj.Imajo pogled na vas za vaše.

Ste izvlekli sto dolar zakona, takoj GOREČIH, in ga vrgel na mizo. "Vzemi ga ven, da".

Kako ZABAVNO je lahko imate s tem denarnice!!

To je ultra zabavno, poleg tega pa dobro za posel.Če ste uporabi poslovnih kartic, in jo je treba, kakšen način za roko si kartico!zabavaj se!To samo postane največji reakcije, ker NIHČE ni pričakoval tega.

Da je res vse, kar imam za povedati.To je ZELO preprost izdelek.Tisti, ki verjetno vsak naj sam.Vizitke, ki jih že imate, bo delo odlično, saj bo vsak račun ali igralnih kart.Koncept je bil off trgu za skoraj 10 let.Umazanijo poceni, crappy različice obstajajo, vendar na trgu ni potrebna visoka kakovost, turbo različica denarnice za DOLGO časa.Adam Wilber je naredil spektakularno delo, spreminjanje in izboljšanje ta denarnice za delavce.Tukaj je, uživajte.

~ Brad Christian

-

Kot strokovnjak v nosljivi ogenj tehnologije, avtor Pyro Denarnice Adam Wilber je levi ne bomo izpustili.

Prvič, denarnice, sam je narejen iz trpežne, krutost-brezplačno umetno usnje.Ne živali, ki je umrl, da bi to super.

Notranjost je sestavljena iz USB polnilne baterije, z dovolj soka za njega izriniti več sto prireditev.

Adam je zapis je bil daje iz 200 gorečih vizitke na en show.Kar pomeni, da boste lahko prepričani, da Pyro Denarnica je popolnoma surefire in deluje kot po maslu, 100% časa.

Pustite prostor, občutek, kot so Tony Stark.

KAKO VAREN JE PYRO DENARNICO?

Pyro Denarnica je skrivnost je, da je vsebina pre-prepojen z ultra vnetljive tekočine.Z le eno tretjino predmetov, ki so posebej obdelani, omogoča varno ravnanje element, ki poči v plamenih in opekline izredno hitro v predhodno namočeno oddelka samo.Ena našobljenimi-lip udarec, in plamen je šla.

Vsak varnostni ukrep, ki je bila sprejeta, da bi to varno, ampak kot Pyro Denarnice vname pravi požar, je treba ravnati odgovorno.Celovit video prenos je dano, da vas vodi skozi vse, kar morate vedeti.Na tisoče, na tisoče "Fire Denarnice' so bila prodana Čarovniki po vsem svetu z odlično, varno rezultate.Pyro Denarnice ni nič drugače.

OPOZORILO: Prosimo, da se zaveda, da Pyro Denarnica ne ladje z lažji tekočine potreben, da vžge vsebino, ki si dal v to.Zaradi lokalne zakone in dostava po celem svetu politike, to ni mogoče.Vendar pa je pogosto na voljo v ŠTEVILNIH trgovinah, ki prodajajo Cigarete in še na voljo na Amazon, če ne že nekaj.

Oznake: pyro pralni mini, magic, cardistry, pyro čarobno denarnice, magic trick, mentalism čarobno knjigo, blok magic, verige pobeg, kartice v denarnico magic trick, foto magic.

Podatki

Opozorilo prihaja z prevara in navodila
Blagovna Znamka ZQION
Material Vinil
Vrsta Pestro Prop
Velikost One Size
Uspešnost Obliki Close-up Magic
Starostni Razpon Odrasli
Značilnosti Faza
Spol Unisex
Je Navodila, Vključena Da,

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

PYRO Denarnice Adam W Magic Trick,Mentalism Magic,Blizu,Ulica Čarobno Rekviziti,Zabavo,Party Trik,Iluzija,Prevara

PYRO Denarnice Adam W Magic Trick,Mentalism Magic,Blizu,Ulica Čarobno Rekviziti,Zabavo,Party Trik,Iluzija,Prevara

Podobni izdelki: